推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

118 12345
發新話題

龍濤閣開大經驗

龍濤閣開大經驗

蘋果日報揭露龍濤閣可以開大 :

邪 骨 女 開 大 Keep 客
某 晚 跟 風 火 倫 上 MK Dragon 頭 閣 字 尾  邪 骨 ,  完  , 坐  休 息 室 食 煙 飲 凍 檸 茶 , 煙 抽  幾 飛 , 成 杯 凍 檸 茶 都 啜 晒 , 等  半 粒 鐘 都 仲 未 有 女 。 本 來 想 詐 型 , 但 風 火 倫 同 經 理 有 講 有 笑 , 見 佢  有 交 情 , 焗 住 畀 面 費 事 嘈 。 「 呢 間 場  女 好 掂  , 大 把 陀 地 妹 , 件 件 卜 卜 脆 , 信 我 啦 ! 」 風 火 倫 話 : 「 經 理 同 我 好 熟 , 佢 叫 我  等 多 陣 , 話 唔 想 求 祈 帶 件 扒 畀 我  。 」 好  在 後 頭 ? 好 , 又 信  佢 。
風 火 倫 先 我 三 個 字 入 房 , 我 Mark  件 係 靚  巴 「 一 零 發 」 , 波 大 腳 長 腰 幼 , 起 機  陣 捧 起 隻 奶 質 我 食 , 摷 佢 下 面 唔 閃 唔 避 。 我 想 開 大 , 可 惜 佢 Say No , 話 公 司 係 齋 機 場 , 唔 想 做 壞 規 矩 , 公 道 講 , 雖 然 係 齋 機 , 但  一 炮 真 係 出 得 好 舒 服 , 五 百 幾 蚊 埋 單 , 算 抵 。 完 事 , 落 樓 , 賽 後 檢 討 , 風 火 倫 大 讚 佢  件 「 一 發 發 」 幾 姣 幾 好 水 , 仲 話 : 「 好 窄 , 好 好 插 。 」
聽 到 我 即 時 扯 火 , 搞 錯 呀 , 又 話 齋 機 場 無 得 開 大 ? 「 你 唔 恨 得 咁 多  啦 , 我 成 日 捧 場 , 條 女 知 我 會 翻 兜 , 想 Keep 住 我 呢 個 熟 客 , 咪 可 以 私 底 下 搞   , 你 喎 , 生 口 生 面 , 人  梗 係 唔 制 啦 。 」 邪 骨 女 為 Keep 客 肯 開 大 , 原 來 真 有 其 事 !

各位C Hing, 請分享你的經驗 !!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-30 13:26 發表
蘋果日報揭露龍濤閣可以開大 :

邪 骨 女 開 大 Keep 客
某 晚 跟 風 火 倫 上 MK Dragon 頭 閣 字 尾  邪 骨 ,  完  , 坐  休 息 室 食 煙 飲 凍 檸 茶 , 煙 抽  幾 飛 , 成 杯 凍 檸 茶 都 啜 晒 , 等  ...
個人認為呢件事唔應該公開討論,
呢d係囡囡o既vas,唔係指定動作,
而該場本身亦唔俾o甘o既做法,
無謂連累囡囡冇得做,
我o地做客人o既又少樣o野玩啦~

相關搜索目錄:

支持小魚兄

風 火 倫 大 讚 佢  件 「XXX 」 幾 姣 幾 好 水
咁可能好D

若果d bg有暗地做的話 這篇ad簡直幫

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-30 15:39 發表
若果d bg有暗地做的話 這篇ad簡直幫倒忙
其實這些VAS存在很久.  其他C Hing 應要知道並享受這服務. 一大善事 !

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-3-30 15:33 發表

Fully agreed with Ching little fish.  In fact, the above thread liked Ad.
生果報寫嘅嘢, 你話有邊篇唔係AD??  

