推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CP 常平 桑拿報告

我足之等唔切帥兄既PM, 就係昨日一早就去左. 係未做足功課之下. 11:45分已經到左, 又見到個靚女主任(本人覺得係好有女人味,同埋個figure好正,個子又高. 係個樣欠缺小小.) 主任利利好老實同我講得四個女女, 問我食左野未,不如食飽先再上來. 佢話女女都係 12:00點先返到. 3:00點過後就最多. 佢咁體貼, 唯有落去週圍走走. 先此聲明, 今次係我第一次到CP. 行下行下, 去到中乜街. 見到各位帥兄常常提及既 KY. 其實之前都有帥兄比左 KY個主任電話我, 不過今次一心來 X Long. 行到一點左右,打番比利利主任. 佢話已經有十幾個女女, 我一個人應該揀到. 就上番去. 係等待既時候, 佢比左張coupon我,話今次房錢都有discount. 真係好識做. 又同我介紹下個場有兩班. 女女總數幾十. 早晚兩班. 兩個主任. 佢係早班既. 第一批囡囡入來. 心中已經睇中左一個, 同利利講睇多round, 第二批再來, 好似睇豬羅紀咁, 要睇第三round. 利利問我想要什麼樣的囡囡, 我就話其實第一round中間個細細粒都幾好. 不過想睇埋第三round先. 再來都係麻麻地. 咁我就要番第一round個細細粒. 不過利利同我講佢個樣係cutie,不過服務就唔係好熟手啦. 最緊要我鍾意啦. 唔洗一分鍾, 細細粒番入來, 就開始我第一次真正既莞式啦. 過程都係同帥兄所講既差不多. 利利又真係冇老點. 細細粒真係唔多熟手. 不過對我所有既要求,全部都做到. 係對波細左d. 都叫滿意. 有幾樣野我skip 左既,係牙刨腳指同毒龍鑽.本身唔多接受同埋想比番d尊嚴個囡囡. (之前都有試過,不過唔係咁like). 完事後攬住條囡係牀度玩下電話聽下歌. 到夠鐘先著衫. 一開始係沖完涼先起鐘,又幾好. 同埋囡囡係問左我先打電話. 其實我可唔可以叫佢唔好起住既呢? 有冇帥兄試過唔比條囡起鐘架. 有就教下路. 我要既係貴賓房, 重有種靚d既唔記得叫乜房. 有coupon既兩種都係 $138. 如果唔係就 $168 / $188. 間房好新正, 可能開左幾個月罷. 下次有機會試下去過夜. 都係收 $188. KY 就係我下一個目標. 最衰冇做功課, 返去時又要等火車. 不過回港前都食左個快仔. 差不多七點回家收工. 期待其他帥兄去完返番既報告.

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-3-19 13:04 發表
我足之等唔切帥兄既PM, 就係昨日一早就去左. 係未做足功課之下. 11:45分已經到左, 又見到個靚女主任(本人覺得係好有女人味,同埋個figure好正,個子又高. 係個樣欠缺小小.) 主任利利好老實同我講得四個女女, 問我食 ...
Kam Long seems to be quite a good place bor........ will try it sooner or later.

相關搜索目錄: 功課

好坦白講,我有時就係鍾意個囡囡咩都唔識... !!
有時會問番你轉頭 ....!!
嘻嘻... 好似捉左個中學女學生上房咁...

仲要細細粒 wor...!!
壓住佢... 摟住佢 來推既時候, 一下又一下...
佢想叫又唔想叫個樣...
嘩....真係....非筆墨所能形容.....

sorry....激動左少少.....

係呢, 師兄, 可唔可以再清楚些形容下個女女既樣貌 ?
最後做左幾多 q 呀 ??
有冇比多些 tips ?

"完事後攬住條囡係牀度玩下電話聽下歌"

師兄, 睇完我個 report 即刻跟住做 !!
勁 wor !!
你有咩好野, 新創意, 可以搞下氣氛, 記得都同我地分享下呀 !!  

"其實我可唔可以叫佢唔好起住既呢"

咁又唔好, 比佢起囉... 佢地唔記得起鐘要罰錢架....

不過下次你可以咁:
一沖完涼出來, 就激情地禁住囡囡係床到, 先來一q先 (快些完成).
叫佢做完先起鐘, 你話一陣比佢早番少少出去補番數.....
聽話既再比多少少 tips... 然後一陣來多 q....
我諗....任何一位女女都十分歡迎咁既安排.....

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-19 14:28 發表
好坦白講,我有時就係鍾意個囡囡咩都唔識... !!
有時會問番你轉頭 ....!!
嘻嘻... 好似捉左個中學女學生上房咁...

