推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-20 17:19 發表

粉葛鯪魚頭湯岩唔岩你飲

蝶妹 安
咁o既天時,好o岩飲呀﹗嗒緊...
呀哈哈

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 18:22 發表
呢個唔關呢樣野事, 唔好係咪都拉上關係

只係你無否認, 咁是但搵個叫法姐
咁你都改番個英文叫 "mule"

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 18:22 發表
呢個唔關呢樣野事, 唔好係咪都拉上關係

只係你無否認, 咁是但搵個叫法姐
陳法啦, 當年參選照片

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-20 20:19 發表

陳法啦, 當年參選照片

個輪廓好似唔同左

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-20 20:20 發表

個輪廓好似唔同左
整多一幅
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-20 20:23 發表
整多一幅
執過都唔出奇…
曾經有個舊女同事,整過鼻和削面骨,不過佢未整之前鼻扁面闊,可以講得叫做肉酸,整左又真係順眼左,可惜靚左都無用,卻因癌症而早死

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-20 20:23 發表

整多一幅
唔係整得好勁的話, 我呢d粗心的人係睇唔到的

不過佢當年選華姐果陣已經係靚女, 所以一早就留意到

呀, 係, 整你張相果條友唔知係咪無做功課?
陳法拉係華姐出身, 並無玩過港姐

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 22:22 發表

執過都唔出奇…
曾經有個舊女同事,整過鼻和削面骨,不過佢未整之前鼻扁面闊,可以講得叫做肉酸,整左又真係順眼左,可惜靚左都無用,卻因癌症而早死
你個簽名檔張相又左...............

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 22:32 發表

你個簽名檔張相又左...............
我自己果個睇到喎﹗反而你同保保果個就失左蹤唔見到
近期 upload 上 forum d 相,時見時而不見,確是有點怪

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-20 20:20 發表

個輪廓好似唔同左
不過佢身材都重係咁好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 22:22 發表

執過都唔出奇…
可能这就是红颜薄命了吧好好的整什么容,或许她的福泽浅薄上天才赐予她这样子的,逆天而行,自取败之也
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 18:51 發表

咁你都改番個英文叫 "mule"
唔好意思, 呢個字我唔識解, 決定唔用

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-20 22:48 發表

可能这就是红颜薄命了吧好好的整什么容,或许她的福泽浅薄上天才赐予她这岸l的,逆天而行,自取败之也
凡事也有兩睇的.... 時下男性經常對女的評頭品足, 我就無咁的興趣, 但朋友/同學...就算係街度三唔識七見到個女仔都對人地指指點點....

如果樣衰的話, 對女仔黎講可能真係會難受都未定

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 22:51 發表

凡事也有兩睇的.... 時下男性經常對女的評頭品足, 我就無咁的興趣, 但朋友/同學...就算係街度三唔識七見到個女仔都對人地指指點點....

樣衰不是罪过,阿弥陀佛,我都好樣衰架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-20 22:48 發表

可能这就是红颜薄命了吧好好的整什么容,或许她的福泽浅薄上天才赐予她这样子的,逆天而行,自取败之也
嘆 唏 噓

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-20 22:54 發表

樣衰不是罪过,阿k陀佛,我都好樣衰架
值得同情女性的一點就係, 樣貌係評價一個女性的時候佔好重的比分, 男性則不然.

再者, 唔知你所講的樣衰係咪講大話呃我地
況且你怎麼說也有老婆俾你種

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 22:49 發表

唔好意思, 呢個字我唔識解, 決定唔用
我都唔會執意要叫你 mule 的

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:03 發表

我都唔會執意要叫你 mule 的
你係怕自己成為mule小姐吧

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 22:51 發表

女的誰不想生下有一副花容月貌,體態勻稱;男的玉樹臨風,萬貫家財…

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:02 發表

嘆 唏 噓
别样情杯,此景忆昔叹唏嘘.蓝蝶姑娘想来是个多愁善感的人了

引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 23:06 發表

你係怕自己成為mule小姐吧
我怕你唔黎咋
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-20 22:54 發表

樣衰不是罪过,阿弥陀佛,我都好樣衰架
樣衰唔緊要,你看城中不少富豪都唔好樣的

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:11 發表

女的誰不想生下有一副花容月貌,體態勻稱;男的玉樹臨風,萬貫家財…
我倒不想玉樹臨風,只希望做一个萬貫家財的地主少爷,不学无术,终日游手好闲,无事就带一班恶奴才到街上去调戏良家妇女

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-20 23:14 發表

别样情杯,此景忆昔叹唏嘘.蓝蝶姑娘想来是个多愁善感的人了
幸好我也很看得開

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:16 發表

樣衰唔緊要,你看城中不少富豪都唔好樣的
我知一个,就是刘什么红的,这人玩弄了不少女明星

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。