這類場毫算有此vas服務
也是bg個人的意願
並非每位客都願意提供
及要討論最多與自己老死知就算
或pm比d老死網友就算....
....免日後食自己...就切忌公開討論

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-30 22:03 發表
這類場毫算有此vas服務
也是bg個人的意願
並非每位客都願意提供
及要討論最多與自己老死知就算
或pm比d老死網友就算....
....免日後食自己...就切忌公開討論
C Hing - 有福同享給其他brothers !  况且這此vas服務存在很久.  老世及經理已默許.

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-30 22:12 發表

C Hing - 有福同享給其他brothers !  况且這此vas服務存在很久.  老世及經理已默許.
你都唔明pb716版主的意思!

你有無考慮到後果架?

你知不知道什麼才可以作公開討論?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-31 00:26 發表

你都唔明pb716版主的意思!

你有無考慮到後果架?

你知不知道什麼才可以作公開討論?
唔通新手真係戇居啲? 唔通佢又以為攪呢啲嘢係唔會被人拉? 唔通佢以為差人唔會睇呢個版? 比阿新手及生果報咁攬法, 睇怕暫時都係唔好去龍濤閣住, 無謂遇到差人做嘢吖!!

除了怕警方做?~囡囡的感受~因有些服務不是公司的規定,就是囡囡個人的感情或意願,有feel就什么也可以!要与兄弟分享可以有好多方式…!

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-30 22:12 發表

開講有話,
寧俾人知,莫俾人見嘛,
默訐唔等於攞正牌,
講到o甘露骨,
遲早俾人拉人兼封艇~

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-30 15:39 發表
若果d bg有暗地做的話 這篇ad簡直幫倒忙
正是如此~

我覺得囡囡肯免費同你開大, 不外乎佢想keep住個客.

如一般老生常談, 唔通貪你靚仔咩!?

我相信有其他路, 點會咁走呀!

請不要趙完唱. 同意ching說,  你有其他客未必有.

我未有在龍記有囡囡送開大, 有我都未必受. 去龍記好多時只係想享受hj.

故我覺得各ching不要抱或要求囡囡送開大的心情上去啦.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-31 00:44 發表

唔通新手真係戇居啲? 唔通佢又以為攪呢啲嘢係唔會被人拉? 唔通佢以為差人唔會睇呢個版? 比阿新手及生果報咁攬法, 睇怕暫時都係唔好去龍濤閣住, 無謂遇到差人做嘢吖!!
C Hing - 不用過份擔心, 龍記很有辦法, 很少被人查牌 !!

引用:
原帖由 search123 於 2008-3-31 09:52 發表

C Hing - 不用過份擔心, 龍記很有辦法, 很少被人查牌 !!
真係好少查牌? 現在仲揚通天,BG 號碼都開埋,你估今次又有乜辦法呢~~~

Ching i total agree, the bg VAS is special for some bros only, so don't open to the public will be better.
SamSam

開大?  BG 號碼都揚通天仲唔係AD!

咁攪法唔比人拉,D 囡囡都全部擒旗嗱 !!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 philips331 於 2008-3-31 19:32 發表
開大?  BG 號碼都揚通天仲唔係AD!
C Hing - 龍記不少BG可以開大已是公開的秘密.  問題是BG給不給你這些服務.  有些BG扮純情.  好像LuLu, 其實她並不保守.  我們前輩豹哥第一次做LuLu就有special VAS享受.

豹哥大作如下 :
一講仲講鬫 47 版咁多 , 真犀利

阿豹本著不懼艱辛 , 咸濕求真精神 , 要會一會佢

昨日打過去間場 , 阿女仲休息未返

今日阿豹又試下打下 , 12 點零打上去

有返 , 但已經有數個手足 mark 單

阿豹都要排到七點 , 有無搞能錯 ?

今時今日去按個骨仲好似睇街症孩w

仲有咁多師兄可以唔駛做晨咁早去排隊

真係骨場傳奇 ? 阿豹更加期待快些見到佢

一轉眼到六點 , 阿豹早一粒鐘上去

呢間場位於旺角出名△韝Q字路口

熟食檔對面 , 阿豹成日經過但無上過去

去到門口 , 知客好有禮貌問我貴姓

出電梯 , 服務員齊聲叫阿豹 物生 , 好 !