仲要細細粒 wor...!!
壓住佢... 摟住佢 來推既時候, 一下又一下...
佢想叫又唔想叫個樣 ...
Right......... I also want to know more details about this cutie little girl, such as her number, name.....etc

似乎已經解開鬻琣傢鬗中十二點有冇女嚘羅峇F! icheng兄, 唔好逢新洇A都試晒先, 留番一笪新地方大家一齊探險好!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 14:39 發表
似乎已經解開鬻琣傢鬗中十二點有冇女嚘羅峇F! icheng兄, 唔好逢新洇A都試晒先, 留番一笪新地方大家一齊探險好!!!!!
OK........ if the 1 + 1 package at Peninsula is OK, I'll go for it and leave KL to be our virgin land to explore next week!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-19 14:41 發表

OK........ if the 1 + 1 package at Peninsula is OK, I'll go for it and leave KL to be our virgin land to explore next week!
兄弟們 ~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Why not we go to explore 1+1 in Pen together and you go for KL this time?  Of course, if you are long for 1+1 then please go and have fun!  I can try it after having leanrt from you!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-19 14:43 發表
兄弟們 ~~~
大吉利是!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 14:39 發表
一定有... 不過得 10 幾個....
一係就 12:00 即到果到.
防止有人先過你....

一係就 3:00 先上去...
因為我估計齊腳既話都有 30 幾條女....

兄台, 我地幾兄弟都講鱄n不遲於17:30回到香港呀! 15:00先去, die hard啦!!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 14:44 發表
Why not we go to explore 1+1 in Pen together and you go for KL this time?  Of course, if you are long for 1+1 then please go and have fun!  I can try it after having leanrt from you!
不過我想...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 14:46 發表
兄台, 我地幾兄弟都講鱄n不遲於17:30回到香港呀! 15:00先去, die hard啦!!!!!!
既然係咁...

哈哈哈哈 !! 圖片對白真係好好玩 ~~!!!
唔得啦....笑死啦......

咁又係....我地都要早些番.......
12:00 囉.... 你地打比個主任問下有冇正野先.....
佢都好坦白既.... 放心....

I think I'll stick to our original plan and go for the 12:00 slot............. The slot for 15:00 hr is too late and causes tightness to our "back to HK b4 5" objective!

Yes, as you said, one of the most critical objective is "back to HK b4 5" ...

正所謂:     留得 jei jei 在, 那怕無 hei diu.... ?   

老鷹留得住翅膀, 才可飛越高山呀 !

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-19 14:58 發表
I think I'll stick to our original plan and go for the 12:00 slot............. The slot for 15:00 hr is too late and causes tightness to our "back to HK b4 5" objective!
Exactly speaking, that's not an objective.  THAT'S A "MUST-BE-FOLLOWED" RULE!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 15:05 發表

Exactly speaking, that's not an objective.  THAT'S A "MUST-BE-FOLLOWED" RULE!!!!!
Very good................ The pre-requisite is accepted. From now on, we can have the same language when planning for our trips to CP!

so...will you guys take half-day leave and go there ?
if so... why we don't go together next time ?
I may take half day leave next week after easter...

what do you think ?
風塵三俠.... ?   heeheehee...

其實可唔可以早一日同主任講定第二日幾點到, 叫佢留定囡囡架. 我就係衰心急. 電話都冇就出征. 足之又等火車又等囡返工, 浪費唒d時間. 主任同我講, 三點前就係得果十幾條囡. 如果你地人多既, 可能唔夠分. 好似我咁一個人就點都揀到. 你地都係打比主任問佢可唔可以預留好過啦. 唔係有人有得食, 有人冇得食就唔好啦.

所以要去多幾次...
記得囡囡 no. ....
可以點鐘架嗎......

睇女既時候有時明知擇到, 都要睇多幾轉....
就係咁解, 要記多些正既囡囡 no.. .....
到時早一日打比主任...點明個 no.  ....叫個女女番早更.....

一上到去... 咪即刻開波囉 ~~~!!

"bb ~~~~~~~ 上半場 巴塞 對 皇馬 開始 !"

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-3-19 16:12 發表
其實可唔可以早一日同主任講定第二日幾點到, 叫佢留定囡囡架. 我就係衰心急. 電話都冇就出征. 足之又等火車又等囡返工, 浪費唒d時間. 主任同我講, 三點前就係得果十幾條囡. 如果你地人多既, 可能唔夠分. 好似我咁 ...
我想除非你係好熟麉, 如果唔係個主任都費事幫你記住, 更加唔知你會唔會老點! 總結兩次經驗, 從sz搭11:30am火車到cp, 12:00noon到, 打的再食飯, 13:00到sn選妃, 多數都有女可食.  15:15完事埋單, 再打的到火車站, 搭15:56火車到sz, 16:25到違, 16:45到lo wu, 完成任務! 時間非常鬆動!!!!!

wah... you can even remember the exact timing for the train !!
good man !!
it is a good reference for us....!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 18:28 發表

我想除非你係好熟麉, 如果唔係個主任都費事幫你記住, 更加唔知你會唔會老點! 總結兩次經驗, 從sz搭11:30am火車到cp, 12:00noon到, 打的再食飯, 13:00到sn選妃, 多數都有女可食.  15:15完事埋單, 再打的到火 ...
你如果打得電話比佢
你又開得出邊個女女 no. ...
主任多數都會幫你留起既.......

但千其唔好做以下既野:

1) 留左個女女, 你又遲哂大到, 咁人地等你好呀 ? 定上第二個客好 ?
2) 留左個女女, 去到又見到有個正既 ! 即刻唔要原先果個要第二個 !!!  我肯定... 你果轉一定玩得唔開心... 而 2 個女女同主任亦都好難做... 試過有女女寧願罰錢都唔會做果個客生意... 千萬唔好咁做..... 寧願拿左個 no. 下次 book, or 起雙飛囉....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。