推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Part-time 囡囡141好正報告

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-4-11 12:52 發表
我就唔知啦﹗都幾正的女仔﹗
唔好意思,有d師兄pm我問羅電話,之前唔識用pm,如果還想要,再pm多我一次
pmed, but no reply from you.

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-4-11 20:52 發表
我就唔知啦﹗都幾正的女仔﹗
唔好意思,有d師兄pm我問羅電話,之前唔識用pm,如果還想要,再pm多我一次
"pm" to you !!!! Thx !!!

請提供詳細地址, 我PM左你啦!

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-4-18 15:05 發表
各位師兄﹗比左電話你﹗加下我分先得架﹗.................
"pm" you already, why not reply me ?????

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-4-18 07:05 發表
各位師兄﹗比左電話你﹗加下我分先得架﹗.................
老友等你PM乍

Thanks  

回復 #1 LouisPierre 的帖子

thx for sharing Ching!!!!

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-4-18 15:05 發表
received, thx !!!!

長期替工?how can i find her?

引用:
原帖由 bobcn 於 2008-4-27 19:24 發表
長期替工?how can i find her?
Call her and she will told where she is.

thanks ching!!

thanks for your information

Thanks for sharing!

thank you your report

hey

adddrew plz1

thanks Louis~~~~~~~~~~~~

Thanks for your report.

thx for report

回復 #40 LouisPierre 的帖子

If you cannot give me her phone #. Pls post her address from time to time.
Thanks

Can you PM me her numbers? Thanks.

very good thank you

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。