推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

32 12
發新話題

[灌水] 「慾照門」事件發展下去,奇拿最終會否被捕?

「慾照門」事件發展下去,奇拿最終會否被捕?

奇拿會否不止一人?

奇拿只係化身,非真實世界的人。
睇睇阿嬌露底先啦!

最近睇達文西密碼,聖杯的真相萬一被揭露,就有可能動搖整個信仰,造成極大的宗教危機。

咁「慾照門」事件,部份女星的真面目被揭露後,會否對fans界產生信仰危機?

有無fans界的朋友可以講吓?

引用:
原帖由 飛鳥 於 2008-2-6 21:59 發表

奇拿只係化身,非真實世界的人。
睇睇阿嬌露底先啦!
阿嬌露底己經無吸引力矣.....

引用:
原帖由 至尊豪庭9 於 2008-2-6 23:15 發表

我本身都係twins0既fans,聽歌就會継續聽歌,不會理佢露唔露!
你平日有無去舉牌?

我開始多個偶像, 見到大字下面都幾企理, 未變牛肺.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 burgundybabies 於 2008-2-6 21:47 發表
「慾照門」事件發展下去,奇拿最終會否被捕?
睇黎警方必須儘快找L幫手.

我對鍾欣桐仍然有信心佢會起番身
當然人氣可能真係大不如前
但畢竟花無百日紅
依家只係佢今後都好難搵豪門入
打倒昨日的我,打倒今日的你

KIRA 老豆係警察高層, 最後因睇慾照打飛機過度身亡, KIRA 亦成功令L打飛機過度虛脫身亡.

問題係偷相既人未必一定係發放上互聯網既人,
偷左相可以俾"朋友"睇,
再由"朋友"傳"朋友",
如果"朋友"既"朋友"放相上互聯網,
咁偷相既人就構成唔到"發放淫照"罪.

如果backup ge 人給別人 偷左 backup ge 資料, 偷左 ge 人傳上網, 咁 backup ge 人就唔係 偷又唔係傳啦.

又拉咗一個假奇拿啦....

差佬拉得一个奇拿仲有千千萬萬个奇拿
http://go2nature.net
環保及民主基地

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2008-2-7 19:32 發表
我對鍾欣桐仍然有信心佢會起番身
當然人氣可能真係大不如前
但畢竟花無百日紅
依家只係佢今後都好難搵豪門入
我覺得佢應該行開一段時間比較好。
不過鷹王可能唔放人。

涉網上疑似裸照案男子獲保釋
一名廿二歲男子,涉網上疑似裸照案,被警方拘控,被告暫時毋須答辯,案件押後至下月11日,被告獲准保釋。被告郭鎮瑋,被控發布淫褻物品罪名。控罪指他於本月六日,在香港發布兩個壓縮檔案,內有一百張淫褻照片。

唔好再做蠢事,要面對法庭審判網友幫唔到你。

回復 #9 港奸剋星 的帖子

我有樣野唔係好肯定  

如果阿港奸星你响大陸求其走入間網吧
將 D 相上傳去塞浦路斯 SERVER
再入香港網站貼條 link 出黎
查 IP 最多查到個大陸網吧
捉條毛呀 ?  

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2008-2-13 17:58 發表
我有樣野唔係好肯定  

捉條毛呀 ?  
所以依家個d被捉的,咪真係魚毛同蝦毛啦!真個d,可能仲係太平洋或大西洋啦!

應該查吓呢度,呢度咁多深圳賤港男

有傳聞話------
大幕落下了:

據香港無間朋友透露,其實我們看到所有外泄照片都是發布者從視頻上抓取的而已。
Gill 的是前10分鍾部分的截圖,爲什麼?

其一,是爲了逐步的利用視頻作爲談價的籌碼。
其二,視頻內容的聲音部分有涉及更多演藝圈大佬的聲譽。

其外高清部分用DC所拍的照片,就有1000多張。

在去年3周刊已經小小泄露過,陳第一次泄露是被駭客入侵機台所致。
這名黑客收手的資料是最全也是最完整的,陳爲了不被黑客和木馬入侵,把部分資料轉移到蘋果機上。
由於蘋果不是WIN系統,所以現有木馬都是針對WIN系統的。維修電腦所泄露的大概只是一部分。就是我們所說的奇拿!

9日發布照片後特意加了3張楊永晴的這就超出了英皇的預計。
其實陳拍照片都是一整套的,每個女人都有完整的性愛部分。
我們發現一個規律,都是先發出幾張之後才放出比較完整的。所以楊的照片也是完整的一套!
9日凌晨 4點45分泄露的是奇拿最後的上傳。

之後和英皇達成協議,收了700萬港幣。
爲什麼 Gill 的經理人9日中午就透露 11 號 Gill 會出現。因爲和奇拿達成條件。
錢到帳後他要24小時來確認,也就是自身的安全轉移時間。

其實,視頻和其他女性已經他手上所持有的資料都上傳在多個美國 和 歐洲免費玩兩國存儲站上
。萬一協議破裂或者她有意外,他郵箱已經設置了定時發信。就會自動給他認爲可靠的朋友發送地址,讓他們幫助擴散。

爲什麼 9日會說 Gill 11日會見大衆,而且 Gill 還笑了。因爲,事件已經結束!

給我們看這些東西,奇拿能得到什麼?他毀了這些女星他得什麼?
他不是道德的戰士,他只是一個普通的香港市民,金錢才是他最後的選擇。
大家不用呼喚了,奇拿永遠的消失了!
明天就會有更多的娛樂圈的人士上浮了,他們會做各種表演了。
危險解除了!我們這些看客有些失望是吧。大家的目的大家都清楚的

----唔知係唔係真ge

相關搜索目錄: 電腦 娛樂

引用:
原帖由 saltiwet 於 2008-2-13 19:53 發表
有傳聞話------
大幕落下了:

據香港無間朋友透露,其實我們看到所有外泄照片都是發布者從視頻上抓取的而已。
Gill 的是前10分鍾部分的截圖,爲什麼?

其一,是爲了逐步的利用視頻作爲 ...
受承舊年發過律師信俾灌稀噃...  ..會唔會有人有關報復 ?..
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

引用:
原帖由 burgundybabies 於 2008-2-6 21:47 發表
奇拿會否不止一人?

咁就要睇下佢醒唔醒目!只要不在家中上載!永遠不定地點!街上,商場,網吧, coffee shop,....., 根本冇可能搵到佢!

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2008-2-13 09:58 發表
我有樣野唔係好肯定  

捉條毛呀 ?  
唔明你講咩??
係咪應錯人??
點都好
我對呢個題目立場好明確︰
就算拉左奇拿
只怕有兆億萬個奇拿
包括你同我
絕對唔會因為照片被評為淫穢禁止而停止流傳,亦不可能阻止。
反正都講到明
有唔順意者可能依家都搵到我ip報埋警
但都係呢句
拉一個奇拿,仲有兆億萬個奇拿
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 漁 童 於 2008-2-7 19:02 發表

睇黎警方必須儘快找L幫手.
L 唔係死左咩??  要搵 N  至得wor!!

引用:
奇拿會否不止一人?

可能係一個組織! 

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。