推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

126 123456
發新話題

終極報告

終極報告

咸D近月無所事事,只好去滾;滾極無聊,唯有出個「終極報告」。

文分多段,每段的完結都是下一段的引子,希望能寫完。

陽光(一)滿清第十一酷刑

咸D約左朋友在深圳飲茶,點知一個唔小心,俾咸文挾左去樟仔。住陽光,見K房半價,上!

四星裝修,好新,行二五八。DJ又多又正,不過囡少兼一般,好彩個個著短裙仔。

兩條友掃左八九個,再揀唔落手,開始飲啦、唱啦、玩啦。

咸文話第日要見客,早 d 返房做野。佢帶個戰鬥型,咸D帶邊個好呢?

有個囡身材樣貌有八分似咸D在CA的舊相好,叫LL2,不過姨媽上身,唔得!

有個廟細燈籠大,最靚不過最酷,都好啦,點知佢話姨媽剛到,叼!

媽咪同佢照完肺,猛講鎖你,話唔駛畀小費佢。咸D當然唔刮佢,費事為左兩舊,出門口俾人o趙。

最後搵左一黑一白上房,黑的身材fit爆,白的皮膚勁滑。

估佢唔到,兩個勁夾。白的吹,黑的車;黑的爭住吹,白的又狂車。咸D,咁你咪間接幫自己吹!

咸D就好似受緊「滿清第十一酷刑」:大字型攤在床上,小D俾人含住,似利俾人啜住,左右手中指俾人套住。

黑的搶先上馬,係咁搖;白的用條利幫咸D做全身清潔,好爽喎!

咸D個鼻好痕,摔一摔先,嘩,好咸魚!就係騎緊果個「黑羅剎」!聞另一隻手,正常膻味。

叫停,話好累,唔做啦。同黑的講唔好意思,畀錢佢走先,叫白的陪去沖涼。

白的例牌問點解,咸D例牌答:「我喜歡妳多些,只想跟妳兩個人……」

點知後尾白的點攪點吹,小D都係處於1/3H狀態。白的話不如睡一陣先,睡醒先做。

咪攪,如果睡完都係咁,咪好瘀!咸D又一次講唔好意思,畀錢白的走先。

睡了一陣,四點幾,咸D想起CA的舊相好,發個短訊畀LL2,問佢係邊。

LL2 電話即到,話剛上完網,想去食d 野,然後返歸。

咸D即時覺得好肚餓,問LL2 可唔可以買d 野畀佢食,LL2 問完房間號碼就收線。

過左幾個字,LL2 買左一盒黑椒海鮮烏冬、一盒炒飯、一杯凍咖啡、兩枝水上來。

大家一路食,LL2 一路聽咸D講今晚的「慘痛經歷」。食完,LL2話想沖涼睡覺,咸D死唔蝕底,一齊沖啦。

除衫…咸D除了以前在港的阿二,真係未見過咁大片黑森林,佢條底底上有塊「野」,不過白過白板。

LL2 好溫柔幫小D搽皂液,小D有反應喎;佢望一望咸D,再幫小D沖乾淨,就開始吹。

仲問咸D,幫佢吹出來好不好,吹了很久,咸D先講佢知,從未被吹爆過,點知LL2 更加落力吹。

又吹左好耐,咸D叫佢停啦。LL2話佢都好想做,反正姨媽可能都走左。

仲駛講野,上床………

第日,咸文同咸D飲完早茶,去見客。

咸D同LL2 去按摩,食完飯去左新都會玩,再過了一個辛勞的夜晚。

(待續)

相關搜索目錄: 裝修 清潔 咖啡
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 +20 精品文章 2008-1-23 10:08
  • ComeOn 威望 +20 精品文章 2008-1-23 10:08

咁辛苦的一晚.............. 難為你了!

回復 #1 drm 的帖子

咸D出品,都是好文!好心咸D你就唔好再滾喇!每次都滾得噤辛苦,又十一大酷刑。以後有什麼事,記住有我地這班師兄弟幫你,你就先退下等我地幫你手喇!

陰公囉!

引用:
原帖由 drm 於 2008-1-22 15:00 發表
陽光(一)滿清第十一酷刑

咸D約左朋友在深圳飲茶,點知一個唔小心,俾咸文挾左去樟仔。住陽光,見K房半價,上!

四星裝修,好新,行二五八。DJ又多又正,不過囡少兼一般,好彩個個著短裙仔。

兩條友掃 ...
估唔到。。。
樟仔都有D甘好戰0既囡囡。。。。
真係要抽時間去見識下。。。。

相關搜索目錄: 裝修

陽光(二)你不「diu」我一次,你是不會甘心的嘛!

