推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

41 12
發新話題

我的救國大業已停了

我的救國大業已停了

因為有個桑拿囡囡 (19歲, 之前做sales, 剛下海3個月, 湖南妹)
為我亂講的 : "我不介意你的過去, 我們一起亦無妨"
我話過如她停工, 做回sales, 願意分期給她幫3萬給家人, 另每房租 (我話我在香港做茶樓服務員, 好窮)
其實我有香港女友, 不會和她一起, 我只是一時感動, 沖口而出
錢我有點, 幫她沒所謂, 做私雞是ok, 反正我停嫖
昨晚告訴我已經停工不上班了
但佢一日找十幾個電話, 好痴情, 不時要我講我愛妳, 要我飛吻
仲話希望幫我生仔, 個仔個名要好聽, 又話落香港就可以為生多幾個...........
我怕出事, 算了! 我已停用大陸手機

唉, 好心做壞事
只好提早收工  

相關搜索目錄: 手機
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

停玩都唔緊要........
得閒多D上黎吹下水囉......

回復 #1 hongkonger 的帖子

師兄,我睇死你停得幾耐?!哈哈!

條囡收左水未(3萬),如果未,佢實在太on九la.....

仲有,正骨定邪骨,扑左定係??....

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-2-14 12:55 發表
條囡收左水未(3萬),如果未,佢實在太on九la.....

仲有,正骨定邪骨,扑左定係??....
過左2k, 但又食左好多次foc, 計過都係有數
我原本計過度過, 做超值價私家雞, 但佢太痴情/線
我怕佢玩一鑊熟

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-2-14 12:03 發表
停玩都唔緊要........
得閒多D上黎吹下水囉......
唔得嫁, 我會鳩癢癢

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-2-14 12:00 發表
因為有個桑拿囡囡 (19歲, 之前做sales, 剛下海3個月, 湖南妹)
我話過如她停工, 做回sales, 願意分期給她幫3萬給家人, 另每房租 (我話我在香港做茶樓 ...
有样野可能好多救国战士会忽略的了:一个女女在欢场待的日子,过一天等于在现在世界的一个月,甚至更久吧,因为人生百态,好人坏人都会尽收眼底。
做了几个月的嘛,最蠢的都已成精!

所以,朋友们别以为自己“叻”,可以三言两语就摆平一个欢场女子,有时,谁是羊谁是狼,真系好难讲!

相關搜索目錄:
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-14 12:41 發表
師兄,我睇死你停得幾耐?!哈哈!
盡做啦

但停多一日, 就少一日功德, 對國家唔住

C Hing

出來玩, 算吧

引用:
原帖由 求其 於 2008-2-14 13:08 發表

有样野可能好多救国战士会忽略的了:一个女女在欢场待的日子,过一天等于在现在世界的一个月,甚至更�为人生百态,好人坏人都 ...
我反而想讲一下
我十多年前, 无叫过鸡, 所以对女人好单纯, 对女友好专一, 以为港女好正, 大陆妹好贱
到我玩过, 先知道那个才是宝
一日为嫖客, 一生为嫖客
男人在欢场玩一晚, 就好比正经港男同女友做十年爱, 甚至更久
结果我对所以女人都无法再纯真, 见女就想搞上床

說者無意,聴者有心....
囡囡下了甘多餌以为钓到魚....但釣上泥時條魚咬断个鈎走了...可惜,可惜....最后條魚又回到大海等下一口餌....師兄利害!!!
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

引用:
原帖由 Rayjeam 於 2008-2-14 13:25 發表
說者無意,聴者有心....
囡囡下了甘多餌以为钓到魚....但釣上泥時條魚咬断个鈎走了...可惜,可惜....最后條魚又回到大海等下一口餌....師兄利害!!!
唉, 我系好人, 只不过见女就想玩一Q而已

