推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

83 1234
發新話題

ca xxxx卡啦ok(光豬場)

ca xxxx卡啦ok(光豬場)

Copy from another forum...seems very interesting

首先希望各位ching見諒, 小弟唔想供開間場係邊, 目的就係唔想揚出去, 因為間場其在太好玩!

時間 : 3月1日
地點 : 東莞ca鎮某卡啦ok(從皇崗出發約45分鐘)
人物 : 小飛, gv, 沉船胡森, 水圍J, 大69

當日下午4點係皇崗集合, 包車上指定地點, 到達後輕輕鬆鬆食個飯, 準時7點鐘入閘.

環境 : 中等 (有獨立TOILET, 間房都幾大下,有陽台-可以係外面睇show/同條女玩乜都得)
音響 : 中下 (MTV質素好一般, 不是無線咪)
囡囡 : 中上 (囡囡數目唔係太多, 所以要快手D, 囡囡超fresh, pink lin 有彈性, 皮膚白又滑)
價錢 : 超值 (500全包-從皇崗包車來回, 晚餐, 卡啦ok) 不含囡囡 行268
過程 : 囡囡玩得好放, 任揸任摷任車, d囡囡好大方, 條條女都可以, 玩到大約10點鍾, 媽咪就入黎, 話玩特別遊戲, 同媽咪玩骰鍾, 媽咪輸就d囡囡除衫, 我地輸就飲酒, 最後當然係囡囡全部脫光啦.......好玩到呢!!e個時候一定四圍抽水啦, 再用我生平絶學"揸波龍抓手"同埋"一陽指"跟囡囡練功, D囡真係濕q晒, 淫賤程度簡直逹百分之99.9, 之後再用車輪大法........全場進入極度高潮, 突然之間, 囡囡駛出一招"猴子偷桃"~~~中招.............(我條囡真係正到呢.............36E, pink lin 有彈性, 皮膚白又滑, 走肥--90分)....................

最後, I will be back!!!

p.s. 我個friend大69仲一晚攞左自己碌鳩出黎6次比條女玩.....佢真係好大碌...哈哈!!

引用:
原帖由 hymen 於 2008-3-3 21:31 發表
Copy from another forum...seems very interesting
首先希望各位ching見諒, 小弟唔想供開間場係邊, 目的就係唔想揚出去, 因為間場..
No photos?

回復 #2 peninsula 的帖子

半島兄,人家都話明是從另外一個網上抄回來的。不要祈望太多了吧!

Any bro here from Malaysia?
I am from malaysia and often come to HK and SZ, wanna Chiong together??

應該是Don't味, 特別節目是指定動作, 大家在CA玩開都是差不多, 如果是新手, 有mani安排一下也不錯,不過相比其他,這裡最好是地下有表現看,有些房有個陽台可以出去看,有時玩厭了,出外看看也不錯,表演裡有talk show,都很攪笑~

回復 #5 some167 的帖子

這個場真是不錯,上個月23/2,同25/2我都去了二次,但可惜工衣巳經不是透視.

2,6,8 Think it is DongMei, Quite nice..

如果按照7siu評分表, 是三間中最好, 還有一點好就是沒有酸酸叔叔的味道, 如果再加有show睇, 又加分了

引用:
原帖由 some167 於 2008-3-4 23:02 發表
如果按照7siu評分表, 是三間中最好, 還有一點好就是沒有酸酸叔叔的味道, 如果再加有show睇, 又加分了
i really want to join u guys, if i can..........

thanks for the great update

and yeah, is ther any pictures?

可唔可以 pm 我 即是 ca 邊間場呀? 我想去呀

可唔可以 pm 我 即是 ca 邊間場呀? 我想去呀

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-4 18:53 發表
這個場真是不錯,上個月23/2,同25/2我都去了二次,但可惜工衣巳經不是透視.
係唔係透視都唔緊要啦, 佢全身都俾妳摸晒啦.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-4 18:53 發表
反正猜妹後D MM都脫光, 穿不穿透視都無關係

引用:
原帖由 some167 於 2008-3-4 23:02 發表
According to my assessment, it is the best amongst the 3 is in term of decoration only.

sounds really good, where is it?

caktv是屬于標準服務了

可唔可以 pm 我 即是 ca 邊間場呀?

引用:
原帖由 some167 於 2008-3-4 01:09 發表
應該是Don't味
說了啦...CA Fans 都應該知邊間

回復 #13 大懶虫 的帖子

不單摸.連Lin Lin 都可以啜埋,哈哈.

ALL CA K are like this~

Please pm me the name & address of the K and the mami's info, thanks!

Can you PM me for mammy & the K's info too???  Thanks~~

引用:
原帖由 ck363 於 2008-3-7 01:33 發表
不單摸.連Lin Lin 都可以啜埋,哈哈.
我剛剛訂了22/3 的房喎, 喂,你記得出現呀, 如果唔係無人同我猜飲奶啦!!哈哈哈!!

83 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。