去到更衣室 , 得一個更衣服務員

阿豹企鬫n耐 , 佢叫我自己利

阿豹慣鰲垠m有人服待 , 呢度要自己利 , 要愛 !

乾烝房壞 , 沖涼房得幾格 , 細場無計

洗頭水同沖涼液又係大路貨 , 好過馬檻o個 d

休息室唔大 , 但服務員好有禮貌 , 未坐低就問我飲物

阿豹隨意點了些飲品 , 向部長交帶已打來留了 66

部長說還有半小時左右 , 阿豹就係度睇陣電視

時間好快過去 , 阿豹終於有房

究竟傳說中的骨場女神是什麼模樣 ?

阿女入來 , 真係好高 , 對腳好靚

前 part 阿女按得唔錯 , 仲問我夠唔夠力

難得係阿女返工一直都係上緊鐘仲未食過

阿女好用心幫阿豹推足全背 , 無偷懶

當 66 係阿豹前面按時碰到佢對腳真係好長好舒服

正肉來臨 - 66 用佢肉手 R 阿豹 PAT PAT 同第三隻眼

經過一輪掃蕩 , 阿豹聽到除 BAR 聲

點知 66 側身送阿豹一客 BODY , 嘩有無咁能筍

之前 D 手足唔係話你好保守咩 , 真的令阿豹受寵若驚

之後 66 叫阿豹反身 , 再來一客正面 BODY , 嘩好爽

阿豹見成對波係面前, 緊係搓搓手 , 好波 , 唔算大但好搓

靜係搓係唔夠 , 阿豹當然試下提子滋味 , 估唔到 66 對我咁好 ,

知阿豹好想食佢對 , 直情圊Y我身邊 , 成對洏籅豹食

阿豹當然唔係靜食咁簡單 , 雙手已經係 66 裙底前後手索

阿女無反抗 , 阿豹就由底衭邊慢慢向入 , 一摸好多髮菜

66 亦都好投入 , 向豹仔全力抽送 , 又快又慢真係好 HIGH

66 月叫月大聲 , 看著佢閉目的樣子 , 真係好靚

搞到阿豹都忍唔住吻鼳\二 , 係二下咁多

阿女佢月來月 high , 捉住阿豹個頭 , 吻我耳仔 , 額頭 ,

如果唔知 , 以為佢係自己條女 , 佢真係好專業好投入

阿豹亦都好配合 , 佢向豹仔打時 , 我亦將 66 深深抱緊

很快 , 豹仔已忍不住向 66 雙手發射 , 一千零一滴都射埋出利

很好 , 阿豹第一次利佢都對我咁好 , 咁投入 , 唔明 d 熟客話佢寸

可能阿女想阿豹返頭再M佢吧 , 不過阿豹少去機場 , 尤其香港

埋單 538 , 送張優惠卷下次平 $40 , 但阿豹唔明優惠卷標誌係北京奧運

同起機有咩關係 ? 呢間場招呼唔錯 , 66 手法唔錯 , 但要等好耐

未去過朋友可以一試 , 但講真 538 起隻機貴唔貴見人見致

66 算係陀地靚女 , 骨場少見 , 大家想 book 佢 , 明日要快

ps : 一向視 66 為女神的骨友 , 66 的確送阿豹以上增值服務

引用:
原帖由 devilboy 於 2008-3-31 20:06 發表

C Hing - 龍記不少BG可以開大已是公開的秘密.  問題是BG給不給你這些服務.  有些BG扮純情.  好像LuLu, 其實她並不保守.  我們前輩豹哥第一次做LuLu就有special VAS享受.

豹哥大作如下 :
一講仲講鬫 47  ...
大哥... BM係好多囡囡都係必有的VAS...
BJ好多囡囡亦都有... 亦唔係龍記專利...
無咩特別!!

另外... 有開大VAS係囡囡私下送既...
大家唔好公開問NO.啦...
攪到揚曬... 又要裝修休息架啦!!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-31 20:54 發表

攪到揚曬... 又要裝修休息架啦!!
大哥 - 我們要對龍記老細的能力有信心, 大門常開.

相關搜索目錄: 裝修

118 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。