推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

投票选版主

投票选版主

小弟觉得政版原版主并无执行距既职责,现已在政版设立投票,如有合适人选,再推荐!现事先张扬一下,并请网友们到政版投票!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-4-30 01:54 發表
小弟觉得政版原版主并无执行距既职责,现已在政版设立投票,如有合适人选,再推荐!现事先张扬一下,并请网友们到政版投票!
請看看大版主對政治版的見解

http://xocat.com/f/viewthread.ph ... =page%3D&page=2

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-4-30 01:54 發表
Ryo  是XocatII虛構出來的版主 , 乜你唔知o架
唔怪你

都係大版主直接管轄政治版好D
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-5-1 22:26 發表
都係大版主直接管轄政治版好D
如果batman勤力D既话,我都觉得好!
另外,网友上面条thread,我在大陆入唔到,返香港再睇…

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-5-1 22:04 發表

Ryo  是XocatII虛構出來的版主 , 乜你唔知o架
唔怪你
唔该你先,我真系唔知,不过有一个真版主都无坏呀?就好似城市论坛甘有主持,或系立法会有主席!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-5-2 00:40 發表

如果batman勤力D既话,我都觉得好!
另外,网友上面条thread,我在大陆入唔到,返香港再睇…
Click me
藥亂執,久嗡都變風濕

On this two day, I can't kick in but i know that there has a new rules for that forum. I want to know that who setting for them ?

本王子已经开始第二轮政治版版主既投票活动,时代系进步既,既然无人打理,点解唔可以从善如流呢?希望batman先生可以回应一下距既睇法!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-5-7 00:49 發表
本王子已经开始第二轮政治版版主既投票活动,时代系进步既,既然无人打理,点解唔可以从善如流呢?希望batman先生可以回应一下距既睇法!
你要 pm 佢, 睇下佢依家想法有無改變

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。