推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

34 12
發新話題

請問冇c hing 到皇馬刀会?

請問冇c hing 到皇馬刀会?

收到有老友試x2号,自動波,互動型.
有冇試過其他.8 18, 28

皇馬刀会是正或邪骨?詳加說明

日式jj,中式老正.泰式要看技師
6M前進场曰式$98兩粒鈡,泰式79 .中式69
有一個午歺送

引用:
原帖由 rich66 於 2008-2-1 08:16 發表
日式jj,中式老正.泰式要看技師
6M前進场曰式$98兩粒鈡,泰式79 .中式69
有一個午歺送
How much tips for HJ?

回復 #4 peninsula 的帖子

曰式$100
冇hj到你自己計

C-Hing ,How about the average quality of BG?

引用:
原帖由 QQCK 於 2008-2-2 10:51 發表
C-Hing ,How about the average quality of BG?
about 75%
要互動50%ok
自動波就少d

引用:
原帖由 peanuts 於 2008-2-2 22:41 發表
我試過18可hj揸波仔,樣子ok啦
請间18号约幾多歲
因我都唔記得太清楚
她廣東話得唔得

引用:
原帖由 peanuts 於 2008-2-3 00:12 發表

24-26歲呱
識小小白話
都有小小女朋友feel
請問是否這兩個星期內去過
知唔知上什么班
因我都沒向女取電話号码

引用:
原帖由 peanuts 於 2008-2-3 00:34 發表

我是在一月中去的
嗰度啲技師一般都是要等的,故必須一沖完涼就mark女先至好做大堂服務.
同埋我都試過喺個場叫主任call某個囡囡回來上鐘被囡囡拒絕,所以要記得問囡囡攞手电no呀.
幾個月前輪牌有一個技師可hj但冇得揸
她这是规舉
我話hj冇得揸唔happy
佢叫我在外面摸
你試果位可否開放地摸
多謝

引用:
原帖由 peanuts 於 2008-2-3 00:48 發表

伸手入面摸,可以睇,可以摔,冇得脫
她揼骨夠唔夠力
可以摸睇摔
但我想請教冇得脫怎樣睇?
使唔使要多d小费?
現在是否直接打电話卑囡囡釣時间

PEANUTS 兄
有否試過其他号碼
有有好介紹,或今晚上去試18
可否有手电号提供

引用:
原帖由 rich66 於 2008-2-3 07:24 發表
PEANUTS 兄
有否試過其他号碼
有有好介紹,或今晚上去試18
可否有手电号提供
18 號好似係肥妹仔,記得佢係床尾機,乜都冇得摸~

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-2-4 02:59 發表

18 號好似係肥妹仔,記得佢係床尾機,乜都冇得摸~
你覺得ok嗎?
手功如何?能講白話嗎?因本人普通話唔好

相關搜索目錄: 普通話

昨晚找不到18号輪牌133
BABY FACE 可抽小小水

Is this the one near the boarder, Shangrila

价目表
项目 定价[元] 优惠价[元]
中式双钟 ¥128 中式双钟+大堂项目一个=¥109
加钟¥40
泰式双钟 ¥158 泰式双钟+大堂项目一个=¥135
加钟¥50
日式双钟 ¥188 日式双钟+大堂项目一个=¥160
加钟¥60
港式双钟 ¥188 港式双钟+大堂项目一个=¥160
加钟¥60
香熏双钟 ¥188 香熏双钟+大堂项目一个=¥160
加钟¥60
中医双钟 ¥188 中医双钟+大堂项目一个=¥160
加钟¥80
香熏至尊足浴 ¥59 ¥59
足浴 ¥48 ¥48
修脚 ¥38 ¥38
松腿 ¥38 ¥38
擦背 ¥38 ¥38
按头 ¥28 ¥28
修手 ¥28 ¥28
采耳 ¥28 ¥28
麻将房 ¥48/小时 ¥41/小时
芭堤雅KTV小房
KTV ¥338元/2小时
¥588/5小时 加钟¥80
芭堤雅KTV大房
KTV ¥388/2小时
¥688/5小时 加钟¥80
芝加哥KTV贵宾房
  ¥888/5小时 加钟¥80

消费68元可免费享受以下16款超值项目
大型水疗冲凉 旋涡喷流水疗 免费解送 冷热水池
水中气泡桑拿 激流灌顶水疗 免费上网 手机充电
干湿蒸房桑拿 健身器材使用 免费停车 香烟
双钟按摩免费留宿 生果 饮品 台球

会员充值卡
*1000元  赠中式双钟礼券[128元]+泰式双钟礼券[158元]
                                          合计赠送[286元]
*2000元  赠中式双钟礼券两张共[256元]+泰式双钟礼券[158元]
                                     +日式双钟礼券[188元]
                                          合计赠送[602元]
*3000元  黄金会员   购买价   2800元
            KTV、麻将房、中医推拿及按摩双钟均可享受7.8折
*5000元  白金会员   购买价   4680元
            KTV、麻将房、中医推拿及按摩双钟均可享受7.5折
*8000元  钻石会员   购买价   7500元
            KTV、麻将房、中医推拿及按摩双钟均可享受7.0折
会员卡终身有效,皇马都会最尊贵象征

电话:0755—83511991
传真:0755—83690567
地址:深圳市福田区福虹路世界贸易广场5楼

相關搜索目錄: 健身

oh, so it is in 福田

地鐵華強站c出口
到路面左轉
留以右手邊

引用:
原帖由 rich66 於 2008-2-4 05:53 發表

你覺得ok嗎?
手功如何?能講白話嗎?因本人普通話唔好
手法一般般啦,要求吾高都OK。

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-2-4 21:53 發表

手法一般般啦,要求吾高都OK。
thank you very much

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。