推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

38 12
發新話題

單棍闖珠海

單棍闖珠海

我尋晚 去左珠海 9州港附近一間叫   “X州water會”  的sn. 間場好豪,十足又大又正氣的正骨。入面我仲見d 一家大細的客人。不過我同事話我聽間場有野玩,所以慕名而來。
落Taxi 之後,就有個manager 物體走來問我係唔係sn, 我話係,佢就同我講1條龍488。我話好呀,
之後就帶我上3樓d 房度。間房好大好靚,有水床,有空飛設施等。
由於我7點就去到,飯都未食,個經理就FOC 我一個飯同一個drinks, 仲叫定女上來等我食住飯揀。
女分為普通同model, model 就加兩舊。

來第一round 3個,有兩個我都覺得好唔錯,但第一次來唔甘心,要再睇多轉,第二轉又來3個,其中一個重慶妹勁靚!實在彈唔到。可能佢唔高,約160 cm, 所以唔算model, 仲好,平兩舊。
女女面尖尖眼大大咀細細個種,生得可以話係精緻來形容。身形好瘦,但都有波,
似十足d 17,8歲港女身形。如果佢著起便服,我擔保佢靚過大部份 hk 雜誌上面個d 乜乜model 仔。

佢好乖咁等我食完飯,之後佢就跳左5 mins 艷舞,嘩!睇住佢怕怕醜醜咁跳,頂,我頂唔住啦,就先來一劑,佢都好聽話。插入感覺極緊,應該係新入行。(事後問番原來只做左半個月,剛從重慶出來)

好滿足咁完左一劑之後就開始係水床沖下涼, BM 呀,再上床玩BM 呀,冰火之類,由於佢實在太靚,我都唔捨得叫佢玩獨龍x (加上本人都不太好) 。可能新做,吹功就麻麻,但望住佢吹,都睇到小弟雄風再現,拿拿林上馬,佢仲問我玩唔玩空飛,我話唔使啦,就來個推車,佢個條小蠻腰都唔知有冇22寸,開心到我呀…
大家都知第二劑有排砌ga la, 結果砌到佢飛起先收工。冇唔耐,仲好high 咁,抵錫。之後就十分滿足地埋單走人。

由於小弟食到好野先出report, 上次出report 已經係4-5 個月前的二人勇闖朱古力廠的事了。
可惜身在珠海工作,好難約到7少,s pimp 兄一齊玩,所以唯有係珠海來個單嫖….

相關搜索目錄: 雜誌
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +6 精品文章 2008-1-8 10:56
  • JM168 威望 +6 精品文章 2008-1-8 10:56

沙发yah...

bro must had lots of fun

水會...剛剛開一條龍會俾你享間房過夜,家陣唔知得唔得呢? C HING有冇問過佢地????

488 好抵 wow, 係咪珠海個邊都係係平呢?

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-1-7 18:12 發表
488 好抵 wow, 係咪珠海個邊都係係平呢?
金葉仲平啦
質素又ok
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

我以前都常常見好多金葉既 thread. 不過我都重未去過豬海. 有機會一定要見識下. 唔知過年多唔多女呢?

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-1-7 18:20 發表
我以前都常常見好多金葉既 thread. 不過我都重未去過豬海. 有機會一定要見識下. 唔知過年多唔多女呢?
以前過年時, 都是客遠多於女
就算澳門亦一樣
所以無謂去

唔係嗎, 我只能係過年先可以去遠小小. 個天唔好咁對我好 wow.

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-1-7 10:14 發表

金葉仲平啦
質素又ok
質數都ok,不過因太平宜,多客人,女女累到好機械式,重有房間真系差些!

引用:
原帖由 hk2005 於 2008-1-7 18:56 發表

質數都ok,不過因太平宜,多客人,女女累到好機械式,重有房間真系差些!
你機械式插
佢機械式叫
然後機械式出野
最後機械式俾錢

這個就係金葉的文化了

其實珠海大把場好似金葉咁,都係$300有找至$360,我都去過好多次。不過老實講,金葉d 房差兩班,d 女都差兩班 wo......
個d 女係平,但係食完之後唔會有回憶,過兩日都唔記得左lu.....
但今次雖然貴兩舊,但係真係會回味同會的起心肝寫report 想同人分享下個種喜悅law。

引用:
原帖由 aduck1 於 2008-1-7 17:40 發表
水會...剛剛開一條龍會俾你享間房過夜,家陣唔知得唔得呢? C HING有冇問過佢地????
我珠海有宿舍住,所以冇問佢可唔可以過夜wo. 我估應該過12點就得,珠海大部份場都係咁。

引用:
原帖由 victor_517 於 2008-1-7 19:07 發表
其實珠海大把場好似金葉咁,都係$300有找至$360,我都去過好多次。不過老實講,金葉d 房差兩班,d 女都差兩班 wo......
個d 女係平,但係食完之後唔會有回憶,過兩日都唔記得左lu.....
但今次雖然貴兩舊,但係真 ...
o拿!o拿!o拿! 金葉精髓就係呢到
你只會回憶個場, 而唔會回憶個囡囡
人跟公司走, 唔會跟個 sale (囡囡)走
呢種管理手法就得啦
連保險公司、fotune 500 公司都做唔到
金葉老細真係抵佢發達的

相關搜索目錄: 保險

金葉試過就算,一路躺在床上,一路覺得吾清潔衛生!服務真系無什麼feel

山長水遠到珠海,都系食好野貴野好過!....哈哈

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-1-7 11:03 發表

你機械式插
佢機械式叫
然後機械式出野
最後機械式俾錢

這個就係金葉的文化了
好似系躺臥由佢機械式無勿feel地玩,然後佢急去其他房再做其他客!

這就是珠海平宜場機械式女工人服務方式!

試過見過就算,

珠海這區,都系玩 D 4-5佰,或者更貴場吧!
無謂打破自己亞慶!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-1-7 11:16 發表

o拿!o拿!o拿! 金葉精髓就係呢到
你只會回憶個場, 而唔會回憶個囡囡
人跟公司走, 唔會跟個 sale (囡囡)走
呢種管理手法就得啦
連保險公司、fotune 500 公司都做唔到
金葉老細真係抵佢發達的
這類型場都要回憶?你都幾多多魚空間.系腦海裡.....

相關搜索目錄: 保險

謝謝分享~ 真是太好了..
我工作太忙很久沒出去放風了~ 哀

引用:
原帖由 victor_517 於 2008-1-7 19:07 發表
Thanks for info. $488 is not too bad for luxury place with good software!

好像很吸引呢!有機會要去玩玩呢!

係唔係 九洲 water 會?
係九洲港打的要幾多錢度? 點同的士司機講?

What is the number of the Chun Hing girl that you have tried..........?

Very good & detail report, thx!!!!!!!

引用:
原帖由 rsf123456 於 2008-1-8 01:16 發表
係唔係 九洲 water 會?
係九洲港打的要幾多錢度? 點同的士司機講?
就係呢間law,
係九洲港打的去,d taxi 佬仆街d 唔起標,就屈你$20
如果照打標,肯定$15以內。
就同的士佬講話去九洲 water 會,個個都識ga la
係大場來ga,

引用:
原帖由 victor_517 於 2008-1-8 03:05 發表

就係呢間law,
係九洲港打的去,d taxi 佬仆街d 唔起標,就屈你$20
如果照打標,肯定$15以內。
就同的士佬講話去九洲 water 會,個個都識ga la
係大場來ga,
收到, 唔該晒

Thanks!

good report.

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。