推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

35 12
發新話題

龍記簡單報告 @_@

龍記簡單報告 @_@

首先多謝貓大哥提供資料 不過冇試到 ... 而試左阿Bee介紹的(&不過吾係我杯茶所以不加詳述但值得一提(&對大燈外型質感吾錯 , 今次我所講的BG係自由二事緣在做(&時阿Bee帶我入房在走廊有個BG正在取熱毛巾個樣身才係我杯茶做完(&出到休息室我問阿Bee才知佢個No之後共做左自由二3次感覺好有女友Feel好Nice手骨都ok年紀二十尾左右樣就見人見志我自己覺得順眼感覺真的好好除左已不在的 18 , 83 外 自由二係我在龍記唯一選擇

*** 以上內容純屬個人感覺

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-10 06:24
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-10 06:24

而家都想去找自由二但怕要比利事所以冇去到

多謝報告!但係...
其實o甘樣指名導姓o甘俾某人實在唔係o甘好,
o既然係o甘,點解兄台唔pm俾白板主呢?
既然開得o向度,o甘即係唔介意大家都睇啦,
o甘就唔需要指名,相信白板主都唔主張大家o甘做o羅。

Leg King大哥, 謝謝報告.
對, 寫在版上, 就是給眾人看了, 寫明給我就不必了.
「自由二」其實是甚麼number?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-9 22:32 發表
哈哈 ............................ 提示﹕係電訊公司名稱。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-2-9 21:12 發表
多謝報告!但係...
哈哈 !!! .................................. 佢可能太耐冇上來寫報告,同

冇睇過 "板友開新題時請注意" 。~~~~~~~~~~~~~

回復 #6 單屌一西 的帖子

你也睇錯了,我說:

「 若有板友在未鎖上的原有題以外另開新題,我是不反對的,只要有實則內容而非簡單問一事或聊聊幾隻字,這樣可鼓勵新舊板友多發表(而不用擔心沒被注意到),及避免有「舊人霸道」的感覺.」

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-10 00:23 發表
你也睇錯了,我說:

「 若有板友在未鎖上的原有題以外另開新題,我是不反對的,只要有實則內容而非簡單問一事或聊聊幾隻字,這樣可鼓勵新舊板友多發表(而不用擔心沒被注意到),及避免有「舊人霸道」的感覺.」
哦哦 ~~~~~~~~  咁佢個標題係唔係應該好似天使兄話

齋一係PM 比你如果唔係就一係寫上 "龍記簡單報告",這

樣先會比人感覺到唔係淨只比某 D 人睇囉 !!! ............. 哈哈

LegKing 兄回來看見可刪去頭幾個字,
但這只是建議, 沒絕對必要,
我們就此點已討論過,大家自會以平常心看待,
就當是腳皇兄在此出報告時一時高興俾面提下小弟,
這不是報告重點.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-10 00:50 發表
LegKing 兄回來看見可刪去頭幾個字,
但這只是建議, 沒絕對必要,
我們就此點已討論過,大家自會以平常心看待,
就當是腳皇兄在此出報告時一時高興俾面提下小弟,
這不是報告重點.
早晨 !! 你應該係未瞓多過剛剛起身嗱 !!!!

尼幾晚都係早訓,怕冷.

貓兒比較怕凍 hehe
各位巴打恭喜發財 新年大吉大利

恭喜發財
祝大家愉快囡情

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-2-10 05:12 發表
多謝報告!但係...
明白了

祝各位大大 : 鼠年行好運 , 長做長有 , 連珠爆發 , 金槍不倒 ... 日日有涼沖

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-10 06:32 發表
one two free 「自由二」

咁自由2有什麼特徵及高低肥廋完全不知
咁你杯茶是什麼樣....???

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pb716 於 2008-2-12 06:02 發表
咁自由2有什麼特徵及高低肥廋完全不知
咁你杯茶是什麼樣....???
哈哈 .................  pb 兄想知佢杯茶係咩樣,去睇吓咪知

咩葫蘆賣咩藥囉 !!!  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-13 18:31 發表

哈哈 .................  pb 兄想知佢杯茶係咩樣,去睇吓咪知

咩葫蘆賣咩藥囉 !!!  
酉哥說得對

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Leg King 於 2008-2-13 11:59 PM 發表

酉哥說得對
自由易對腳一定好靚

引用:
原帖由 mpower 於 2008-2-13 16:05 發表

自由易對腳一定好靚
唔知喎 ???  真係等有時間拜訪一吓這位自由易先 ~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Leg King 於 2008-2-13 15:59 發表

酉哥說得對
唔知你真係 ??????  請問你知唔知這個係咩字呀 ???

你打這個字係中國農曆裡十二個時辰裡的其中一個時辰嗰個字呀 !!!

我嗰個係西字並唔係你打這個字呀 !!!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-20 18:51 發表

唔知你真係 ?????? 酉 請問你知唔知這個係咩字呀 ???

你打這個字係中國農曆裡十二個時辰裡的其中一個時辰嗰個字呀 !!!

我嗰個係西字並唔係你打這個酉字呀 !!! ...
讀得書少嘛

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。