推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

58 123
發新話題

3月25-27日的網聚

3月25-27日的網聚

3月25-27日的網聚

晚上7:00左右開始

地點:佐敦卜維廉自助餐

費用:約$150-$170左右

有興趣的網友請報名

在25日至27日中揀出很出席的日子,然後以多人為準

如果大家仲有興趣,時間亦許可的話,可再到咖啡店or書屋等再聚(睇情況而定)

報名後請pm我留下聯絡電話.

請多多支持!!!

=================================
例:

亞佳佳(25-27均可)

相關搜索目錄: 咖啡 咖啡店

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-11 10:07 發表
3月25-27日的網聚

晚上7:00左右開始

地點:佐敦卜維廉自助餐

費用:約$150-$170左右

有興趣的網友請報名

在25日至27日中揀出很出席的日子,然後以多人為準

如果大家仲有興趣,時間亦許可的話,可再到 ...
我都想参加,奈何25-27日我要在内地开会,未能出席。
希望下次可以选在周六或周日举行啦!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

oh.....................

7點我未收工......
最快要八點幾至蒲到頭
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-3-15 15:24 發表
7點我未收工......
最快要八點幾至蒲到頭
無問題,到時見.請留言比電話號碼我
我再找你

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-17 17:21 發表

無問題,到時見.請留言比電話號碼我
我再找你
ok!已pm留電話
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

已確認:
冰河
亞佳佳
imkennyger(8:00後)
tangoho

另一個網
coffee

未知:
wan1
休谷客

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-3-18 13:43 發表
我到.謝謝亞佳佳~~~~
你好,很久不見~

歡迎~歡迎~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-19 06:20 發表
http://boothlodge.salvation.org.hk/CHT/index.htm
EEEEE~~係咪新民書院,白英奇o個度>>????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-20 01:46 發表

EEEEE~~係咪新民書院,白英奇o個度>>????
yes~

來嗎?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-3-23 15:31 發表
我廿六七都ok
請問邊日先正式呢
27日先係正式的~

我再打比你聯絡啦

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-20 21:22 發表

yes~

來嗎?
黎到既....
                       /□\/■\
                        ||  ||

佳哥,多謝你o既邀請。但因為要返學緣故,所以應該黎唔到。希望你地傾/玩得盡情 d !
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-3-25 03:38 發表
佳哥,多謝你o既邀請。但因為要返學緣故,所以應該黎唔到。希望你地傾/玩得盡情 d !
我仲諗住睇你御劍飛行添..........

最後落實~

冰河
wan1
iamkennyger
不平凡人
tangoho
亞佳佳

友網:coffee

7個人~

七俠四義................

時間晚上7:00開始~

如果網友有空想到,可留言通知我

27號晚我返1000pm,可以黎得嘛

引用:
原帖由 ruger 於 2008-3-26 18:33 發表
27號晚我返1000pm,可以黎得嘛
當然可以啦~

你留電話比我好嘛?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-26 06:12 發表
最後落實~

冰河
wan1
iamkennyger
不平凡人
tangoho
亞佳佳

友網:coffee

7個人~

七俠四義................

時間晚上7:00開始~

如果網友有空想到,可留言通知我
我可能7點半~8點先黎到...
因我公司係變態公司...D人OT O到傻先走....
本凡人平時最早都係6點半先放工....亦唔敢早過6點半走人.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-27 03:19 發表

我可能7點半~8點先黎到...
因我公司係變態公司...D人OT O到傻先走....
本凡人平時最早都係6點半先放工....亦唔敢早過6點半走人.....
無問題,我地成班人等你得架啦~

你來既時候見到貌似王小苦,石黑虫,王風雷等人果檯就係~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-27 04:55 發表

無問題,我地成班人等你得架啦~

你來既時候見到貌似王小苦,石黑虫,王風雷等人果檯就係~
咁你地見到個似大水牛。。O個個就係我
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-27 09:18 發表

咁你地見到個似大水牛。。O個個就係我
d女話我似老邪神.........

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。