推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

125 12345
發新話題

white kitty

原來大家有好多怨氣,唔知果幾位老會唔會拉隊上黎掃場呢??

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-5-30 13:44 發表

咁人地講, 你夠可以唔聽架......
唔好自視甚高!!!!
識分鱔稿=自視甚高?唔卵係卦師兄

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-30 22:24 發表
你是誰?
藏頭露尾

相關搜索目錄: Dog
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-30 23:10 發表

你是誰?
藏頭露尾
我是誰?
咁你又是誰?你真係姓樂叫亞陀呀?d9y..

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-30 23:21 發表

我是誰?

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-30 23:21 發表

我是誰?
答你唔到 算你贏

引用:
原帖由 pkdonald 於 2008-5-30 08:52 發表

網絡世界,貴乎互相尊重
絕對認同.....互相尊重是最重要
不管虛擬世界, 在人世間也要尊重
最後, 才會有和平盛世......

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-30 11:21 PM 發表

我是誰?
d9佢X99

引用:
原帖由 dog.eat.dog 於 2008-5-30 10:24 PM 發表
佢地有本事咪嚟囉!
怕佢掃場?我披!

引用:
原帖由 mpower 於 2008-5-31 11:14 發表

佢地有本事咪嚟囉!
怕佢掃場?我披!
場就無啦... 骨場俾錢就大把有得去...
呢度website forum 就有一個...
掃咩?!
掃街就有份!!

有趣論題
推一推先
鎖左就無謂啦

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-30 10:48 AM 發表
可能係因為你唔係講緊某些人超喜好鼣嚽o! 人地去某間場冇試某些人黿壑, 出鰴孎i都被人以此為由打人負分! 咁樣鵀陸w對性齔語, 及針對性齔分, 唔知算唔算間接幫某些場或某些人賣廣告呢??
又可能係第二間場係格離無生意,搵D寫手呢搞事,話D兄弟介紹唔得,跟住自已就再寫自已間場點正,D女點正等等!

相關搜索目錄: 廣告

i am the new commer here.  I do find some report very informative.  Maybe i am viewed my others brothers that i am a professional writer cos i do make several reports here. hahahahha

白貓兒  I miss you too

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-5-25 22:16 發表
係時候將過時的投票post上鎖,
現時這樣的版面,
真的沒興趣看
小弟已經很久很久沒有興趣看報告, 沒有興趣寫報告了!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 hjhjhj2004 於 2008-6-19 15:23 發表
白貓兒  I miss you too
哦?
Part 1 定 Part 2?
有無VAS?
有無TEO?
有無得車?
係咪任做任食?

如果係有就

Are you rallying, or what?

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-6-20 11:34 發表

AK兄, 好耐沒有見

近排好嗎?
多謝兄台關心!!

小弟已經很少出黎玩啦!!

因為忙於應付自己可愛的小寶寶!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

我都好miss隻貓

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-26 17:58 發表
我都好miss隻貓
點解合皮舅母你個笑容好似怪怪地既??

回復 #126 摩人布歐 的帖子

引用:
合皮舅母
引用:
你個笑容好似怪怪地既
睇邊個睇啦

其實呢題算係乜?
與sauna場或上樓骨有乜關係?
"White Kitty"係 Bg?
唔知版主可唔可以回應下?

125 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。