推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

71 123
發新話題

CA小丁丁KTV夜總會

CA小丁丁KTV夜總會

請問有没有大大去过CA的小丁丁KTV夜總會,啲MM得唔得?

I can say myself know CA a lot , but I cannot figure out which is "CA的小丁丁KTV夜總會" ! Can you PM me ? Might be I can help you.

回復 #2 7-siu 的帖子

You still awake 4.30 in the morning...
Excited for your coming trip back home..??

This is my first time visiting CA with my Taiwanese friend, he told me we will be going to 小丁丁, may be it's the nick name. Doesn't matter, we are going on this Friday, i will give a report after. Thanks 7-Siu!

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 12:03 發表
You still awake 4.30 in the morning...
Excited for your coming trip back home..??
唉!有苦自己知!是失眠啊!想著重慶的老三。小七又硬了,不像你,是金槍人,昨晚吃了個快餐解餓!我是七硬睡不著!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-11 14:57 發表

唉!有苦自己知!是失眠啊!想著重慶的老三。小七又硬了,不像你,是金槍人,昨晚吃了個快餐解餓!我是七硬睡不著!
我又唔係一九樣。。。
只係過左一個星期無去夜場0既生活。。。
己經周身唔聚財甘。。。

唔通我真係介唔到。。。。女票。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-11 14:57 發表

我是禮拜六﹐日沒吃飽。。補一下飛。。
你是想著老三還是小三呢。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 16:00 發表

我又唔係一九樣。。。
己經周身唔聚財甘。。。

女票 又怎可以戒呢。。
酒。飯。可以戒。。色戒不了的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 16:08 發表

女票 又怎可以戒呢。。
酒。飯。可以戒。。色戒不了的。。
非常同意你0既講法。。。。
大海哥。。你來緊哩個周末係邊樹威啊?

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 16:16 發表

非常同意你0既講法。。。。
大海哥。。你來緊哩個周末係邊樹威啊?
周五哇太。。周六蓮子糖水。。
廠已令各兄弟失望了。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 16:00 發表

我又唔係一九樣。。。
己經周身唔聚財甘。。。

但嫖都有周期性,某幾個月玩得厲害,然後又會平淡返一排吾想多去玩!

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 16:29 發表

咦咦。。。我一行開一陣。。。
你地就連我個陣地CP都唔放過。。攪埋。。。
唉。。。望門興嘆。唉!

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 16:29 發表

你地真系巡視業務,返工那樣返!

嫖 just like drugs, can't quit easily unless u chop off your dick. I try to keep twice a month.

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-11 16:31 發表

咦咦。。。我一行開一陣。。。
你地就連我個陣地CP都唔放過。。攪埋。。。
唉。。。望門興嘆。唉!
搶灘登陸 CP 嘛。。你快點回來守陣罷。。

引用:
原帖由 YMAN 於 2008-3-11 16:42 發表
嫖 just like drugs, can't quit easily unless u chop off your dick. I try to keep twice a month.
太監 with their dicks cut off but they still go play wo... they still have fingers and tongue..

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 17:28 發表

太監 with their dicks cut off but they still go play wo... they still have fingers and tongue..
東少把星期六的光豬十二勇士的相email 給我了!要看嗎?我條女最衰煩我。她真的好好波啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-11 17:59 發表

東少把星期六的光豬十二勇士的相email 給我了!要看嗎?我條女最衰煩我。她真的好好波啊!
要啊。。。
我email:simokok1972@yahoo.com.hk

引用:

大海,我同亞積已約了飯盒,如果你到有我們就可以食完晚飯去音樂虫玩.如果沒有女,我問媽咪可不可以上去選條女就走.

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2008-3-11 16:32 發表

你地真系巡視業務,返工那樣返!
無偷懶的。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-11 17:59 發表

你有我的EMAIL喇﹖﹖
吾要就給我嘛。。晒料。。

引用:
原帖由 btpower 於 2008-3-11 20:01 發表

大海,我同亞積已約了飯盒,如果你到有我們就可以食完晚飯去音樂虫玩.如果沒有女,我問媽咪可不可以上去選條女就走.
甘就算了。。我到也九點多了﹐ 第二天又要上班。。我去吃大九落好了。。
禮拜六去吃連子糖水。。也是要晚到。。六點從港出發。。要留女嗎。。你幫我。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-3-11 20:11 發表

甘就算了。。我到也九點多了﹐ 第二天又要上班。。我去吃大九落好了。。
禮拜六去吃連子糖水。。也是要晚到。。六點從港出發。。要留女嗎。。你幫我。。
無問題,我幫你留條我鍾意的,但當日你要提我幫你

引用:
原帖由 btpower 於 2008-3-11 20:54 發表
無問題,我幫你留條我鍾意的,但當日你要提我幫你
我會提你的了。。
到時還要問你點樣去。。

71 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。