推介:| 影音器材 | 音響配件 | 揚聲器 | MP3 Player | 喇叭線 | 投影機 |

發新話題

08 第一滴血

08 第一滴血

今日終於都咱狐危P手指返屋企試!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
五大有其二

二手買賣
CD推介

利記...LONG TIME NO SEE 呀!!!

有事請教... 如果買 32" LCD TV, SHARP LC-32PX5H 好定 SONY 好呀?

仲有呀..... 我想換喇叭線有咩好介紹?

相關搜索目錄: 喇叭線

引用:
原帖由 GON 於 2008-2-20 16:09 發表

有事請教... 如果買 32" LCD TV, SHARP LC-32PX5H 好定 SONY 好呀?

Sorry 呀

琤睇到你個post

其實如果買32",兩隻分別唔大

你不如去鋪頭睇下,信自己雙眼啦!!!

Sony會艷麗,Sharp就會自然!!!!

喇叭線我唔知你用係乜喇叭到喎

平平地可以試下sound from heaven,大約20/尺到

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 GON 於 2008-2-20 16:09 發表

樓上電器鋪好多選擇

引用:
原帖由 利記 於 2008-2-4 18:11 發表
今日終於都咱狐危P手指返屋企試!!!!!
呢個星期買左條  USB 手指 牌子係 TECHGEAR ..傳聞同NP
係同一個OEM...

買返去初初都可以 搵晒 13個台...! 但近兩三日就發覺頭果 4個
舊台..(Jade /明硃 /本港 /國際 ) 都冇訊號...其他9個台都冇事..

因為我又冇其他解碼器.唔知道係我條手指有問題定係我大家設備
有問題呢??

多多指教

引用:
原帖由 mingfai 於 2008-2-29 16:45 發表

呢個星期買左條  USB 手指 牌子係 TECHGEAR ..傳聞同NP
係同一個OEM...

買返去初初都可以 搵晒 13個台...! 但近兩三日就發覺頭果 4個
舊台..(Jade /明硃 /本港 /國際 ) 都冇訊號...其他9個台都冇事..

...
無理由播...你跟手指用乜野 SW ? check 真 SW d setting

肯定無錯就搵代理 check 下啦....

引用:
原帖由 kevincsw 於 2008-2-29 21:30 發表

無理由播...你跟手指用乜野 SW ? check 真 SW d setting

肯定無錯就搵代理 check 下啦....
軟件係 total media  設定係一定冇錯...買返黎時係NB 同大機裝過都
可以順利睇晒十三個台..但呢二三天就唔得...試過重新搜尋台都係
冇左 1 - 4號台.......今天再試..發覺重新搜尋係可以睇返 1-4號台
如果唔係用返舊設定的十三個台..頭4個台係沒有訊號..!

但奇怪係 頭4個台訊號似乎不及其他台穩定...訊號比較弱...

引用:
原帖由 mingfai 於 2008-3-1 02:34 發表

軟件係 total media  設定係一定冇錯...買返黎時係NB 同大機裝過都
可以順利睇晒十三個台..但呢二三天就唔得...試過重新搜尋台都係
冇左 1 - 4號台.......今天再試..發覺重新搜尋係可以睇返 1-4號台
如果唔 ...
咁神奇
不過Totalmedia都唔算穩定
(但佢已經係最好了)
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2008-3-1 11:29 發表

咁神奇
不過Totalmedia都唔算穩定
(但佢已經係最好了)
經過多日測試..肯定左收 頭四個台.訊號比較冇咁穩定..其它9個台完全沒
有問題..問過買間鋪....佢話應該唔會..如果係可能係天線問題....

暫時未能夠正實..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。