推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

好人又點會又黑又哨
似雜種多
本帖最近評分記錄
  • mpower 體力 -20 惡意灌水 2008-6-8 23:56
  • mpower 威望 -20 惡意灌水 2008-6-8 23:56
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-8 11:36 PM 發表
哨牙點吹簫呀
係呀,哨牙幫唔到人吹架
你冇哨牙即係可以幫人吹蕭啦
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 -20 違規內容 2008-6-9 00:15
  • happycamel 威望 -20 違規內容 2008-6-9 00:15

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-8 11:37 PM 發表
好人又點會又黑又哨
似雜種多
雜種通常形容d驅蚊怪獸

嘈嘈嘈,有o羊十冤九仇,搞到桑拿版變戰場o
大家一人小句,唔好再互插好唔好!
講開好地地,大家撐pb;無端端差開話題講其他;又有人煽風點火,搞到你兩個老鬼自傷殘殺,使唔使全部俾人ban晒先開心呀?
桑拿版再咁搞想唔死都唔得!!

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-6-9 01:58 PM 發表

細哨 唔好咁火啦
留返啖氣睇今晚 荷蘭 2 意大利 0
咁冷

引用:
原帖由 dog.eat.man 於 2008-6-9 12:33 PM 發表

錯...你睇下先啦...
係倒哨牙

驅蚊獸

相關搜索目錄: Dog

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-9 01:42 發表
嘈嘈嘈,有o羊十冤九仇,搞到桑拿版變戰場o
大家一人小句,唔好再互插好唔好!
講開好地地,大家撐pb;無端端差開話題講其他;又有人煽風點火,搞到你兩個老鬼自傷殘殺,使唔使全部俾人ban晒先開心呀?
桑拿版再咁搞想唔 ...
戰機兄果然識大體
適當時侯出黎叫停
我都順便落台
以後唔打狗 只趕貓

不管是貓是狗
應以版的目看為主
不是討論寵物或動物
希望大家接納戰機兄的勸解
不要互相針對或針對任何人!!
針對的行為對本版有什麼貢獻??或個人得著嗎??

相關搜索目錄: 寵物

回復 #814 pb716 的帖子

引用:
針對的行為對本版有什麼貢獻??或個人得著嗎??
兩樣都無

但如pb716兄你有留意 係隻隱形貓係度攪事挑釁 妄想被逼害或逼宮 說甚麼一統江湖的危言聳聽 驅趕異己
我根本無興趣入sauna版 係陪下隻貓癲下

話時話 呢度係桑那吹水房 希望分下主客 唔吹水可另開題

吹水區當然是吹水
不過, 吹得嚟要有分寸
大家都是成年人
那些妄想吹水要克制及三思....
多謝大家繼續支持.......

回復 #817 pb716 的帖子

雖然你講得不著邊際 (好似大版主甘)
但係你要分寸 我就應承唔玩尺丈

引用:
原帖由 pb716 於 2008-6-9 18:54 發表
吹水區當然是吹水
不過, 吹得嚟要有分寸
大家都是成年人
那些妄想吹水要克制及三思....
多謝大家繼續支持.......
何謂妄想吹水 ?

要點樣克制及三思 ?

唔克制及三思, 有咩後果 ?

都真係搞笑,似足香港市民個句:我隨便泊車又怎樣呢?

一人少句!  Please!

字面上學足 語氣就...................

thanks for your sharing...
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +20 發言雖然無建設 亦有灌水之嫌 但總算對 . 2008-6-13 09:57
  • happycamel 威望 +20 發言雖然無建設 亦有灌水之嫌 但總算對 . 2008-6-13 09:57

引用:
吹水房第 751 個帖子
白貓兒 30-5-2008 14:46 威望 +5  精品文章

吹水房第 752 個帖子: 白貓兒 30-5-2008 14:47 體力 +5  精品文章

吹水房第 754 個帖子: 白貓兒 30-5-2008 14:47 體力 +5  我很贊同

吹水房第 768 個帖子:用戶名 時間 積分 理由
白貓兒 30-5-2008 23:25 威望 +5  駱是沙漠之物!?

吹水房第 773 個帖子用戶名 時間 積分 理由
白貓兒 31-5-2008 20:24 體力 +10  一針見血: 以前你地果d唔算"一犬吠日百犬吠\"

吹水房第 776 個帖子:用戶名 時間 積分 理由
白貓兒 31-5-2008 20:26 威望 +5  '痴纏' 有專利,親疏有別嘛.

吹水房第 780 個帖子:用戶名 時間 積分 理由
白貓兒 31-5-2008 20:27 威望 +5  真的佛都有火.

吹水房第 746 個帖子:用戶名 時間 積分 理由
白貓兒 29-5-2008 22:37 體力 +10  精品文章
白貓兒 29-5-2008 22:37 威望 +10  精品文章
有會員開題話miss白貓兒
我也想敘舊
話說回來 也不算音訊全無
其實每日都有上線 不過喜歡玩評分多
點解呢

相關搜索目錄: 精品

唔知其實呢題算係乜?
又或與sauna場或上樓骨有乜關係?
話就話係桑拿吹水房, 但當中有幾多篇文同桑拿有關  
唔知版主又可唔可以回應下?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。