推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 年初三芙蓉王之行.......

年初三芙蓉王之行.......

年初三食完晚飯後同我表哥衝左去芙蓉王.....揀房.....普通房298
vip338 ....我地睇清楚後都係要338!睇落去好feel 好多!!
冇幾耐有4條女入左黎...由左邊開始數第二個囡囡笑容好燦爛~我都諗住
就揀佢架啦!點知個媽咪話:笑得最燦爛果個留低啦!之後囡囡幫我除衫然後沖涼啦.....個囡囡身材幾好...吸手波....提子唔大~ok粉紅....沖涼期間有講有笑!我心諗:咁先係架嘛!!!趴係到洗完後寧返轉就黎個bm.....搞多兩野已經扯哂.....
囡囡走去同我吹吹.....佢條利真係識轉灣....吹左兩野就出左去啦....
上床再吹左陣....我發覺自己差唔多到頂~我就拍一拍佢啦~我訓係到...囡囡撲上黎攬到我實一實加埋d輕微呻吟聲....我真係扯到爆哂......
哈哈!!到我黎啦!!食下奶奶先.....然後就做啦!囡囡亦都好投入....
完事後...就去沖一沖涼...囡囡見到我個頭亂到pk....就話不如我幫你
洗洗頭啦!!我梗係話好架!!原來呢位囡囡都幾溫柔..... 洗完頭仲同我吹返
乾添~~正!!好有女友feel!!未夠鐘坐係到睇左陣電視溫馨一下.......行出去埋單互相攬住對方黎行...我話:現在我們的feeling好像朋友一樣哦!佢話:對呀!像男女朋友嘛!!
我望真小小原來呢個囡囡有d似日本既一個寫真明星---->大城美和
果陣心情簡直係興奮到極!!!果時既我真係有個念頭~如果佢唔係做呢行就好咯
如果佢又係香港人而我又識到佢既就太好咯!!!!媾到佢我真係以後都唔出去玩都得呀!!可惜事實係唔會咁完美的......
後話:玩完就要忘記一切...幾時都要記住自己係咩位置!!

請問c兄芙蓉王即係邊度?

恭喜CHING吃到好野!!!

引用:
原帖由 angusko 於 2008-2-10 22:16 發表
請問c兄芙蓉王即係邊度?
你知唔知道拱北果間昌安係邊丫??
芙蓉王就係昌安對面

引用:
原帖由 theonlymoon 於 2008-2-10 23:59 發表
恭喜CHING吃到好野!!!
多謝!
你有冇都吃到好野嘛?

thanks

引用:
原帖由 歡~ 於 2008-2-11 00:05 發表

你知唔知道拱北果間昌安係邊丫??
芙蓉王就係昌安對面
師兄,問一句蠢DD的問題  -  338貴賓房係唔係包埋女女貼士?

thanks for the report

sounds like great fun

引用:
原帖由 dw78 於 2008-2-12 01:30 發表

師兄,問一句蠢DD的問題  -  338貴賓房係唔係包埋女女貼士?
冇錯!!係包埋既!!
師兄可以放心去玩!!

後加:囡囡幫我洗完頭幫我吹頭之後佢同我講一陣要同d經理講唔好話係佢拎風筒入黎
否則會扣錢......我問起佢要扣幾銀佢話扣成100蚊.....嘩!!
佢話做一粒鐘先有100蚊.....如果扣錢就不做了咁講....我心諗...你服務態度咁好我都唔捨得你比人扣錢啦!!
所以各位師兄...囡囡都係人.....如果佢服務周到就唔怕對人地好d咯!!

引用:
原帖由 歡~ 於 2008-2-12 13:52 發表
後加:囡囡幫我洗完頭幫我吹頭之後佢同我講一陣要同d經理講唔好話係佢拎風筒入黎
否則會扣錢......我問起佢要扣幾銀佢話扣成100蚊.....嘩!!
佢話做一粒鐘先有100蚊.....如果扣錢就不做了咁講....我心諗...你服務 ...
Totally agree ~~

Thank you for report

引用:
佢話做一粒鐘先有100蚊.....如果扣錢就不做了咁講....我心諗...你服務 ...
做一粒鐘才100蚊,珠海搵食比東莞還要艱難啊。。。。我們要盡量幫補這些敬業樂業的女女了

Wow, good report, thank you very much,C Hing有機會多分享些。

引用:
原帖由 dw78 於 2008-2-13 02:45 發表

做一粒鐘才100蚊,珠海搵食比東莞還要艱難啊。。。。我們要盡量幫補這些敬業樂業的女女了
冇錯!!我都認同.....
囡囡都要吃飯.......我都希望佢地唔做得長.......
拿拿聲搵夠就返鄉下..........

引用:
原帖由 DongSiu 於 2008-2-13 06:23 發表
Wow, good report, thank you very much,C Hing有機會多分享些。
no problem !!
我每次去完都一定會出報告同各位分享~~~放心

引用:
完全同意C Hing的話.  

thanks for 芙蓉王 report~

芙蓉王係唔錯架...^^

338 - What sort of package was it? Half set?

THX 4 SHARING!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。