推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海街上樓骨

愛田由兄, 睇暈你呢度的報告, 如果要dup骨, 在Mimi, Apple, Ivy三個骨女中間, 似乎還是搵"嬸嬸"Mimi為上算啊?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-11 00:57 發表
又再出動探險啦~   重遊華豐。
目標人物本來在三樓, 不過有客。華豐成十一二點都仲好多人。
最後又上番上次的六樓, 找找上次未能得手的 Ivy。
相反上次的美人Apple有客, Ivy就得閒。

一開門, 我老毛病又發作 ...
thanks for your various reports !
this Ivy ... months ago, she was a 141 working in Tin Hau 119.

anyway, if you felt moody or upset,
it may not be a good idea to try a new USB
becoz, if it turns out to be very bad,
you'll probably get worse
either you don't go for fun,
or you'd better find someone you know full well to be nice,
such that you can have a nice chat chat, and may feel better after the fun time

enjoy.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-15 11:32 AM 發表
yeah!!!
我終於找到一次快樂的上樓!!!!!!!!!!!
是繼晶晶後比較滿意的一次。
C Hing, 布膠please, btw grats

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-17 08:47 發表
今日訓矮頸, 好想搵人按一按。
最近幾個月, 上樓探險, 一直都受"次按"困擾。
次按者, 假骨也, 不應按的而去幫人按。
尤其, 連續兩次在華豐都遇假骨, 今次訓矮頸, 不容有失。
就膽粗粗去左油麻地禮基 ...
愛田由兄, 乜你咁鬼好命, 呢個BOBO我想搵佢好多次啦, 都不得其門而入. 一係電話留言唔覆CALL, 一係按鐘無反應, 點止畀你趙左先.

睇相頭, 以前著粉紅色個套相好正, 好SOFT的感覺, 著黑色個套感覺上好似"粗"左D, 失去小小信心, 好彩有你先品評, 我又有番興趣啦!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-17 09:36 發表

haha~ 遇知音, 多計傾!~
我同你一樣, 鐘意pink那一套,
黑色果套, 仲俾我親眼見到, ok ga wor~
次前果一套相, 睇落好似幾好樣咁, 我都係俾佢吸引左, 但又好久上不到去。
haha~ 如果你上去, 先不要有pin ...
不會啦, 我一看就覺到佢係中女, 最多係覺得佢係美中女, 不要"美"字, 咪當佢係ok中女囉!

其實中女都幾合我胃口, 當然後生女又唔拘, 不過力度通常唔夠!

做過的上樓骨, 都係喜利個Suki算係最後生, 另外一個係華源Ivy, 呢兩個叫做係青春(係呢一行來講). 不過華源個Ivy又係"次按", 個次都係我幫佢dup多過佢幫我, 落尾直情佢叫我過大床(我並冇要做全套)同佢痴纏一番, 好有女友feel!

啊, 重有一個不過已經收山, 兩年幾前在香檳有個sammi, 得23歲, 好靚, 身材非常均勻, 肌肉好有彈性, 個波大得來剛剛好, 重係向上挺, 而我識得要求囡囡用雙乳, 長髮和妹妺仔來做BM就係在Sammi個度得來的經驗,總而言之係very good lah! 但收600元, 個次算係最破費的一次啦!

相關搜索目錄: 香檳

回復 #1 愛田由 的帖子

Thanks your report!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-23 03:41 發表

『春秋』你大可以過隔離板問AK兄,
佢好鬼死熟o架!
春秋呢排好少去!!

反而去三川同埋 KPS 多!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-18 03:31 發表

喜利Suki, 都不錯!!!
華源 Ivy, 是不是這個?

同Suki比, 邊個好樣D ?
不過如果Ivy是次按, Suki手勢就一定贏啦~~~

最近又番新興, 試了一個新女! 不錯:ve ...
係佢啦!

講樣似乎SUKI略勝一籌, 但IVY也後生, 記得佢話得25歲, 湖北妹, 天真嫩口, 容易動情.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-18 07:29 發表

身形幾好wor~
可以一試 不dup, 淨ml 。
suki好似27, 不過又有c hing 說24
去試試吧, 等你報告!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-4-18 14:50 發表

係佢啦!

講樣似乎SUKI略勝一籌, 但IVY也後生, 記得佢話得25歲, 湖北妹, 天真嫩口, 容易動情.
SUKI o向喜利咩地步呀?
我都想試o下。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2008-4-18 12:17 發表

春秋呢排好少去!!

反而去三川同埋 KPS 多!!  
o甘仲有冇去返場揼o下呢?

o岩o岩o向數字網見到一個廿歲囡囡,
油麻地 彌敦道510-512號彌敦大廈 後座4字樓 。

油麻地禮基BOBO續進報告

托愛田由兄的福,今日卒之約到BOBO.

感覺跟愛田由兄大致一樣,略做補充.

第一印象就不錯,比想像中的好得多.愛田由兄落筆謹慎說不算美,我要求不高已算美了,而且對我來講是青春少婦,身材也真是很均勻,波形很美,伊人自報是34B,因為背不厚,摸來有C的感覺,我覺得最美就這一Part,愛不釋手,手感很好.

侍浴細心,大概都搞了十分鐘,伊上下其手,猴子偷挑,磨豆腐乜都出齊.蜻蜓點水式地嘴一嘴也不拒絕.

DUP骨一開始好像力不夠,後來才漸入佳境,但還是略嫌輕了一點,但叫做不錯了,我跟伊人講膊頭特累,佢有一招就是在膊頭鏈幾下,然後大力一抓往上一提都幾受用.

傾偈一開始也有點慢熱,後來話題才多起來.從男人的叫雞心態到囡囡怎樣給自已定位(扮青春少女或扮有人妻feel甚至扮義母)都談.

BM和RPP都還是一般,這次懂得落點油在我大腿之間不知是否愛田由兄教導有方?

我問Bobo是不是江西人,佢話係.我又懶仔細問係江西邊度,佢話"貴南"(乜有呢個地方咩?)再扮好有學問問"貴南"是在贛南或贛北(贛係江西簡稱)輪到囡囡唔明:"有分別咩?"落尾才搞清原來伊人係廣西人,非江西人.囡囡分不出Kwong(廣)和Kong(江)的分別,所以誤導了愛田由兄,佢原來來自廣西桂林,山清水秀的地方.

談佢的相頭,我說我和有位網友都較喜歡佢粉紅色個套相,我話給我的感覺似位出來做的家庭主婦,好柔,而且斯文略帶羞態.佢話好呀,要再去賣D粉紅色的Bra,不過佢而家著來見客個套黑色綑紅邊如愛田由兄所說又真係唔錯ga!

Bobo給我的感覺反而較似日本女優,佢話都有人客咁講,唔知愛田由兄以為如何?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-4-20 20:51 發表
托愛田由兄的福,今日卒之約到BOBO.

感覺跟愛田由兄大致一樣,略做補充.

第一印象就不錯,比想像中的好得多.愛田由兄落筆謹慎說不算美,我要求不高已算美了,而且對我來講是青春少婦,身材也真是很均勻, ...
睇o黎bobo都試得過o番!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。