推介:| 寵物店 | 寵物美容 | 寵物攝影 | 寵物用品 | 寵物食品 | 寵物酒店 | 寵物配種 | 犬隻訓練 | 寵物善終 |

發新話題

傻貓

傻貓

好傻的貓貓啊 !!!!!! >.<
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

人地凍阿嗎!
你隻貓有無在電視機頂取暧?

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-2 10:46 發表
人地凍阿嗎!
你條貓有無在電視機頂取暧?
你講起又係喎!

哈!
因為我小個屋企都養過貓.

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-2 19:21 發表
哈!
因為我小個屋企都養過貓.
你依家屋企有養乜野寵物呀?

相關搜索目錄: 寵物

4隻龜,
1隻倉鼠....

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-3 18:32 發表
4隻龜,
1隻倉鼠....
倉鼠我未養過...4隻乜野龜呀??我以前都有養過1隻巴西龜和2隻草龜,有次我睇住巴西龜佢响窗口跌咗落街,我落街執返佢上黎,佢又唔死得囉

1隻鱷魚龜, 1隻刀背旦, 1隻金錢, 1隻巴西...
剛剛死左隻鑽紋龜

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-4 19:16 發表
1隻鱷魚龜, 1隻刀背旦, 1隻金錢, 1隻巴西...
剛剛死左隻鑽紋龜
剛剛死左隻鑽紋龜...咁你打理佢d身後事未呀??拆愛順便啦.......
佢病果陣你有無買d药浸下佢呀

最初, 我見他慢慢好番...
不過, 我手痕用d刷幫佢 (meat) d死皮...
但, 其實佢未好番...
最終, 佢又成身生哂白皮.....
我上左旺角o個爬蟲世界, 個衰仔叫我買左d 唔 arm的藥...
我又去左城市森林買藥... 最終都係救唔番

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-5 20:47 發表
最初, 我見他慢慢好番...
不過, 我手痕用d刷幫佢 (meat) d死皮...
但, 其實佢未好番...
最終, 佢又成身生哂白皮.....
我上左旺角o個爬蟲世界, 個衰仔叫我買左d 唔 arm的藥...
我又去左城市森林買藥... 最終都 ...
O............
亞媽話,去藥材鋪,買2蚊金銀花,煲水,"灘"凍比佢浸,就會好啦wor~~

唉!
尼 d 美國鑽紋龜好麻煩的, 成人都好多病,
其實我之前都死左兩隻, 其實, 他們是一齊買的,
養左都差唔多兩年, 成日病下, 又好番....都唔知幾時真係病,
所以, 我以後都唔會買鑽紋龜.
ps: 你估我隻龜濕熱咩..... 龜的皮膚病死亡率是100%的

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-8 02:44 發表
唉!
尼 d 美國鑽紋龜好麻煩的, 成人都好多病,
其實我之前都死左兩隻, 其實, 他們是一齊買的,
養左都差唔多兩年, 成日病下, 又好番....都唔知幾時真係病,
所以, 我以後都唔會買鑽紋龜.
ps: 你估我隻龜濕熱咩. ...
ha~~~ha~~~濕熱濕熱濕熱...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。