推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

广州桑拿

广州桑拿

各位C兄,在广州附近有没有好的桑拿地方推荐啊,请高人指点,谢谢!

你自己唔試然後報告??
打倒昨日的我,打倒今日的你

可以試下去三元x (近醫院) 附近 .睇睇.....唔錯~~~~

anybody any update?

我知道,亦去過一兩次的是白雲賓館(花園酒店對面)內的桑拿,分兩層,樓上按腳無野搞,樓下就係有料桑拿;所以他們的技師應該是分為兩批的

那次下午4-5pm左右去,好似好少人,沖涼後直接帶入房間,來一件半中女,普通,但估計可能太早未有女;按左一個鐘左右,問"特服",印象中好似HJ 400,ML 600

呢件講真印象真係唔係太深,我頭兩次只係去樓上按下腳而已,對於價錢等唔肯定,不過有野搞卻是肯定的,位於白雲賓館內,環境和安全度都滿意

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-12 09:29 發表
我知道,亦去過一兩次的是白雲賓館(花園酒店對面)內的桑拿,分兩層,樓上按..
Too expensive. $400 for HJ!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-3-12 13:06 發表

Too expensive. $400 for HJ!
其實,百零蚊hj的日子,將會越來越少了.....

回復 #7 Doer 的帖子

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-12 22:42 發表
其實,百零蚊hj的日子,將會越來越少了.....
Only in SZ!

引用:
原帖由 YPM 於 2008-3-12 22:44 發表
南美SN啦...200零蚊, 包buffet,  女女掂(样+骨+HJ)
200美金??????????????
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-3-13 21:24 發表
200美金??????????????
Just joke, right?

try 至酋.  nice bg

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-12 09:29 發表
我知道,亦去過一兩次的是白雲賓館(花園酒店對面)內的桑拿,分兩層,樓上按腳無野搞,樓下就係有料桑拿;所以他們的技師應該是分為兩批的

那次下午4-5pm左右去,好似好少人,沖涼後直接帶入房間,來一件半中女 ...
Thx !!!!!!!!!!!!!!!!!

在海珠廣場地鐵站出, 有間叫廣州賓館 (總之係廣州xx) 的酒店4樓有一間.

在麥當努或大家樂對面, 招牌很大的.

雙鐘240 (港式), 如廣交會期間, 你要問清楚價錢, 因港客同外賓收費差百幾.
我有1次問過經理: 我似唔似鬼佬呀?佢話會收回正價

更衣室, 水池, 休息室ok, 電腦睇相選妃.
平均水平(樣及波路)不錯.

我上次mark條女(忘了no, 好似19), part1
ok

part2除左我條庫後先掃一輪patpat, 轉身後抽起我隻腳摔大比根, 佢專登用毛巾蓋住下身,原來咁重high, 見細佬個頭越黎越高, 真係扯到毛巾都fing落地 :bird:

佢先問我玩唔玩冰火或全套. 因我在此場玩了2年, 以為只有機餐. 因其他囡囡無提出過.
我玩冰火, 加150
(港式是機餐, 全套加350左右)

佢全程都慢慢摔 (推完油才玩冰火), 慢慢玩條野及r 袋袋,但我亦好溫柔的搓34-35c既波. 有幾次feel到要走火, 我叫停好幾次了.

最後, 有d 攪鬼,做完一輪冰火及漫遊全身後. 我摸到佢對腳幾滑, 便玩腳同吮佢d腳趾, 最後footjob完事, 一路同佢抹乾淨隻腳, 佢一路係咁笑, 我high 到爆.

順帶一提, 佢個廚房好得. 我每次有時間一定食埋先走, 有湯, 叫3個小菜, 正.

相關搜索目錄: 電腦 酒店

其實都仲有一間, 在東風西, 近金融酒店, 女就未必好正, 不過都幾扺玩. 簡單既按摩 HJ 168左右, 全身漫游加冰火, 都只是 208. 酒店場, 都幾OK.

至尊d 囡囡唔错!!!!!!!

引用:
原帖由 rainelau 於 2008-3-20 11:04 發表
在海珠廣場地鐵站出, 有間叫廣州賓館 (總之係廣州xx) 的酒店4樓有一間.
...
I like it - foot job!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。