推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

50 12
發新話題

綠怡島

綠怡島

時間:星期日零晨
No:  113
價錢: 7百幾 (因新春加左百幾)
我第一次去呢間野, 覺得房間好細, 一入去就聽到立體聲
左邊房呀呀呀. 右邊房唷唷唷, 隔音好到不得了
技師Part 1: 都幾好力, 不過落油就好似多得過頭
變左比油浸一樣
Part 2: 完全唔掂, 懶!! 我同佢講左我唔想郁
佢係都扶我起身, 而家係邊個服侍邊個先?
係咁亂叫....唉~~
最想提既唔係呢d, 而係佢飛鐘呀!!!!
我搭4入房, 搭3佢已經閃左,
返來後頭都無按一下, 放低張被就閃左,
今時今日咁樣點得ga, 唉.....
本想訓一陣, 但敵不過那些賀年歌, 搭8閃人
今次第一次去, 都唔會再去了
謝~~
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-2-11 20:52
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-2-11 20:52

I was just wondering why nobody had anything to say about this place for so long... looks like it's not as good as last year (when I visited it)...   thx

計起黎成七年以上冇去過呢間野, 希望post#1師兄遭遇只係個別事件, 否則另一值得懷念嘅場又將死了!!

我禽日去另一間一Q樣,都未到頭鐘已經攪我,PART II完左就問我咩Q是錢,之後用手出多次火,未夠鐘就叫我走了,走個陣仲叫我多DM佢,我心諗真係冇下次了

引用:
原帖由 DGS 於 2008-2-11 11:26 發表
時間:星期日零晨
No:  113
價錢: 7百幾 (因新春加左百幾)
我第一次去呢間野, 覺得房間好細, 一入去就聽到立體聲
左邊房呀呀呀. 右邊房唷唷唷, 隔音好到不得了
技師Part 1: 都幾好力, 不過落油就好似多得過頭 ...
goodgoodgood

引用:
原帖由 lung2323 於 2008-2-11 19:37 發表
goodgoodgood
BAD man!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-2-11 12:13 發表
計起黎成七年以上冇去過呢間野, 希望post#1師兄遭遇只係個別事件, 否則另一值得懷念鼣鶪S將死了!!
七年前的確質素較好.

貓兄, 起碼的硬件喺七年前都新啲吖! 嗰陣都仲係飛機場!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-2-12 09:28 發表
貓兄, 起碼的硬件鬗C年前都新! 鶧}都仲係飛機場!!
那時的九仔令人難忘.
果陣剛已係搞野場.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-12 20:25 發表

那時的九仔令人難忘.
果陣剛已係搞野場.
我都好懷念幾年前既七仔....雖然佢得HJ.... 不過真係正... 家陣唔知去左邊LU....

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-2-14 14:12 發表
我都好懷念幾年前既七仔....雖然佢得HJ.... 不過真係正... 家陣唔知去左邊LU....
照計咁多年後啲囡都應該埋街食井水, 除非唔識想養狼狗就另計啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-2-14 15:43 發表

照計咁多年後啲囡都應該埋街食井水, 除非唔識想養狼狗就另計啦!!
岩岩想起.... 果時打去BOOK 佢.... 個MANAGER 好似唔耐煩咁話佢比人包起
左.... 以後唔返....

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-2-14 14:12 發表

要睇翻佢相可以留名, 我PM 幅相.

对呀!去年去返.........但觉得Part2服务比較馬虎!

7囡都埋街食井水幾年, quit in SARS year 2003

我都唔明點解仲未closed

引用:
原帖由 rainsworld 於 2008-2-15 19:57 發表
7囡都埋街食井水幾年, quit in SARS year 2003
咁快又5年... 果時SAVE 左佢電話... 仲記得佢好LIKE HELLO KITTY... 但張SIM CARD 廢左之後就冇CONTACT LU...

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-2-17 00:07 發表

咁快又5年... 果時SAVE 左佢電話... 仲記得佢好LIKE HELLO KITTY... 但張SIM CARD 廢左之後就冇CONTACT LU...
睇相啦.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-17 00:08 發表

睇相啦.
謝白貓兄

I had bad experience, I woldn't go too.

好多年前玩過兩次,經歷唔好,之後無再去。

好多年前玩過兩次,經歷唔好,之後無再去。

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-19 22:23 發表

去過一次, 算唔錯咁

可以大飲大食一番
都係免費外賣粉面.

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。