推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

上海街上樓骨

你條thread叫"上海街上海骨", 當然要回歸上海街啦!

天文台(尖沙咀)真係貴D wor, 為荷包著想, 都係要在上海街發掘好囡, 雖然難度高好多!

經濟真係差, 上周六在天文台打個round, 好多囡囡都掛"歡迎"牌, 等客到! 以前唔係咁ka!

早年多兩年前,小 弟係油麻地禮基幫襯過中囡真係好正,dup得唔錯,其他又OK,可惜年多前已經無做啦,小弟而家都無去上樓骨囉,唔知仲有無D風韻尤存既上樓骨介紹呢~~?

引用:
原帖由 didi1997 於 2008-10-15 04:14 發表
早年多兩年前,小 弟係油麻地禮基幫襯過中囡真係好正,dup得唔錯,其他又OK,可惜年多前已經無做啦,小弟而家都無去上樓骨囉,唔知仲有無D風韻尤存既上樓骨介紹呢~~?
禮基可以試5樓的BOBO, 唔錯KA! 我同愛田由兄都試過(由兄仲番食添), 中女, 好樣, 識DUP骨, 我都心思思想再去!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-15 05:21 發表

Bobo唔算中女掛?!
唔算中女? 唔通你將佢UPGRADE做青春少女?

我覺得佢仲中過華豐7H3wor!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-15 16:04 發表

唔算中女? 唔通你將佢UPGRADE做青春少女?

我覺得佢仲中過華豐7H3wor!
I guess she is mid-late 20, or early 30. But different people have different eye. Sometime the dressing will affect your judge.

Dressing?

Hoho, they are all naked!

I try "full package" plan from her. When she get dressed during the massage. I though that she is mid-late 20. But when I XX her, her figure and respond give me the feeling that she is little bit older than this age.

In fact, I don't like HJ plan and prefer BM more than ML. However she said she don't know BM. So I ordered ML.

What plan have you ordered?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-16 02:56 發表

Mr. Titslover , 你講那一個?
佢講BOBO, should be.

只係好神奇, Dup骨時後生D, 卜野時覺得大D.

係唔係卜野時BOBO的反應一般使師兄覺得佢曾經滄海所以覺得佢年紀大D...

我諗BOBO在30至35之間

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-16 02:55 發表

hm.... 今係好難講。
7H3眉宇間總有一種難言的疲倦, 有一總令人惜憐的"殘feel"。
而Bobo就沒有這一感覺。
實際年齡可能差不多, 兩人都應該不是青春了....
7H3有一種難言的疲倦, 你睇得咁深入?

引起我同一日試此兩囡的興趣, 文壇上有所謂"比較文學",
而我地有"比較囡學", hehe...

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-16 11:53 發表

佢講BOBO, should be.

只係好神奇, Dup骨時後生D, 卜野時覺得大D.

係唔係卜野時BOBO的反應一般使師兄覺得佢曾經滄海所以覺得佢年紀大D...

我諗BOBO在30至35之間
Yes, I mean BOBO.

99 and Aida mentioned that she had a pink and black color dress. The day I visited she was dressed in light blue color and tide her hair up that made me feel her younger.

When she undressed and let her hair down on part 2. Suddenly look older. But it just my personal feeling. And I believe her age is near 30.

她不講, 我沒問.

around 30係冇走雞, 唉, 女人的年紀永遠是個謎團!

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-16 16:11 發表

Yes, I mean BOBO.

99 and Aida mentioned that she had a pink and black color dress. The day I visited she was dressed in light blue color and tide her hair up that made me feel her younger.

...
束起頭髮似扎扎跳的小女孩, 有青春feel; 放下頭髮則風情萬種, 有少婦feel; 難怪師兄可以有前後兩種感覺.

都幾懷念BOBO!

nice report

之前小弟都有上過哩個上海街BG,佢好似叫MIMI,早幾個月前上的,個陣睇MISS1X8睇相話佢有D CUP先上,去到中女一個 .....但係是旦啦,都係出個火姐,但係DUP骨又DUP得幾好,之後做HJ草草了事,但係佢比我一路鍚LIN渣波一路幫我HJ,算是不過不失~

引用:
原帖由 punkboy 於 2008-10-18 20:25 發表
之前小弟都有上過哩個上海街BG,佢好似叫MIMI,早幾個月前上的,個陣睇MISS1X8睇相話佢有D CUP先上,去到中女一個 .....但係是旦啦,都係出個火姐,但係DUP骨又DUP得幾好,之後做HJ草草了事,但係佢比我一路鍚LIN渣 ...
師兄, 收幾多? 波好唔好查?

又, 你的評價, 可不可以一試?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-19 12:19 發表

師兄, 收幾多? 波好唔好查?

又, 你的評價, 可不可以一試?
記得好似收我三佰囉,好唔好渣真係見人見智喎....記得真係大波,粒LIN就唔係好大。
如果唔怕中女(樣子普通過普通),只求DUP骨出火都OK,不過佢DUP骨就真係幾好既。
但我就唔會翻食喇∼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。