推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-27 16:16 發表

i made the report long ago!
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=200433&page=19&fromuid=358285#pid5580515
jimsi 兄, 用英文寫報告較易睇漏眼, 我建議用番中文寫反應會熱烈d.

愛田由兄, 禮基Bobo唔見左廣告, 唔知係咪埋街飲井水呢?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-28 22:07 發表

jimsi 兄, 用英文寫報告較易睇漏眼, 我建議用番中文寫反應會熱烈d.
ok.
sometimes really not in the mood to type in chinese.
and my chinese typing is really slow.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-28 05:49 發表
wah~ 追番咁多, 原來係5J6
應該唔係主打dup骨, 主打扑扑扑, right?
扑佢佢就反眼, 唔扑佢佢就反面!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-28 23:56 發表

扑佢佢就反眼, 唔扑佢佢就反面!
you get the point!

回復 457# 的帖子

老實講,反眼都幾騎呢!洗唔洗咁假!

想問各位有有試過油麻地這兩位囡囡,相頭好似幾吸引:

http://www.sex141.com/big5/viewi ... type=2&keyword=

http://www.sex141.com/big5/viewi ... type=2&keyword=

引用:
原帖由 SCK1969 於 2008-12-2 08:15 發表
老實講,反眼都幾騎呢!洗唔洗咁假!
我記得女作家林x妮的一篇文章講過女人到真係高潮時會反眼, 我諗條女話唔埋都睇過呢篇先出呢招!

我都試過搞到一條骨女反眼, 但一次咁多, 之後佢點都唔畀我搞啦!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-3 09:38 發表 多謝提供, 有機會試試。不過第二個就身材不抱期望。
咁等你報告!

由兄, 你冇乜野嗎? 小心保重!
有排唔見你報告, 梗係覺得有D欠缺.
斯人不出, 奈蒼生何!

don't try lah if you have 骨傷, rest and back to battlefield later.

其實有骨偒, 係唔係應該搵6H3醫下呢?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-9 18:58 發表
其實有骨偒, 係唔係應該搵6H3醫下呢?
good idea
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-9 10:22 發表
IM99917兄台抬舉了。

最近再望望數字網。
華豐 6C1 , 5J5, 9I2泰式
發利304A, 301D
有d興趣想試, 先分享一下大家望望。
對華豐9I2個樣有D戒心, 其他兩位應該都唔錯, 只是5J5睇唔到個頭, 睇身材似乎香噴噴.
發利301D冇骨床, 會唔會係假骨?
304A杉菜在香B時都耐唔耐都會見到關於佢的報告, 似乎唔錯.
有師兄試過的請上來指點一二.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-9 22:44 發表

對華豐9I2個樣有D戒心, 其他兩位應該都唔錯, 只是5J5睇唔到個頭, 睇身材似乎香噴噴.
發利301D冇骨床, 會唔會係假骨?
304A杉菜在香B時都耐唔耐都會見到關於佢的報告, 似乎唔錯.
有師兄試過的請上來指點一二.
支持,最近太集中討論華豐四小花而忽略了其他, 都要搵反其他d好野先得...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-10 09:42 發表

我都有諗過,
不過如果佢提出左扭右扭,
我又唔敢。
唔信, 就唔好上lu~
以免一時錯手, 打橫出門口。
師兄,我肯定6h3唔會提出左扭右扭,
因為佢講過佢唔贊成lock骨嘅,
佢唔識肯定唔會亂攪,呢點我可以幾肯定...

引用:
原帖由 kc816 於 2008-12-10 06:57 發表

師兄,我肯定6h3唔會提出左扭右扭,
因為佢講過佢唔贊成lock骨,
佢唔識肯定唔會亂攪,呢點我可以幾肯定...
慚愧啊慚愧, 我唔明乜野叫左扭右扭?
請指教!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-10 19:59 發表

慚愧啊慚愧, 我唔明乜野叫左扭右扭?
請指教!
我左扭右扭嘅意思係lock骨...
6h3只會按摩... 唔會做趺打佬...
以上只不過係小弟嘅意見...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。