上次個「最靚最酷」的囡囡,臨時姨媽到,咸D食唔到,深深不憤,七天姨媽期一過,再到陽光。

上到K,咸D經過大廳,約七八張檯,大投射音響正,無客,只有六七個主任、服務員站在四周。

咸D唔理個咨客同DJ妹O嘴,決定坐大廳,滿足自己的表演慾,也為荷包省一點錢。

一個女服務員來放茶、點蠟燭,咸D一望,驚為天人,服務員之中的天人!

咸D叫媽咪帶「靚酷」來,媽咪話佢未返,馬上call 佢返來,先帶囡給咸D揀。

今次全部囡穿上低V晚禮服,無CA的真空海鮮。有無茶包?就要深入探討先知。

囡多了很多,質數也高了一些,咸D隨便揀左兩個囡,唱住歌,玩住先。

過了半粒鐘,靚酷到左,穿便服無化妝,美麗中帶點清新,咸D更是喜歡。佢有個很配佢「外表」的名字,「柔柔」。

柔柔身邊有一個「小妹妹」,樣子好甜,咸D認為佢不過十六歲。柔柔居然話,係佢表姐!

係人都知咸D唔飲得,所以佢集中火力,單挑柔柔。技高一籌,加上好運,好快就將柔柔攪到七八成到定。

條衰妹突然彈了一句:我知道,你不「diu」我一次,你是不會甘心的嘛!

咸D回了一句:「是啊!」

柔柔要咸D帶埋佢表姐返房雙飛,這提議其實合晒咸D心水,不過咸D「不怕死,只怕衰」,要先睇表姐身份證。

表姐居然有帶,仲要寫住87年!

二百幾埋單,醒了一舊+兩盒糖給天人服務員,大家開心!

返到房,吹了一陣水,柔柔說其實佢大姨媽仲未走,只可以幫咸D吹,不可以做。如果唔信,可以檢查佢塊姨媽巾。

咸D火都來,話姨媽巾就唔想睇,檢查波波就知係咪姨媽到。

柔柔馬上除左件衫和bra,露出一對又大又白的奶,行埋咸D面前。

咸D摸一野,搓兩野,真係好滑好彈。眼角望到表姐衫領露出來的深溝,原來都唔係小野。

「算吧,真的也好,假的也好,勉強就沒意思,妳走吧!」

「我真的沒騙你,過幾天我一定陪你,今晚就讓我表姐陪你吧!」

柔柔拿了錢,走了。表姐對咸D說了聲對不起,欲言又止。

除衫沖涼,表姐的乳房相對她嬌小的身材,顯得誇張的大;清秀而帶點稚氣的臉龐,說是十四歲也多了。

這次,咸D時光倒流數十年,重溫把一個未經人道的學生妹弄上手的滋味!

完事,沖涼時,表姐說她下面很痛,應該不可以再來。咸D也很累,再做一次好人(傻仔?),讓她走了。

四點幾,收到LL2 的短訊:餓嗎?要我買東西給你吃嗎?

咸D回覆:我等了一個晚上,就是等妳這個信息,我在陽光13xx

LL2 很快買了食物上來,她說已返回塘夏半山上班,她下班便收到老鄉通知,咸D到了陽光玩。

之後上了一會網,忍不住,才給咸D發短訊。

咸D左手從LL2 領口伸進去,右手從短裙底摸上去,笑問LL2 那裡「忍不住」。

這樣咸D又要再辛苦多小D一次了。

第二天,LL2 更陪咸D到深圳,吃過晚飯才回去!

(待續)

相關搜索目錄: 化妝
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 +20 精品文章 2008-1-23 10:08
  • ComeOn 威望 +20 精品文章 2008-1-23 10:08

有LL2大後備。。紅顏知己。。。真係正。。。
D火永遠唔會谷住。。。

請問陽光是不是同名酒店K場?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-1-22 16:01 發表
有LL2大後備。。紅顏知己。。。真係正。。。
D火永遠唔會谷住。。。
師兄,你唔好用大後備來形容 LL2,這是 咸D 積了很多陰德才修得到的善緣來的!

最后有冇將柔柔弄上手呢?!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-1-22 16:35 發表

師兄,你唔好用大後備來形容 LL2,這是 咸D 積了很多陰德才修得到的善緣來的!
嗯。。。睇黎。。我都要開始積D陰先!

回復 #10 simonkok 的帖子

Wonderful, thanks

引用:
原帖由 drm 於 2008-1-22 15:52 發表
陽光(二)你不「diu」我一次,你是不會甘心的嘛! ...
So detailed!

what a nice report......thx for sharing....

