推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

41 12
發新話題

[建議] 新丁如瀏灠不到圖片,請看看!

新丁如瀏灠不到圖片,請看看!

基於大版主規定,新人最少要有110分,
才可以瀏濫其他網友上載o既貼圖!

請各網友多留言,以盡快達到110分!就可以睇到貼圖啦!
(其他版面亦可!)
對於新網友o既留言,我會作寬鬆處理!

但亦請盡量避免亂打字,或只用純表情符號回覆!

如有問題或須要,請發短訊或在此留言給我,我亦可作特別處理!

歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 2008-3-31 20:55 發表
基於大版主規定,新人最少要有110分,
才可以瀏濫其他網友上載o既貼圖!

請各網友多留言,以盡快達到110分!就可以睇到貼圖啦!
(其他版面亦可!)
對於新網友o既留言,我會作寬鬆處理!:appl ...
A薯係旧丁都睇唔到喎
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

我夠分啦,但係都睇唔度...><><>> SOS

how do you check how many points you have got?

引用:
原帖由 farmertram 於 2008-4-28 13:34 發表
how do you check how many points you have got?
係左邊,你個名下面第四行!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

i'm new here, thanks for the tip
本帖最近評分記錄
  • fredng 體力 +20 歡迎新人! 加分後應該可以睇到貼圖啦! 2008-5-6 20:43
  • fredng 威望 +20 歡迎新人! 加分後應該可以睇到貼圖啦! 2008-5-6 20:43

I want to get more points, what can I do?
本帖最近評分記錄
  • fredng 體力 +40 歡迎新人! 2008-5-10 15:30
  • fredng 威望 +40 歡迎新人! 2008-5-10 15:30

引用:
原帖由 dubai 於 2008-5-10 11:27 發表
I want to get more points, what can I do?
我可以無條件加分畀新人,令新人有足夠分數瀏覽貼圖!
避免佢地為左盡快取得足夠分數,而胡亂灌水!

當然,以後就要靠你地自己留言呢加分啦!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

明白了~
回覆的第一貼
謝謝!
p.s原來回一貼有3分
(不是灌水)

閱.
咁樣, 閱讀權限點樣提升?

引用:
原帖由 Reder 於 2008-5-17 16:59 發表
閱.
咁樣, 閱讀權限點樣提升?
可以參考下呢道!
http://forum.timway.com/f/faq.php?page=misc#3
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 2008-5-17 20:10 發表

可以參考下呢道!
http://forum.timway.com/f/faq.php?page=misc#3
引用:
當積分達到一定等級要求時,系統會自動為您開通新的權限
咁有無詳細D 既積分與權限兌換表?

引用:
原帖由 Reder 於 2008-5-18 15:09 發表

咁有無詳細D 既積分與權限兌換表?
閱讀權限指引

閱讀權限的計法,除了發帖的數量,亦包括其他因素,如上線時間、積分、體力、威望......等等。所以沒有一個特定的數據,以下資料只作為參考。

帖子數目     閱讀權限
0                      0
1                      10
4-11                  20
12-110              30
118-301            60
218-1578          70
1819 or obove   100

禁止發言 ----- 權限0
100分 ----- 權限10
110分 ----- 權限20
160分 ----- 權限30
600分 ----- 權限60
1000分 ----- 權限70
3000分 ----- 權限100
版主 ----- 權限200
管理員 ----- 權限255

http://forum.timway.com/f/thread-80098-1-1.html

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-5-19 21:32 發表

閱讀權限指引

閱讀權限的計法,除了發帖的數量,亦包括其他因素,如上線時間、積分、體力、威望......等等。所以沒有一個特定的數據,以下資料只作為參考。

帖子數目     閱讀權限
0                  ...
o,thx a lot
距離權限60尚有一段距離

哈哈,過咗110就有得睇啦

我認為這個對新丁(如我)有點苛刻!!

過咗110就有得睇啦

咁鬼煩嫁.......................

要發表幾多次先有110分?

好似唔使好多次wor...

我想問下…
d分點加架?

引用:
原帖由 fredng 於 2008-5-10 15:35 發表

我可以無條件加分畀新人,令新人有足夠分數瀏覽貼圖!
避免佢地為左盡快取得足夠分數,而胡亂灌水!

當然,以後就要靠你地自己留言呢加分啦!
請問版主可否加分比我?
我真係好想睇到d 相啊....
謝謝

哈哈....本來打算請版主加分...
但原來咁易過110...
我睇到相啦
謝謝

thank,welcome

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。