推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

28 12
發新話題

長安先悶後激之旅

長安先悶後激之旅

上個月有一日,小弟一如常日在公司忙到一頭煙,正係忙到魂飛魄散之時,突然 MSN 傳來長駐大陸的上司短訊 -- 今晚上唔上來長安飲酒.
無啦啦叫我上長安飲酒,仲係第一次,真係在百忙之中想咗一分鐘,跟著答佢 -- 好.
上司叫我早點走,但好衰唔衰,撞正老闆同其他 Sales 都上咗廠,小弟這個 "啊四王" 邊可能走到,終於好唔容易趕起晒急的工作,同老闆講有事要早走一個鐘,就係咁 17 : 00 走人,開始今次北上之旅,去一個未去過的陌生之地 -- 長安.
出咗公司就走去坐地鐵轉火車,六點鐘到羅湖,照上司的指點,去羅湖城坐長安大巴,大慨個半鐘就到咗長安,之後再轉的士去 X 頭酒店,上到去間夜總會,就見到我上司,佢見到我第一件事就係開口 "屌" 我 -- 作死你啊,咁夜至到,囡囡比人要晒啦.
之後佢帶咗我去間大房,入面男男女女有成十幾人,無一個係我認識的,一坐低二話不說,就比班人先敬三五杯酒先,之後就有啊媽帶幾條囡入來比我選,但可惜無一個睇得上,之後又係飲酒,二十分鐘後,又帶多一批入來,又唔得,前後來了四五次,都睇唔中,結果我上司又 "屌" -- 你來得咁遲係無晒囡啦,咁你今晚點啊?頂,第一次來鬼知啊,又係我錯?  
就係咁同其他人飲到十二點,班人終於散場,我上司就走過來同我講 -- 今晚有老闆 "萬歲" 你唔洗比酒錢啦,你無囡我帶你去間桑拿過夜啦,這間桑拿我去過幾次,在長安都算幾好,囡囡質素都 OK 的,總之唔會要你上到來 "食自己" .
結果佢帶咗我去間太 X 洋會所,佢又去叫啊媽帶幾個囡囡入來,點知睇咗一次就中,我上司見我睇中咗就走人,之後就試咗第一次 "東莞式" 桑拿,瞓在水床上比條囡用口吹爆咗,係我平生第一次吹爆,之後以為佢著衫走人,點知佢問我 -- 現在可以報鐘了嗎?
我成個人呆咗 ,之前無報鐘,咁點計啊?條囡話這裡的規定係先吹爆一次再報鐘加出一次,真係成個鄉下仔出城咁,甚麼都唔知,跟著條囡就同我按摩,要搞的事就多了,冰火就不在講啦,又搞我後花園,仲用佢個咀同我 "刮痧" ,之後就到我搞佢,足足搞兩個鐘至完事(包括佢搞我的全套時間),之後就瞓到第二日中午返香港.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2008-3-16 23:15 發表
上個月有一日,小弟一如常日在公司忙到一頭煙,正係忙到魂飛魄散之時,突然 MSN 傳來長駐大陸的上司短訊 -- 今晚上唔上來長安飲酒.
無啦啦叫我上長安飲酒,仲係第一次,真係在百忙之中想髐@分鐘:wonde ...
thanks report
邊度有骨場,邊度有希望。

回復 #1 肥笨蛋 的帖子

very good thx

多謝報告...................................

引用:
無啦啦叫我上長安飲酒,仲係第一次......

... 我上司見我睇中鰲N走人......
  你上司鬼鬼馬馬,咁樣益你,梗有古惑洁A你預備定稍後要還盅都得喇 ......

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2008-3-17 00:37 發表

你上司鬼鬼馬馬,咁樣益你,梗有古惑洁A你預備定稍後要還盅都得喇 ......
I agree. Be careful. I hope h was just looking for a play friend and nothing more.

勿野公司....有咁好o既老細
無自由..我.失自由 ∼∼∼痛心傷心.我眼淚流∼∼∼

beginner?  YOu so lucky to have a good boss

引用:
無啦啦叫我上長安飲酒,仲係第一次,真係在百忙之中想咗一分鐘:wonde ...
May I know which SN you are talking about........? Thanks.

小心下次你老板又叫你上去, 又係選唔到囡囡, 結果又帶你去唔知邊度, 結果俾個鬼佬客搞, 然後就話"你出得嚟行, 都預咗要還啦"
我係車神

U HAVE A GOOD BOSS

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-17 11:35 發表
May I know which SN you are talking about........? Thanks.
Another location for you to explore after CP?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-3-17 23:50 發表

Another location for you to explore after CP?
It is my intention to try ALL SNs in CP.............

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-17 11:35 發表
兄台, 佢好似鬺黥X段講鱈YCA太X洋會所!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-18 09:09 發表

兄台, 佢好似鬺黥X段講鱈YCA太X洋會所!!
文化水平低............... 請見諒!

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-18 10:51 發表
You intend to try all SN in CP... it is gonna be so hard wor...

Btw... I also will bring along my colleague to play if they are willing to... just let them relax and work harder afterward... ha ...
............. I would like and happy to be one of your colleagues..... haha!

引用:

Pacific Ocean la !!

引用:
原帖由 Avater 於 2008-3-18 10:51 發表
You intend to try all SN in CP... it is gonna be so hard wor...
Btw... I also will bring along my colleague to play if they are willing to... just let them relax and work harder afterward... ha ...
Start with the good ones first.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-18 19:16 發表

Pacific Ocean la !!
I surely will start my CA project after I fully explore CP!

小弟很少離開深圳,其實"長安"即係咩地方?

引用:
原帖由 windwind 於 2008-3-19 11:24 發表
小弟很少離開深圳,其實"長安"即係咩地方?
你去羅湖口岸。。汽車站
搵架大巴去長安0既大巴。。。
去到總站。。落車你咪知囉。。。

相關搜索目錄: 汽車

精彩的報告,請問收費如何?

SO NICE REPORT,THX A LOT

i plan go to 長安 soon
will try this sn

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。