推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-24 19:36 發表

真係唔知玩咗 d 咩!   

$500, 可以去桑拿嘆吓.   
砵砵車師兄 真係唔知玩咗 d 咩 尼排成日上 "得寶" , 所以想轉吓口味嘛!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-24 10:19 發表
本來想試 華豐36D 既, 點知去到門口, 卜佢個佳 而家要玩登記,
於是扮聽電話走人. 跟住過左隔離 "福樂" 7樓, 五間房竟然有四間要
"稍後", 乜咁旺場呀! 見 E室3房 冇客就 ...
開心X原來咁惡啃, 直情係苦果

福樂上有YUKI(12樓), 下有康妮(3樓)
點解師兄唔搵佢地啊?

who is 華豐36D ar??

thanks

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-24 22:29 發表
福樂上有YUKI(12樓), 下有康妮(3樓)
點解師兄唔搵佢地啊?

唉! 一心冧住試華豐件女女,   點知........... 失失魂上福樂行吓, 見件開心果相頭OK 咪入閘囉! 冧唔到有咁多假野!

福樂 12/F yuki 有老友試過話係 32b真波 下次去試吓

攪一劑師兄 有咩心水推介俾新手呀?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-24 22:28 發表

開心痫原來咁惡啃, 直情係苦果
佢性格都幾開心既, 可惜 假骨假波 真係唔岩我!

引用:
原帖由 iwon328 於 2009-7-25 00:37 發表
who is 華豐36D ar??

thanks
Elaine

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-24 19:58 發表

砵砵車師兄 真係唔知玩咗 d 咩 尼排成日上 "得寶" , 所以想轉吓口味嘛!
無情情流晒水兄,

唔瀨架步, 上USB玩, 係幾易中招嫁.   

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-25 02:17 發表

唉! 一心U住試華豐件女女,   點知........... 失失魂上福樂行, 見件開心果相頭OK 咪入閘囉! U唔到有咁多假野!

福樂 12/F yuki 有老友試過話係 32b真波 下 ...
始終我都好推荐搬往天文台的阿賢妹.
喜利的suki都唔錯, 樣好dup得. Fiona都好好骨, 樣稍差過suki.

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-25 22:38 發表

始終我都好推荐搬往天文台的阿賢妹.
喜利的suki都唔錯, 樣好dup得纒. Fiona都好好骨, 樣稍差過suki.
THX! 攪一劑師兄 天文台阿賢妹 下次去

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-25 13:53 發表

無情情流晒水兄,

唔瀨架步, 上USB玩, 係幾易中招嫁.   

砵砵車師兄
唔瀨架步, 真係好 Q 易中招
你有乜心水指教我尼d 新手呀!

B嫂竟然可以翻食, 使我更想一試.
我已閉關兩個幾月, 真係不知肉味久矣!
今次真係名副其實: 久久搞一次囉!

thanks for your info and report

breast is good

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-8-11 18:41 發表
[quote]原帖由 無情情流水 於 2009-7-27 11:09 發表

無情情流水兄!!!!! sorry!!!! 沒有回應你。
多謝你捧場~~
Bobo好似已經沒有做了。
華豐亂左, 而家都 ...

想揾d dup得, 服務OK 既! 但樣唔好太差
多謝
愛田由師兄 指教

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-22 11:43 發表
愛田由師兄 及 各位師兄 小弟剛拜讀完各位既大作
(竟然用左粒幾鐘 )
想請教吓報告中既 禮基BoBo 重有冇做呀?
最近有咩 有骨藝及好手藝 既靚女推介呀? : ...
搵唔到禮基BOBo,你可以試試尖沙咀發利大廈BoBo,dup骨非常好。
http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=4927&region=11&building=50&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

太子 金輪 14/F C

由兄, 華豐Yuki搬去福樂已有一個月啦你竟然唔知
有D out out 地

食左個幾啱feel嘅假骨:

星期六晚難得可以鼠出黎dup骨,8點零鐘上到發利Shirley放左工,行去香b豆豆又無牌,順路行過去天文台道10-12,得兩三個女仔開工,加敏做緊嘢,轉左入到巷尾有個女仔開左門但係無出黎扮招財貓,裝吓咩樣啦:相當ok噃,長髮鳳眼青春感十足,33c左右波路,略帶baby fat身形唔錯,開價420dup+出火,$550dup+ml,係貴多少,但係呢個陀地女仔少有地態度十分友善,人地擺明係賣青春,我又唔多想搞,都唔預佢識dup,420當hea吓摸摸揸揸唔好嘥左一晚空檔啦.咁又有驚喜.

估唔到囡囡立即除衫陪我入沖涼房![驚喜1]dup+出火都有咁嘅禮遇實在少有.侍浴唔係好熟練,但係佢都無話怕污糟驚尷尬,仔細幫我洗jer洗股la,陀地後生女中算係難得.上大床(無骨床)囡囡竟然無著番衫,祼dup!![驚喜2]一出手,就知無料到,只係spa級數,但係錬肩膊按背肌都算俾心機肯用力,按完拍背成分幾兩分鐘無欺場.錬大腿小腿肯出力叫人滿意.按後竟然仲有推油,手法雖然十分單一枯燥,腿只係落油用手掌由近腳爭筋位往上推至鼠貕再打圈推patpat,背就由尾龍骨往上推,推至頸椎.技術無mud,誠意搭夠.推完用紙巾抺油後叫我轉身,無rpp架?囡囡話唔識!咁就我教你啦.不過佢一係太重手一係輕到掂唔到,無計.唯有轉身.睇真摸真:真波充滿彈性,小腹緊緻無袵裖紋,我估佢25至28歲,囡囡扁晒咀話佢得23,真假唔好計,又真係似喎[驚喜3].摸吓小妹妹竟然猛出水,又pink又新鮮,咁即係逼我做全套啫!換左幾個post囡囡都樂意合作,隧道緊窄,加上囡囡面紅紅無亂嗌只係耐唔耐輕聲ah........一吓,真係引死人,所以5分鐘左右就俾佢ko左,跟住一齊沖涼攬多幾嘢好feel到暈!!!俾家用出閘睇錶:竟然有75分鐘[驚喜4]!!!!唔計囡囡dup技(都預左唔會好),呢位囡囡嘅質素和服務值85分(或以上)!!!!!

後記:有兄弟上去試左report返黎話Albee只係替工,做到今個月22號,要試就趁早

回復 874# 的帖子

我無留意房號
係加敏果便(好似係出lift左便)左轉入到巷尾右面個門口
門外貼出黎嘅名叫"Albee"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。