推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
應該唔駛, 因為我而家都唔玩 lu...

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 15:26 發表
應該唔駛, 因為我而家都唔玩 lu...
你又有新目標既野玩

玩緊 N3L 的生存遊戲, 你去唔去玩下

送D膠碟比藍蝶先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 16:23 發表
玩緊 N3L 的生存遊戲, 你去唔去玩下
我唔玩囉

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 16:27 發表
送D膠碟比藍蝶先
我要張梳化

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 16:31 發表

我要張梳化
見同你諗好傾, 個女仔我要 LA

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 16:37 發表

見同你諗好傾, 個女仔我要 LA
我都係特登留番比你架

豆丁仔, 好似咩都冇....

就留條柱比你

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 16:42 發表
豆丁仔, 好似咩都冇....

就留條柱比你
  你講咩?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-4-5 17:26 發表

你講咩?
個張相條柱囉

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 17:58 發表

個張相條柱囉
無D誠意

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 13:34 發表

你又唔可以睇低餬仔,餬仔可能係穩藏巨富
係我唔o岩
寧欺唔易做,莫欺糊仔窮

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 13:32 發表

食晒都好飽喎
你可以唔一個人去食,你請晒呢度D人去食,咁就多多都食得晒啦﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 11:54 發表
唔明, 藍蝶住港島, 佢又唔行太平山,
行完食好野 保保好心野
呢邊山就時時都行咖啦﹗都要就下D朋友想行邊度嘛﹗大埔、元朗都照去行

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-5 16:27 發表
送D膠碟比藍蝶先
多謝晒﹗我有碟用喇﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-6 01:31 發表

多謝晒﹗我有碟用喇﹗
你只有蝶, 但冇叉用

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-6 01:27 發表

呢邊山就時時都行咖啦﹗都要就下D朋友想行邊度嘛﹗大埔、元朗都照去行
行山當然要周圍去, 冇奶油只行死一個山頭, 咁至多機會遇到不同的山賊

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-6 01:23 發表

你可以唔一個人去食,你請晒呢度D人去食,咁就多多都食得晒啦﹗
呢個提議幾有建設性, 就由你開始實行

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-6 12:56 發表
你只有蝶, 但冇叉用
哼~~~用來叉住左你先無叉用唧﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-6 12:57 發表

行山當然要周圍去, 冇奶油只行死一個山頭, 咁至多機會遇到不同的山賊
就係周圍行,起碼你呢個山賊預唔到我行去邊先啦﹗

其實都可以有豉油只行一個山頭,因為...個頭近。

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-6 12:58 發表
呢個提議幾有建設性, 就由你開始實行
通常得把口講o既(即係我啦﹗),係唔會做咖﹗呀哈哈﹗
咁唔易做o既事情,就拜託你喇﹗嘩卡卡﹗

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-7 00:32 發表

哼~~~用來叉住左你先無叉用唧﹗
你當我係美味雞翼, 想叉住我黎燒

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-7 00:38 發表

就係周圍行,起碼你呢個山賊預唔到我行去邊先啦﹗

其實都可以有豉油只行一個山頭,因為...個頭近。
我線眼多  去到邊 劫到邊

個頭近 係咪一個好好安息既地方

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-7 00:42 發表

通常得把口講o既(即係我啦﹗),係唔會做咖﹗呀哈哈﹗
咁唔易做o既事情,就拜託你喇﹗嘩卡卡﹗
太容易做我唔想做
唔易做又做唔黎
都係留比餬仔做
娃哈哈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。