推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

32 12
發新話題

好心無好報

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-19 18:17 發表

邊度黎嫁
你幾時帶我去
你都去過好多次,你睇番樓主另一個報告就知
引用:
原帖由 simonkok 於 2008-3-19 18:20 發表

我想話俾你聽.....
我識好多人..(包括我自己)....

無論你4Q..3Q..2Q..1Q...甚至係無Q(狼兄你話係咪?)...
只要囡囡同你過左晚..都會過夜錢
我最近試過同條大姨媽女女過夜,無"做"過俾左半份"過夜錢"咋......

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-3-19 20:50 發表

你都去過好多次,你睇番樓主另一個報告就知

我最近試過同條大姨媽女女過夜,無"做"過俾左半份"過夜錢"咋......
我都邊個場啦...
不過我無得去玩甘悶....(你地就聽日出發)....
同你講下笑啫...

thx notice so much!!

大家觀点和价值觀不同喳!x n

好人難做, 原來 良心係唔值錢, 好心沒有好報!!

如果只有三度, 我只會比 RMB15  佢 Hire Taxi 回家!
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

引用:
原帖由 doubleOO 於 2008-3-17 04:56 AM 發表
Sorry. I have to stand girl's side. It is your intention to have her stay overnite. One Q or 2 it dose not make a different. The rule is 2-5-8. Even if you couldn't manage to have a single Q over t ...
绝對同意,包夜就要比包夜錢,無論你1Q, 2Q 或起唔到頭而無Q,都要比包夜錢,天公地道,跟本係你一廂情願想條女陪你訓過夜,又想縮骨俾小的的,好心你唔好扮偉大喇。
出黎玩既都知道要條女過夜都係要pay full amount既喇
你錦樣玩野法,弟二日條女返去交數時,雞頭以為佢落格潻

講真心話: 香港男人的確係好多好有風度, 但是香港好多女仔係覺得應份既, 大陸好多女仔覺得你好人/易呃/on 9/單純/斯文, 只有少部分大陸女仔識欣賞, 我既經驗告訴我係唔能須要主動去做呢d野, 畢竟女人心,海底針, 佢鍾意你, 你唔做呢野都鍾意你

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。