推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 小弟係上星期五去左東方! (原創者轉貼!!)

小弟係上星期五去左東方! (原創者轉貼!!)

見左e一排很多post都講東方, 於是便去一敞睇清楚是否如大家一樣所說咁好!

如之前既巴打一樣, 係信德買套票, $147x!

新手注意la, 唔計你係邊到去信德, 從你上船到下船直至出關, 起碼要

90mins,

最主要係澳門個邊d 關真係太慢, 人多時係會開多幾個位, 但人少佢又close幾個位,
所以一樣咁慢! 點都係很多人.......所以全程係90mins+x mins(去信德)
你們最好去既時候有本書/magazine, 真係好悶, or 你想Zzzzz, 但要睇個班船d人
係唔係大大聲, 試過一次一班港客不知XX咁大談賭同黃, 又試過有一班外籍人士係船上玩遊戲....

落船LU, 成24MINS SIN 出關, 找到接待既姐姐, 係菲律賓人, 好差既CANTANESE!
大家要注意LA, 如你唔想俾人知你係去SN, 你唔好找人係澳門接你LA!
因為佢地會拿住個BROAD 係寫到明去 仙記OR 東方!!!

以為很快可以到, 點知又要等架公司車, 都要10MINS!!!
因為個司機又係新人之外又係菲律賓人.......
我估要等既情況起碼會維持1個月!

到左LU!!!!
換左衫就有一個女女同你沖涼!!!!!
係齊沖JOI!!!! 不過都很好, 你會很開心!

之後蒸蒸, 跟住入休息室LA!
問問服務員有SHOW 未, 佢話要9時SIN有, 我話,
"唔係AH? 香港個邊D AGENT話 6:00, 8:00 , 9:00, 10:00, 1130, 同1:00 都有SHOW"
佢話E+改左LA!

點解香港個邊D AGENT改左都唔知?
令我有點失望!!!!!
而個日只係得服務員, 直至1100 SIN有經理, 話去晒開會!!!!!
咁點得GA, 我都係管理層, 冇人話得事如果出左37 21 係好大鑊GA!!!

終於9:00!!!!
真係如之前D REPORT一樣咁正
群吹個下個種淫法真係好正!
而10:00同1:00都有水槍GAME 玩, 以人客既KEY NUMBER 既單雙分組!
鬥快用水槍射滿個量杯, 等佢升起支針吉爆個汽球就WIN!!!
WIN 左個組會抽個出來成為幸運兒, 可以免費----
WRONG!
半價就同條女入房!!!
我好彩AH, 1:00個次WIN 左, 仲要係人地個組偷步10秒, 點知我一出手就用3-4秘就吉爆左個汽球!
而佢地又抽中我TIM!!!!

番休息室經理過來問: 恭喜! 你可以WALK IN 價半價CHOOSE 多條女砌!!!!
我問: 幾多AH?
佢答: $844
我: 點解唔係7百幾?
佢答: 因為唔計TAX!
我: 咁WALK IN 價唔係平D ?
佢: 都係同套票一樣!
我:

我梗係冇要LA!!!!!!! $844!! 去其他SN有中式TIM AH, 仲係90MINS同泵埋TIM AH!!!!

幸而套票包既師傅工可以加$92 UPGRADE玩貴妃出浴!
不過要加入92始終覺得.......
真係好好玩, 一邊飲酒, 一邊BM, 如果人多仲很玩,
一定勁酒池肉林FEEL
怕羞既兄弟唔好意思, 因為一定係水池玩既, 你唔好俾香港個邊D AGENT 錕AH, 話有個獨立池有薄紗好私人AH,
因為可以玩玩下有另外一啤, 什至2啤入黎
我覺得咁仲正, 因為勁酒池肉林FEEL

玩完, 火都爆住係咁黎, 禁都禁唔住, 拿拿林選美入房!
女女質素有好有唔好! 有個有6成似黑澀會美眉既MEI MEI 叫令我有D印象

我就CHOOSE左個有D新疆FEEL既女女, 點知佢話係湖南人
佢既SERVICE都好好, 我都滿意!

AH! 差D唔記得E度有個最特別既PROMOTE!
就係D 女女會餵你食飯, 好有FEEL GA!!!
不過D 女女唔會主動, 你要搵經理安排!!!

總結:
E間場收貴過仙記, 但就冇女女係水池免費同你玩....
係就係有個貴妃出浴, 但就要付費用!! 感覺一比之下唔係咁抵

E間場係少客, 但女都少, 唔好俾香港個邊D AGENT錕話有40-50, 其實
連30-35都勉強左DDDDD

有NOTEBOOK 有WIFI, GOOD!

其次係個GAME, 話就話半價有女, 實質係...........
再其次就係D價目表, 有D係未計TAX:bird:, 不過經理會好誠實咁話番俾你知連TAX後既$
唔好問D唔係經理既, 佢地連價錢係幾多都唔SURE, 要我自己問經理SIN 得!

個度D 菲律賓WAITRESS 真係好禮貌!
而佢地負責埋水吧, 其中公司3文治真係唔錯!

睡眠區有10-12個位, 總之好快FULL!

E間場真係好多地方都找你$
唔好計有D SERVICE 未計TAX, 唔好計"半價"女女, 唔好計冇女女入水池(要付費玩貴妃出浴, UPGRADE 冇左師傅工, 唔係就$200),
都仲有其他
如有幾多食物要俾$$
仲攪左個GAME $100 12個波俾你定, 定中有機有個女女!
但其實都很難LAW!
我估50 球都未必中1球.
另外E度個名叫水療, 但買套票$147X個種都係冇得玩既, 要就起碼加
$500 SIN 有!!!
可能你會話冇人用槍指住你一定要你玩, 但是......感覺就是不好!
好似........

總之E個場收費好拿利!
唔建議BUDGET 有限既兄弟玩E個場, 有BUDGET既都係去利澳好,
所以, 在此希望大家唔好去住!
等佢真係"水療", 真係半價女女OR FREE SIN 去!
大家團結就是力量, 等佢拍烏蠅, 唔變都唔得LA!

希望大大們出多D REPORT, 等大家可以交流下!
唔好只看不出貼!
係好係唔好都出下LA!

相關搜索目錄: 水療

我去過N咁多次,同女加中我估都有六七次、如只看$,不如去仙記、東方係俾其他場静、囡囡又高質D的

Thanks, how about this place compare with D1? Could you please tell me which one is better?

thank again

小弟係上星期五去左東方! (原創者轉貼!!)

引用:
原帖由 EastWest_GBL 於 2008-3-12 17:23 發表
Thanks, how about this place compare with D1? Could you please tell me which one is better?

thank again
唔可以比!

因為東方係sn, d1係浴室!

D1我没去過,但東方全是酒店大房、和囡囡傾得好舒服

相關搜索目錄: 酒店

Thank you for both of you, may try D1 first, never been there.

How about Thai or Chinese girls? Which is better to try right over there?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。