推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

91 1234
發新話題

[原創] 尖東1775全包宴

0個日去紫記,加埋係洒店自已一個食 dinner buffet, 2仟元剛剛好用左

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-4 12:03 發表

未必架!

咁去桑拿都要門當戶對的
不過那裡始終唔夠寬敞
無前濤金泉、棕楠海、新世界...甚至悅沐咁豪華感
其實囡囡服務同其他低價場分別不大
埋單時出到來會有肉痛感
唔~咁去多幾次就麻木左唔覺肉赤架啦~一笑

請問係邊度黎架 .. 我好有興趣 @v@

引用:
原帖由 準時發射 於 2008-3-4 09:31 發表
千七蚊沖個涼~梗有佢既好野之處~去過既C-HING請講一講有咩服務呢?
專業態度,當你係男朋友咁看待,至於女女方面,操國語的比本地優勝。

引用:
原帖由 準時發射 於 2008-3-4 15:40 發表

唔~咁去多幾次就麻木左唔覺肉赤架啦~一笑
我就係三四年前去得太多次!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-4 22:55 發表

我就係三四年前去得太多次!
咁而家係唔係已北上發展

引用:
原帖由 simcity4000 於 2008-3-4 23:40 發表

咁而家係唔係已北上發展
我沒有北上呀!

依家無晒錢,馬死落地行
只可去平價場算了!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-5 10:22 發表

我沒有北上呀!

依家無晒錢,馬死落地行
只可去平價場算了!
平價場都要幾舊一次~一個月去十次八次其實都幾咁下架~

引用:
原帖由 mpower 於 2008-2-2 18:14 發表
Kobe條嘢鎖左,冇辦法之下另開新嘅.......
出產地:陀
藝名:Dick
身高:5"2
身重:約95Lbs
樣貌:中上
年紀:22-25
空前:不偉大  Cup住約32B
服務:一流(Locker,水池,休息室,及軟件招 ...
多謝 c兄報告

好耐都冇去 kobe啦, 1775應該係1個囡囡, 係咪? 請問仲係咪notebook 揀囡? 唔知 micheal仲有冇做呢

引用:
原帖由 準時發射 於 2008-3-5 14:55 發表

平價場都要幾舊一次~一個月去十次八次其實都幾咁下架~
最幣當年我去KOBE
一個月都去十次八次呢!
哎!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-8 00:02 發表

最幣當年我去KOBE
一個月都去十次八次呢!
哎!
WoW rich man ............ big spender !!!

昨晚再去 Kobe, 今次找了薇薇 (安徽人),級數中等,dup 得中下但都不錯,下半場初段麻麻,到中段及後段先露真章,我都未試過男下女上玩到出曬汗及佢叫救命。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-3-9 22:12
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-3-9 22:12

引用:
原帖由 simcity4000 於 2008-3-9 11:40 發表
昨晚再去 Kobe, 今次找了薇薇 (安徽人),級數中等,dup 得中下但都不錯,下半場初段麻麻,到中段及後段先露真章,我都未試過男下女上玩到出曬汗及佢叫救命。
wah, you made her shout help.  so does it mean your skill is good, or her skill is good?

$17XX is too expensive for me, i rather go to new temple sauna...

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-8 00:02 發表
最幣當年我去KOBE
一個月都去十次八次呢!
哎!
Then, it is small change for you!

引用:
原帖由 Clever+Joe 於 2008-3-10 16:41 發表

wah, you made her shout help.  so does it mean your skill is good, or her skill is good?
夠深入及夠力男下女上

91 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。