引用:
原帖由 求其 於 2008-2-13 10:08 PM 發表

有样野可能好多救国战士会忽略的了:一个女女在欢场待的日子,过一天等于在现在世界的一个月,甚至更�为人生百态,好人坏人都 ...
我眼见就梗係女狼多啦...亦都有大把人'甘心命底'送錢比d女洗,

不過,條囡功力實在太差了,我見成功的是條佬一日打十幾个电話上去,
真係一日不见'如隔三秋',送錢驚太遲呀

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-2-14 12:00 發表
我話過如她停工, 做回sales, 願意分期給她幫3萬給家人, 另每房租 (我話我在香港做茶樓 ...
MM VERY AGGRESSIVE

相關搜索目錄:

回復 #15 Avater 的帖子

You are right !!!

I don't worry I cannot get away from those Pro. girls, but not those normal office girls !!

引用:
原帖由 求其 於 2008-2-14 13:08 發表

有样野可能好多救国战士会忽略的了:一个女女在欢场待的日子,过一天等于在现在世界的一个月,甚至更?#20026;人生百态,好人坏人都 ...
有點唏噓 ....
本帖最近評分記錄
  • 火Fir火 體力 -16 冇講過野 2008-2-17 20:30
  • 火Fir火 威望 -16 冇講過野 2008-2-17 20:30
  • daseedinba 體力 -16 呃post 2008-2-16 15:26
  • daseedinba 威望 -16 呃post 2008-2-16 15:26
  • Buclow 威望 -16 whats your point? 唏什麼噓 2008-2-15 21:46
  • Buclow 體力 -16 whats your point? 唏什麼噓 2008-2-15 21:46

谁是羊谁是狼,真系好难讲

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-2-14 13:28 發表

唉, 我系好人, 只不过见女就想玩一Q而已

me too ... 我都想
本帖最近評分記錄
  • 火Fir火 威望 -16 冇講過野 2008-2-17 20:30
  • 火Fir火 體力 -16 冇講過野 2008-2-17 20:30
  • daseedinba 威望 -16 呃post 2008-2-16 15:25
  • daseedinba 體力 -16 呃post 2008-2-16 15:25
  • Buclow 威望 -16 灌水 2008-2-15 21:50
  • Buclow 體力 -16 灌水 2008-2-15 21:50

Everyone has an Achilles heel. Just need to find that and protect it.

只係個人經驗:  同條陜西廠妹講開, 她很怕湖南人的, 傳統湖南女仔情重, 以服侍男人為榮, 可以去到好盡, 為左條仔勿都做得出, 出黎做已經係濕濕碎 (所以很多湖南妹做小姐) 幫仔買粉, 擺老千局, 甚至幫仔呃第二條女 (做 second income), 匪夷所思.   

陝西廠妹有個親妹 (12 才) 被個湖南仔睇中.  湖南仔同陝西妹講, 如果唔介紹及交人, "以後會好麻煩", 因為湖南幫狼狗眾多.  陝西廠妹於是換 SIM card.  必要時唔做 wor.

引用:
原帖由 japjap 於 2008-2-14 21:43 發表
只係個人經驗:  同條陜西廠妹講開, 她很怕湖南人的, 傳統湖南女仔情重, 以服侍男人為榮, 可以去到好盡, 為左條仔勿都做得出, 出黎做已經係濕濕碎 (所以很多湖南妹做小姐) 幫仔買粉, 擺老千局, 甚至幫仔呃第二條女 ...
思德歌爾摩侯群症

引用:
原帖由 japjap 於 2008-2-14 21:43 發表
只係個人經驗:  同條陜西廠妹講開, 她很怕湖南人的, 傳統湖南女仔情重, 以服侍男人為榮, 可以去到好盡, 為左條仔勿都做得出, 出黎做已經係濕濕碎 (所以很多湖南妹做小姐) 幫仔買粉, 擺老千局, 甚至幫仔呃第二條女 ...
I don't think so ! 湘女多情, 不是專一 !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

哇,你隨便一開口就是3萬,她當然把你當大款啊
不過既然換了電話,過一陣就沒事啦!

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。