推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

軼事一則

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 10:54 PM 發表

MF 唔一粗口  
唔係咁又ban你?! 咁奇特?!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 10:54 PM 發表

果個咩杜拜屌Van Nistelrooy老母反而無事
佢有無魽H!

你又係衰既!人]斷腳......你yeah乜春隉H!撩交嗌......抵你架喎!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 10:59 PM 發表

zenden話某人白仔嘛
如係咁某人好快被ban

但最重要係zenden同版主唔熟
沒有出過來版聚

某人同dessert熟,有免死金牌
白仔即係?!

你以為係咁隉H!上得......有朋友架嘛!食餐飯幾唔閑呀!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:03 PM 發表

Van Nistelrooy呢條友抵死

但我講係呢度尺度唔一致

van Nistelrooy yeah還yeah

但佢唔應屌人老母 , 而呢度管理人員視之不理

等如有人小偷偷野, 有條友睇唔過眼打死個小偷

你話打死人條友應唔 ...
你可以投訴架!係咪?!

咁樣周圍搞......蝕底係佢呀?!做乜要搞到自已好似過街老鼠咁隉H!

無聲控訴?!搵鬼睬你咩?!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:09 PM 發表

sorry 打少個"痴"字

呢度志在吹水, 同現實生活相反

Van nistelrooy , zende,雲尼 咩都好
只係 internet 呢d virtual world入面人物,無論點比人屌都好,同現實生活大大不同
同意一半啦!

唔係開個AC,人]唔知你乜水就可以亂薄I

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:10 PM 發表

無所謂啦
although internet係virtual world,不過都睇到小小人生百態
既然Zenden唔係真你原先個,無鬙庰f呢個你自已鍾意咪算囉!

你鍾意賭波,入去開條thread,底分20,000,自已同自已比囉!

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:19 PM 發表

zenden =van nistelrooy = 雲尼斯達萊

其實zenden同van nistelrooy同一account

自呢度搬左後 唔知點解變左 Zenden
無可能!係你自已開鷛sAC隉Ivan nistelrooy無ban到!pm 大版叫佢開番囉!得佢幫到你!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:22 PM 發表

不過有樣肯定係樓上心裡很angry
如唔係唔會打成段野數臭雲佬,姐係我
做自已洁I唔好理咁多......

浪子回頭金不換呀,小朋友!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:25 PM 發表

zenden比人ban,真的
Zenden即是Van Nistelrooy
我無開新account unless比人ban
都係問清楚先啦!無壞呀!試幭o!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:25 PM 發表

zenden比人ban,真的
Zenden即是Van Nistelrooy
我無開新account unless比人ban
唹!聽朝有炾窗I

聽晚得閑至覆!

快快手手搵番份工啦!拜拜!

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-23 21:44 發表

橙輝,討論還討論,要平心靜氣,唔好鬧人傻仔! 
休兄今次都誤會了, 我係想打「成件事唔係有你, 條傻仔會響度發晒顛? 」, 我並無意話klose係傻仔, 只係唔滿意佢的態度.

傻仔係邊個呢度個個都知.

或者我改番段野, 咁樣個meaning會清晰得多

......!

引用:
原帖由 癲巴 於 2008-1-24 01:22 發表

佢話你"mother fucker"就梗架喇, 不過佢冇guts認都吹佢唔漲o既!!~~~~
哦...... 原來如此.

都估到條傻仔講粗口都唔夠薑架喇, 唉, 仲話咩上網為左求開心,
連為自己講左都野認番條數的膽量都無...
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。