推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

56 123
發新話題

陪你過生日

陪你過生日

豆豆

明天是你生晨快樂的大日子,以往都是蛋糕一個,今年搞搞新意思,請你食魚翅餐,哈哈!

最後,祝你日日都咁開心。

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

豆)))))))))))))))))))))

預早一日祝妳生日快樂, 心想事成, 身體健康, 日日都咁開心!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

祝晚晚酣睡似豬
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

豆豆新日块樂。。。心想事成。。。
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

Happy Birthday!
桃花依舊, 人面全非!

祝豆豆生日快樂,心想事成!  

豆豆生日快樂  日日都快樂 月月都開心 年年都歡暢

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-28 10:07 發表

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... cga/EXP=1209434842/**http%3A//static.flickr.com/66/217517042_374b72213a ...
前菜到甜品都有齊, 咁我仲可以請豆豆食乜嘢呢?

就簡簡單單祝您 :

生日快樂, 越嚟越靚~

Happy Birthday To You,
Happy Birthday To You
Happy Birthday To豆豆
Happy Birthday To You

Happy Birthday to 豆豆,
祝你生日快樂,笑口常開! 

我也来祝我的知己站长说的,呵呵生日快乐今年18,明年17哦

引用:
原帖由 日本通 於 2008-4-27 06:56 AM 發表
豆豆

明天是你生晨快樂的大日子,以往都是蛋糕一個,今年搞搞新意思,請你食魚翅餐,哈哈!

最後,祝你日日都咁開心。
thx ~ 可唔可以貪心D要多三個願望呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-4-27 11:10 AM 發表
豆)))))))))))))))))))))

預早一日祝妳生日快樂, 心想事成, 身體健康, 日日都咁開心!!
多謝吉吉 份禮物係咩黎GA?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-4-27 02:42 PM 發表
祝晚晚酣睡似豬
多謝哂師傅

好正呀師傅 (唔係講你喎)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2008-4-27 03:34 PM 發表
豆豆新日翹痋C。。心想事成。。。
你個傻瓜總裁
Anyway多謝哂

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 波記 於 2008-4-28 09:27 AM 發表
Happy Birthday!
多謝,大家都happy birthday

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-28 09:44 AM 發表
祝豆豆生日快樂,心想事成!  
多謝哂

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-28 10:07 AM 發表

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... cga/EXP=1209434842/**http%3A//static.flickr.com/66/217517042_374b72213a ...
多謝保保

但好似仲爭少少喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-28 10:13 AM 發表

前菜到甜品都有齊, 咁我仲可以請豆豆食乜洬O?

就簡簡單單祝您 :

生日快樂, 越褻V靚~
多謝AS & 嫂嫂

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 8366 於 2008-4-28 11:07 AM 發表

...
多謝8爺

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-4-28 11:13 AM 發表
Happy Birthday to 豆豆,
祝你生日快樂,笑口常開! 

多謝休休

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 心雨 於 2008-4-28 11:15 AM 發表
我也来祝我的知己站说的,呵呵生日快乐今年18,明年17哦
多謝小欣欣,
但站長說什麼?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-28 11:30 發表

thx ~ 可唔可以貪心D要多三個願望呀
三個願望,咁少?

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

E! 原來今日係肥佬生日呀! 我都送番d 野先

生日快樂! 媽咪

用椰汁紅豆糕做甜品

靚豆豆生日快樂

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。