推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-28 16:45 發表

... 您好,你記唔記得 (或者知唔知) 我系邊果呀!
引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 14:27 發表
正所謂

孤村落日殘霞如此版
輕煙老樹寒鴉似阿花
一點飛鴻影下照
青山
綠水
黃草紅葉
可憐今夕白呱呱
  我幾乎可以肯定你係邊個苤I  真箇是 ..... 春城無處不飛花!   

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-29 14:52 發表

我幾乎可以肯定你係邊個苤I  真箇是 ..... 春城無處不飛花!   
標兄是位高人

肯定我是誰人又有何相干呢?
呵呵~~

悲  故人是知還未知?
登入欄柵處
天梯奔樓下
情歸何處?兄台

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 14:50 發表

你講d野咁X深??都唔知你乜X??桑拿d術語黎架??
大佬 你系聰明絕頂
敢都比你估到哂!

孤村落日殘霞 => 即系話,依個版一般講既,系孤獨既男人,在日落西山霞轉紅時,就想去桑拿揼骨勒!

輕煙、老樹、寒鴉......就諭意,眾男們,都愛慕如花既bg

山、水、草、葉...等等,多姿多釆既桑拿資訊,可憐在此都只能在"白"雪雪既版底上面見到。如果要親身享受既話,就要付諸行動,去

哈哈~~~  

哦~~~意境咁高既........
我而家只響度諗.....過年前去邊間桑拿"淨身"好呢??? 唔知你地講果d咩溢泉,東湖可唔可以洗去我去年既罪孽呢?話識版主又唔會唔可額外得到多3碗麵加底呢??

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 15:24 發表
哦~~~意境咁高既........
我而家只響度諗.....過年前去邊間桑拿"淨身"好呢??? 唔知你地講果d咩溢泉,東湖可唔可以洗去我去年既罪孽呢?話識版主又唔會唔可額外得到多3碗麵加底呢??
大佬

你要食麵
大把兄弟爭住請你啦
使乜咁很低裝.....頂!又打錯字,再黎

使乜咁低很裝去桑拿做菠蘿雞姐!

至於去邊度淨身....嗯.....
按你日常既活動范圍,
去eastern棕spring啦,果度就腳D
搞完淨又得
淨完先再搞又得

你揸fit啦!! 哈哈

呢度係吹水房..咁多人...我想問下......點解有d地方叫芬蘭浴? 咩係芬蘭浴?芬蘭人發明架?芬蘭浴點沖架?用咩沖架?沖左會點架?唔沖又會點架?沖完仲可唔可以桑拿架?會唔會有個芬蘭人同你沖架?

如果你地唔知你估版主知唔知呢??

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 15:31 發表
呢度係吹水房..咁多人...我想問下......點解有d地方叫芬蘭浴? 咩係芬蘭浴?芬蘭人發明架?芬蘭浴點沖架?用咩沖架?沖左會點架?唔沖又會點架?沖完仲可唔可以桑拿架?會唔會有個芬蘭人同你沖架?

如果你地唔知你估版主 ...
哇~~

你咁很多...妖 成日打錯字..
你咁多問題,不如開條新thread問啦
版主要成日去貼貼剪剪敢,好能多....妖,又打錯
好可能多野做,唔得閒入黎睇架!你開條新野問啦!

好想去dup骨, 邊間好?

版主話溢泉好.....你可打他電話問問

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 15:50 發表
佢有無講點好呀?

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 15:50 發表
溢泉? 有幾個囡囡都過左我主場啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 15:53 發表

溢泉? 有幾個囡囡都過左我主場啦!
咁有無d囡囡由你主場過左去呀???人地話溢泉好架喎~~

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 15:35 發表

哇~~

你咁很多...妖 成日打錯字..
你咁多問題,不如開條新thread問啦
版主要成日去貼貼剪剪敢,好能多....妖,又打錯
好可能多野做,唔得閒入黎睇架!你開條新野問啦!
新thread已開......你去答下啦

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 15:56 發表

咁有無d囡囡由你主場過左去呀???人地話溢泉好架喎~~
唔知呢! 可能有亦都可能無

引用:
版主話溢泉好.....
哪位板主?pb716?他無講間場.
我?開條thread唔等於話好,事實上,
我(同其板友)不時都有對場或個別bg批評.試找我直接、間接讚好場的一句出來.又係錯讀入想法?
或是其他網、板板主所講?唔知了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-29 16:38 發表

哪位板主?pb716?他無講間場.
我?開條thread唔等於話好,事實上,
我(同其板友)不時都有對場或個別bg批評.試找我直接、間接讚好場的一句出來.又係錯讀入想法?
或是其他網、板板主所講?唔知了.
雖然文法唔系好通順
內容亦有dd唔清楚
但系
版主入黎 - 系重視e度
版主回覆 - 系面對版友
雖然,唔知佢系吹水定認真,我唔敢估
但系
佢肯打字,我非常感動。

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 16:42 發表

雖然文法唔系好通順
怎比得你賦詞呢.

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 04:42 PM 發表

雖然文法唔系好通順
內容亦有dd唔清楚
但系
版主入黎 - 系重視e度
版主回覆 - 系面對版友
雖然,唔知佢系吹水定認真,我唔敢估
但系
佢肯打字,我非常感動。
我都係50明, 可否替牠重組一下句子呢 !

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-29 16:48 發表

怎比得你賦詞呢.
E句好深,要搵書查o下!!厲害!

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-29 16:48 發表

我都係50明, 可否替牠重組一下句子呢 !
喂~~~~~~~~~~~~

明50明就唔q關我事,不過你用錯字咯,你細個時讀書中文好低分架??

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 04:52 PM 發表

喂~~~~~~~~~~~~

明50明就唔q關我事,不過你用錯字咯,你細個時讀書中文好低分架??
我用發聲輸入法, 會有d誤差

but.... 我check 過辭海, 絕對無用錯字 !

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-29 16:59 發表

我用發聲輸入法, 會有d誤差

but.... 我check 過辭海, 絕對無用錯字 !
哦~~
原來敢樣既,
你查過無錯,
即系我錯啦! sorry

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 05:02 PM 發表

哦~~
原來敢樣既,
你查過無錯,
即系我錯啦! sorry
你都無錯 !

千錯萬錯, 都係果條LY既錯 !

LY系乜呀?

同LV有乜關係呢?

麻煩你詳細說明一下,等我知多樣野丫。唔該!

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 05:10 PM 發表

LY系乜呀?

同LV有乜關係呢?

麻煩你詳細說明一下,等我知多樣野丫。唔該!
LY = Lau Yeah , in chinese is 流野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。