推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 禁言名單

咁我去燒肺者玩完會投訴,
1800 一Q 咁貴

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-24 14:06 發表
1800 一Q 咁貴
唉, 算吧喇, 因住俾人話你皇帝唔急太監急呀, 呢度有好多呢d小人走狗架
......!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-24 14:06 發表
1800 一Q 咁貴
车!我唔信你甘傻呀?好野使乜系网络度adv呀?仲话要成两差野?病左?

被禁言會員:loveC
理由:張貼打格形式顯示男性性器官及性交照片。
執行者:SIG
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-22 18:43 發表
我有一個問題,
在三級交友版,
有很多明碼實價,
多少錢一q的帖子,
這算不算賣淫?
無版主管,是否直接向大版主報告.
我曾出手禁了幾個,
但禁之不絕.
有沒有兄弟有好提議.

但最衰是這些帖都很多人回,
hit ...
賣淫在香港冇違法,冇得告喎。

除非佢地俾錢入呢個網再出帖賣淫,咁就有得告。不過係告網主「依靠妓女為生」

所以點都唔關出帖個既事
本帖最近評分記錄
... 原來我冇簽名檔 ...

若我有不遵守論壇規則
煩請跟我說憂^0^
麻煩各位嚕~~

引用:
原帖由 大生藥行 於 2008-4-20 13:56 發表
負分點解唔會成為違規會員? 仲可以貼文?!
就係因為不停灌水  =>   所以扣至負分

違規會員不可能貼文...

被禁言會員: k002
理由: 在文章發表商業用途之宣傳廣告及連結! 於「手機網絡」版張貼商業廣告、或類似廣告之「鱔稿」文章。
執行者: auriga00
禁言期:冇到期日

相關搜索目錄: 手機 廣告
... 原來我冇簽名檔 ...

被禁言會員:steven9160
理由:宣傳/連結其他與本討論區性質相同討論區。
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

被禁言會員:kelvin6361
理由:連結其他與本討論區性質相同之網址。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

被禁言會員:甜絲絲
理由:不埋勸喻,於4-Jun-2008兩度以Thank!!!!洗版。
執行者:anakin
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

被禁言會員: seafoodphp
理由: Post偷拍裙底相
執行者: Leg King
禁言期:3天

禁言係米以後都冇得發言嫁...

被禁言會員:HoYan
理由:張貼以硬物插入下體之照片。

被禁言會員:sethchau
理由:張貼嘔心照片。

被禁言會員: sa-sa
理由: 惡意洗版(sa-sa 2.jpg) 及發表無意義回帖 "1111111111" (sa-sa 1 & 3.jpg),禁言兩周,以示懲戒。
執行者: allure
禁言期:14天

in love with the nature...

咁係咪以後都唔可以再發言呀.....

引用:
原帖由 年青人 於 2008-6-10 06:28 發表
咁係咪以後都唔可以再發言呀.....
視乎執行既版主所訂既期限...
以sa-sa既例子, 我set左禁言14日, 咁14日之後佢就可以再發言, 但如再犯就要永久禁言...

in love with the nature...

被禁言會員:liemhome
理由:賣廣告。

相關搜索目錄: 廣告

被禁言會員:Shanlan
理由:惡意灌水

被禁言會員:kick
理由:宣傳其他網址賣廣告。

相關搜索目錄: 廣告

被禁言會員:romantic88
理由:多次以重覆文字在同一帖內作回覆。

anakin :
版主
我係romantic88, 你講我多次以重覆文字在同一帖內作回覆, 我所寫的文字並不是亂寫的, 亦不是騙分!!我對網友所發文章以及圖片如係好的, 我所表達方式係加重字句,故我會重覆我所寫的文字是對網友所發文章以及圖片之認同, 如你要禁我言,o甘有人同樣寫出一大幅用文字做成圖案, o甘你應該將他們一同禁言, 有D網友不停係到重覆張貼他人照片又要收其他網友D錢, 你又唔禁, 我希望你做得公平D

原帖由 不平人 於 2008-6-11 23:12 發表
引用:
o甘有人同樣寫出一大幅用文字做成圖案, o甘你應該將他們一同禁言,
你講得啱!所有人用一大幅用文字做成圖案,係要禁言;正正就係要公平,所以你用重覆文字在同一帖內作回覆,我一定禁言,你唔係第一個,更何況你唔係第一次。
引用:
有D網友不停係到重覆張貼他人照片又要收其他網友D錢, 你又唔禁,
係成人電影版,要收錢或者要求先回覆既帖,一經發現,一律鎖post或者删除,如果你有發現,歡迎你向我投訴。

相關搜索目錄: 成人電影

你要我數!!!無問題,我睇呢個網羉穭糽狾^覆一大幅用文字做成圖案亦多的是, 無一千都有幾百, 我睇下你係唔係你所講o甘公平!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。