推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

38 12
發新話題

CP Clipper Hotel

引用:
原帖由 btpower 於 2008-4-8 15:43 發表

我們今個星期揚帆出海,不知道會否波濤凶險,不過嘗試吓新地方,不好就沒下次.
你又去坐帆船??

引用:
原帖由 btpower 於 2008-4-8 16:01 發表

有些人很喜歡在內面亨受選美的過程,就算有空姐都會照去.我就不怕照去玩,遇到空姐一獲叫她走,後可叫外買,飯盒和食自己都得.幾好架.
+2 D囡囡真係好假人玩嫁....
我0岩0岩先領野.......

你想唔想知啊?

引用:
原帖由 btpower 於 2008-4-8 16:01 發表

有些人很喜歡在內面亨受選美的過程,就算有空姐都會照去.我就不怕照去玩,遇到空姐一獲叫她走,後可叫外買,飯盒和食自己都得.幾好架.
Agree. I also enjoy the selection process, +2 in particular, when I was surronded by 200+ girls!!   

However, if 遇到空姐一獲叫她走,  is it still 500?

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-8 16:57 發表

你想唔想知啊?
did she leave after 1Q and asked for 800? or reject you after you have released other nui nui?  

We went there 1+ years ago. My friend got 2 beautiful girls, playful at K. When he made the decision to keep girl A and release girl B, girl A said she did not want to go out.   My friend then asked girl B (luckily, he was smart enough not release girl B yet), she accepted.  However, B nui was a complete dead fish and asked my friend midway:  "Duck Mei"..  

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-4-8 17:07 發表

did she leave after 1Q and asked for 800? or reject you after you have released other nui nui?  

We went there 1+ years ago. My friend got 2 beautiful girls, playful at K. When he made the d ...
OK...甘我寫埋佢....
其實....你留意下我寫果篇"厦門遊記"..最開頭係有外傳.....
其中一篇外傳就係講..一個+2囡囡....

相關搜索目錄: 遊記

引用:
Originally posted by Haidada at 2008-4-8 16:53

不過阿SIGMA師兄話楊帆出海無好野食WO﹕

“呢間場同斜對面果間公館一樣,硬件一流,軟件九流,高級消費,低級貨色。
最大問題係長期嚴重缺貨,根本無乜貨畀你揀,對客嚟講自然欠缺吸引力”
始終要親身體驗一吓,如果真的無貨,咪叫外買彧飯盒或桑拿.當去試一間新酒店吧.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
Originally posted by simonkok at 2008-4-8 16:57

你想唔想知啊?
我好想知

引用:
原帖由 btpower 於 2008-4-8 17:14 發表

我好想知
甘我今晚番去寫啦....你留意下..."厦門兩日遊"後面...
我會加個外傳.....

引用:
原帖由 btpower 於 2008-4-8 17:13 發表

始終要親身體驗一吓,如果真的無貨,咪叫外買彧飯盒或桑拿.當去試一間新酒店吧.
我話左帶救生圈喇。。
如果肯跟我去的話。。

引用:
原帖由 sigma 於 2008-4-8 11:23 發表
呢間場同斜對面果間公館一樣,硬件一流,軟件九流,高級消費,低級貨色。
The expert is back!

唔好打廣告啦!!!!!
你在其他站比有人cut左

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 sigma 於 2008-4-7 08:23 PM 發表
呢間場同斜對面果間公館一樣,硬件一流,軟件九流,高級消費,低級貨色。

最大問題係長期嚴重缺貨,根本無乜貨畀你揀,對客嚟講自然欠缺吸引力。

呢啲場,去一次已經夠晒數,唔駛去第二次。
講多無謂,"一針見血"......

引用:
原帖由 btpower 於 2008-4-8 09:52 發表

k 房中房$880和普通大房$1280.細房不知.好似沒有細房的.
女行2.5.8. 酒店房叫媽咪訂 $268.00 酒買一送一$40/支
公主$200.00
I wasn't sure our room was small or medium. We didn't book the koraoke room, we just walked in, because we stay upstairs. The karaoke has 3 floors. I think it locates on 2,3,4 floor. we paid 338 for the hotel room. I didn't know mamasa can book it for 268. I don't think i will go there again because the MM are not pretty.

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。