推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

46 12
發新話題

本版之作用

被禁言會員:fengfeng0
理由:宣傳/連結其他討論區。
執行者:SIG
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-16 11:01 發表

被禁言會員:熊魔鬼
理由:嚴禁污辱、粗口罵戰或人身攻擊
執行者:xocatII
到期日:22 Apr 2008

好咯!
呢個a/c終於講到野咯,
話就話禁言有到期日,
但原來解除禁言要靠人手操控,
真係化學,
唔該晒金巴哥哥幫忙!

另外請大版主搞清楚,
雖然我唔係好明點解貴壇咁介意會員講粗口,
但係就會有呢個公仔俾會員用 ----->:bird:
請問呢個公仔既意思係乜呢?
我未o係貴壇用過粗口字,
更加冇乜用過呢個公仔,
懇請大版主唔好亂屈我粗口罵戰,
拜託拜託!

被禁言會員: Civic88
理由:張貼未成年人士之裸露照片。(再度被禁言版友,曾經以網名 city88 張貼男性器官照片及洗版,於4月16日被ban過。)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

被禁言會員:beeman
理由:以無意思之英文字作回覆(如:sdfghj, fgfgfgfgf, 111111……等)。
執行者:anakin
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #27 熊魔鬼 的帖子

引用:
好咯!
呢個a/c終於講到野咯,
話就話禁言有到期日,
但原來解除禁言要靠人手操控,
真係化學,
唔該晒金巴哥哥幫忙!

另外請大版主搞清楚,
雖然我唔係好明點解貴壇咁介意會員講粗口,
但係就會有呢個公仔俾會員用 ----->
請問呢個公仔既意思係乜呢?
我未o係貴壇用過粗口字,
更加冇乜用過呢個公仔,
懇請大版主唔好亂屈我粗口罵戰,
拜託拜託!
我昨日在馬版見到你仲未解禁,係有 pm 畀大版主問,只可惜佢仲未睇 pm ,唔知個系統係咪要計埋時分秒呢 ,上次你禁言時間係晚上 8 點左右。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-23 09:53 發表

我昨日在馬版見到你仲未解禁,係有 pm 畀大版主問,只可惜佢仲未睇 pm ,唔知個系統係咪要計埋時分秒呢 ,上次你禁言時間係晚上 8 點左右。 
會唔會同我一樣咋
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 23-4-2008 14:13 發表

會唔會同我一樣咋
咁又唔知道喎,因你當日系統未識得自解禁時,有版主幫你解禁,熊魔鬼係因為當日被大版主禁言,到期日系統未即時可以解禁,pm 左畀大版主,但未睇,之後又識得解禁,所以我先估可能要計埋時分秒。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-23 14:29 發表

咁又唔知道喎,因你當日系統未識得自解禁時,有版主幫你解禁,熊魔鬼係因為當日被大版主禁言,到期日系統未即時可以解禁,pm 左畀大版主,但未睇,之後又識得解禁,所以我先估可能要計埋時分秒。 
哦....我果單就一定係個system出問題, 因為我同另一個人應該係差唔多相同時間被禁言, 故此如果個system正常的話應該會響差唔多時間解禁.
但實情並非如此

btw, 即係你係早過8:00幫熊魔鬼解?
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 23-4-2008 14:33 發表

哦....我果單就一定係個system出問題, 因為我同另一個人應該係差唔多相同時間被禁言, 故此如果個system正常的話應該會響差唔多時間解禁.
但實情並非如此

btw, 即係你係早過8:00幫熊魔鬼解?
以下是我推測:

你單野可能關個 + 事。 

當然冇可能我可以解禁啦,因為係大版主禁言的,可以都唔會做。 

熊魔鬼應該係自動解禁的,番查紀錄,佢係晚上 21:00 可以發言,我朝早在馬版有留言畀佢知,已經 pm 左大版主求救,可惜大版主未睇 pm 。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-23 14:40 發表

以下是我推測:

你單野可能關個 + 事。 

當然冇可能我可以解禁啦,因為係大版主禁言的,可以都唔會做。 

熊魔鬼應該係自動解禁的,番查紀錄,佢係晚上 21:00 可 ...
係意見區度, 我都話我buy呢個睇法
......!

被禁言會員:逸客
理由:不理勸喻,多次洗版灌水。
執行者:anakin

引用:
原帖由 canon400D 於 26-4-2008 00:53 發表
Canon40D被禁言理?????
可以解禁????
被禁言會員:Canon40D
理由:刻意洗版
執行者:日本通
到期日:冇到期日

被禁言會員:monkeyjason
理由:宣傳/連結其他與本討論區性質相同之論壇。

被禁言會員:BB50
理由:張貼以打格形式顯示男性性器官照片。(多次犯版規,不理勸喻再度被禁言版友, 曾經以網名 city88, Civic88 被ban過。)

被禁言會員:J.O
理由:宣傳/連結其他與本討論區性質相同之論壇。

被禁言會員:needle
理由:洗版, 短時間內不停回覆
執行者:fuk

被禁言會員:needle
理由:洗版, 短時間內不停回覆
執行者:fuk

in here, fuk also 灌水. who can ban him?
everyones could see, same thread 灌水. how could be fair to all the members?

It is not what you said 灌水, it is the system problem, sometimes the post will repeat.

sorry, i cant see any other message in this website have this kind of problem.
i just can see the fair and unfair matter in here...

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。