報告好吸引
睇黎真係要去一次先得

.......我都想知有無食到柔柔呢

陽光(三)男人都是這樣,被你「diu」過,你還會理我嗎!

過了三日「姨媽伸廷期」,咸D再到陽光。大廳還是沒客,天人服務員還是這樣美麗。

咸D坐定,媽咪話柔柔幾天沒上班,今天不知道返不返。死蠢,打電話問啦!

「馬上過來喎!」揀左兩個囡玩住先,可能咸D心有所屬,總是提不起興趣。

突然一張清秀而帶點稚氣的臉龐出現在咸D面前,表姐!咸D拉她坐下,攬在懷裡,有點難以形容的感覺。

表姐已坐檯了,她依在咸D懷裡很久,直至媽咪催促,柔柔到了,她才返房去。

柔柔一坐下便說咸D,別的女孩的電話都問,就是不問她要!說罷,拿了咸D的手機,把自已的號碼存進去。

不知為甚麼,咸D的心老是想著表姐,反而不太在乎柔柔。

咸D要媽咪想辦法,媽咪拍心口應承,不過要咸D轉入房坐,咸D就要求天人服務員跟埋入房,DJ照要。DEAL!

表姐很快便重投咸D懷抱,柔柔見形勢不妙,也在旁刻意奉承,波餅、香吻不絕。

上次柔柔話咸D唱歌很好,問他會不會唱阿杜的「ANDY」,咸D說不會,她非常失望似的。

這幾天,咸D不斷苦練,都算是唱得可以,便叫DJ打這首歌。

前奏一出,柔柔居然拿起咪來,這是咸D見她三次以來的第一次。

柔柔用很期待的眼神,輕聲的對咸D說:我不唱,只想聽。

咸D以低沈而帶點沙啞的聲調,一字一句滿載傷痛憤慨,正望柔柔的唱出來。

柔柔眼裡閃過一下子驚訝,隨之而來的是無限的迷惘。唱到一半,她更攬著咸D,臉貼臉的對咸D耳語:

男人都是這樣,被你「diu」過,你還會理我嗎!

咸D覺得臉上有點濕,知道是柔柔的淚水,他沒有唱下去,吻了她的淚,吻了她的唇…

「我不想再騙你,我不是大姨媽,我是…剛…打胎,他一知道我懷孕,就走了。」

咸D在百分一秒內,已在腦中揀出了最佳的回答版本:

「我早知道了。那晚你脫衣服讓我看過,我便知道你曾懷孕。現在什麼都不要想,最重要的是養好身體。」

接下來的時間,柔柔對咸D表現得十分癡纏,說要陪咸D回房,咸D則拒絕,堅持要她好好「休息」。

咸D不是嫌棄柔柔曾打胎,而是咸D覺得,表姐在他心裡的份量越來越重。所以他把「去滾的真情」,全部投放在表姐身上。

咸D輕聲的問表姐:上次為把妳弄痛了,妳今晚要不要我多帶一個女孩幫妳分擔一下?

表姐一臉胹腆的說:不要!

回到房裡,咸D把一早預備的橡膠圈拿出來,要表姐拴起一對「牛角辮」,於是…

一次、再次…的干著這個「天使臉孔、魔鬼身材」的「小女孩」!

第三次時,「性苦悶症候群(癥狀是不斷發信息「小」人)」的咸旅又發信息叫咸D起身早操。

咸D索性打電話給他,開了手機的擴音器,希望以表姐令人血脈沸騰的叫床聲,抒緩咸旅的病情。

下午茶時,表姐對咸D說:柔柔是打了胎,但仍跟那男的在一起的,你會再找她麼?

咸D想起柔柔清淳的樣子,卻從嘴裡吐出一個一個的「diu」,還有她的一對大奶子,又不禁有點心動!

(待續)

相關搜索目錄: 手機
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 +20 精品文章 2008-1-23 10:09
  • ComeOn 威望 +20 精品文章 2008-1-23 10:09

Sorry,重覆了,刪除。

good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

very good report ar, thanks a lot ching

thank you so much to share the gooooood stuff...

回復 #15 drm 的帖子

Wonderful, very good report

原來真命天子不是柔柔, 而是 "表姐, 你好嘢!"

精彩的報告, 多謝, 我都想試表姐....

Thanks for sharing

Very good report, thx!!!!!!!!!!

好精彩和詳細的報告!估唔到樟仔都有咁多好嘢!C Hing,你一個人去唱K,駛費要多少呢?

126 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。