推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

85 1234
發新話題

幫下個老友~~~金漢4樓

幫下個老友~~~金漢4樓

有個老友星期六會轉場過去~~~

到時會去捧下場~~~之後出番個report~~~

到時d女呀單呀得唔得之後話比大家知!
只望妳一切安好~~~~

Long time no see...............

你老友貴姓, 等我由5/f, 轉去4/f 玩下........

Thank a lot

引用:
原帖由 4eyeman 於 2008-2-26 04:23 發表
Long time no see...............

你老友貴姓, 等我由5/f, 轉去4/f 玩下........

Thank a lot
去完話你知~~~費事你領野嘛~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-2-26 12:26 發表

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-2-26 05:21 發表

得o既就叫埋你了!
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-2-26 13:42 發表

得o既就叫埋你了!
你會好興奮咁去第二次既就叫埋我啦

Brother 99, Awaiting your report. Since I have not been Kam Hon long time ago. I want to know updated information on 4/fl or 5/fl, so that I may have a visit without disappointment.

Thanks in adavnce.

期待.....期待......
Learning to be good

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-2-26 15:09 發表

你會好興奮咁去第二次既就叫埋我啦
佢通常食都好野都唔會出聲

都好耐冇去過金漢

睇下會唔會又多一個地方去先

只聞樓梯响﹐希望快見人下來。

Nacol

九九出品, 必屬淫野     .
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 March 於 2008-2-26 17:26 發表

佢通常食都好野都唔會出聲
其實諗落咪又係果班女, 不過我咁少出黎玩應該會幾有新鮮感, 你地就見慣見熟啦

引用:
原帖由 九九 於 2008-2-26 12:18 發表

最緊要開心!!!

引用:

今日先係星期 3

引用:
原帖由 九九 於 2008-2-26 12:26 發表

真是一個好兄弟,等你的report

Report .....

Quick.....quick

引用:

等你呀~~~~

回復 #13 FXO 的帖子

我們耐心等他的報告................................

九九幾有號召力, 的好耐無見既都浦頭喇.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 九九 於 2008-2-26 12:18 PM 發表

你老友?! 定係你...

引用:
原帖由 莫召奴 於 2008-2-28 12:26 發表

你老友?! 定係你...
唔係佢

引用:
原帖由 RexSo 於 2008-2-28 12:49 PM 發表

唔係佢
我花牌宦買左比佢啦,dls佢扮哂野

引用:
原帖由 莫召奴 於 2008-2-28 14:12 發表

我花牌宦買左比佢啦,dls佢扮哂野
低調d啦

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。