推介:| Chrissie Chau 周秀娜 | 諸葛梓岐 | 傅穎寫真 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

64 123
發新話題

如果你係謝霆鋒…你會如何處理張柏芝

如果你係謝霆鋒…你會如何處理張柏芝

如果還有其他選擇,不妨提出耶。

問清楚點解會咁先啦,如果係合理既...即係情到濃時忍唔住而做既,就算啦,不過會有點戒心!
(始終都驚佢會勾佬嘛!)
如果佢既解釋唔合理,即係話想做就做,想影就影,完全冇諗到後果,好似阿嬌的解釋的話...
應該就要考慮分居,之後離婚!
珍惜現在所擁有的

情到濃時忍唔住勾佬 ! 影就影 !
冇諗到後果
應該就要考慮分居,之後離婚!
警方呼籲  勿為金錢,出賣肉體    等價 捐款熱線:
香港紅十字會    -    2802 0021
香港世界宣明會 - 2394 2394
聯合國兒童基金 - 2833 6139
    樂施會 - 3120 5000
    救世軍 - 2783 2333

Sell her to Mong Kok and made some money out of her while she still worth some bucks.
hockeycenter

唔應該離婚"住",費事俾人話自已係賤男。過幾年件事淡左先搞分居同離婚,盡量低"掉"!

其實張柏芝一直俾我既形象,都係 wet 妹。所以,呢次 d 相佢有份出現,真係唔會太大反應。

不過,弊在男主角係佢老公個 good friend。呢樣野就怪 張柏芝 1) 饑不擇食、 2) 貪就手、3) 衰偷食唔識抹咀,影埋相留低手尾。

算啦,時間會沖淡一切。與其俾人覺得佢慘,謝霆鋒倒不如偉大 d,撐盡張柏芝,大家互相接受,化問題成玉白!

當你老婆對波同鮑魚被几十亿人睇晒更被幾十亿人知道被其他男人用過你會點諗??
當無件事??
大方d老婆共享??
撐佢信佢无發生過??
http://go2nature.net
環保及民主基地

引用:
原帖由 maezono 於 2008-2-26 06:03 PM 發表
當你老婆對波同鮑魚被几十亿人睇晒更被幾十亿人知道被其他男人用過你會點諗??
當無件事??
大方d老婆共享??
撐佢信佢无發生過??
watch your mouth ... becareful the 'xocat twins' ...

緊係以後都唔使再處理啦.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

仔都生咗, 真係唔多選擇, 我想霆鋒都心知栢芝份人, 佢地第一次分手後, 栢芝都同過數人一起. 早知她都不是聖女.
算數啦, 霆鋒可以用今次豔照事件食住佢, 以後要佢聽聽話話, 床上就要好好服務, 以後出去玩玩, 栢芝都無聲出啦.

引用:
原帖由 maezono 於 2008-2-26 18:03 發表
當無件事??
大方d老婆共享??
撐佢信佢无發生過??
如果離婚就等於可以解決問題,咁都無話可說。

係華人社會,可能會覺得好難接受。

點都好,呢 d 野要靠日後大陸努力面對,以實際行動來改善雙方關系及公眾形象。

引用:
原帖由 COO 於 2008-2-26 04:14 發表
如果還有其他選擇,不妨提出耶。

為了對細路著想,大家協議先分居,再決定是否離婚

不離不棄,對外重申無條件的愛

都過去了,兩人一起總有風浪

引用:
原帖由 noelj 於 2008-3-3 09:51 發表
不離不棄,對外重申無條件的愛

都過去了,兩人一起總有風浪
say is easy, but do is difficult.

走著瞧啦,                        .
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 ay1314hk 於 2008-3-3 13:57 發表
say is easy, but do is difficult.
This sentence is always TRUE!

大家協議先分居,再決定是否離婚

有性....無理性...有男人去滾....無女人去勾.....呢啲係上天安排...因為男人係凸嘅...女人係凹嘅...凹凸加得埋就好似........

過去的事了 只要她不是劈腿跟冠C交往的話  就原諒她吧

無條件的愛:bird:

成存佢同希希.........

ich weiss nicht

liebe ist sehr weichtig

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。