推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

28 12
發新話題

[疑難] 新花都茶舞收費幾多呢?

新花都茶舞收費幾多呢?

各方兄弟幫幫忙~~~

小弟想知新花都茶舞收費如何~

茶舞幾點至幾點, (小弟只想飲下酒開心下(金魚),會開一支芝華士, 坐兩至三粒鐘到)

有無相熟大班介紹下呢!?

我同我個朋友合共2人去, 大約洗費幾多????

相關搜索目錄:

基本上茶舞係到夜晚九點。五點前平D,好似唔使二百一個鐘(定只係第一個鐘?)。之後就預返唔夠三百一個鐘,另外再加人頭一百,果盤 NUTS 幾十。不過支芝華士就貴喇,好似計足要成千一支。即係最貴係:兩個人五點後坐兩三個鐘開埋芝華士每人預千五左右啦。

(註:好耐之前去過,見五點前都唔多囡囡,五點後就好好多

相關搜索目錄:
... 原來我冇簽名檔 ...

^^ THX ~~~~~~~

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-5-8 15:47 發表
基本上茶舞係到夜晚九點。五點前平D,好似唔使二百一個鐘(定只係第一個鐘?)。之後就預返唔夠三百一個鐘,另外再加人頭一百,果盤 NUTS 幾十。不過支芝華士就貴喇,好似計足要成千一支。即係最貴係:兩 ...
奶 茶 (i.e. 2-5pm) 加 o左 價 , 由 好 抵 變 成 唔 抵 。 現 時 以 7-10pm 最 著 數 , if 冇 換 女 then 大 約 $1100 。 If 換 女 then 要 加 散 鐘 價 , 換 得 多 都 幾 襟 計 。

相關搜索目錄:

Is it mean 茶舞 is not good?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 rosebush 於 2008-5-9 05:54 發表
茶 舞 10pm 完 , 如 已 A 鐘 頂 盡 到 10.30pm 。 勝 在 女 多 , 六 、 七 點 後 一 般 都 唔 會 衰 到 要 食 扒 o既 。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 fanbb 於 2008-5-8 12:15 AM 發表
各方兄弟幫幫忙~~~

小弟想知新花都茶舞收費如何~

茶舞幾點至幾點, (小弟只想飲下酒開心下(金魚),會開一支芝華士, 坐兩至三粒鐘到)

有無相熟大班介紹下呢!?

我同我個朋友合共2人去, 大約洗費幾多????
塭琳琳啦,2个人去,10点前埋單,坐3个钟,每人仟5,6到啦,芝华士叫佢送,

第一次唔得,第二次一定有得送,星期六,日,佢會休息,佢個parter呀康睇住,

不過一定冇酒送

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-5-10 22:52 發表
塭琳琳啦 .... 星期六,日,佢會休息,佢個parter呀康睇住 ....
我 建 議 儘 量 o係 琳 琳 返 工 o既 時 間 去 , i.e. 平 日 o既 六 點 左 右 或 之 後 。 餘 不 一 一 。

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-8 20:51 發表

奶 茶 (i.e. 2-5pm) 加 o左 價 , 由 好 抵 變 成 唔 抵 。 現 時 以 7-10pm 最 著 數 , if 冇 換 女 then 大 約 $1100 。 If 換 女 then 要 加 散 鐘 價 , 換 得 多 都 幾 襟 計 。
幾年前既茶仔,佢哋就成日以 "好貴" 嚟嚇我,令我唔敢換女…雖然手頭果件尚算 ok,但無得換真係唔太慣。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 rosebush 於 2008-5-8 21:54 發表
唔係 no good, 只是比一般貴而已。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-9 16:39 發表

茶 舞 10pm 完 , 如 已 A 鐘 頂 盡 到 10.30pm 。 勝 在 女 多 , 六 、 七 點 後 一 般 都 唔 會 衰 到 要 食 扒 o既 。
印像中,兩次僅有茶仔經驗,和數次的晚舞,又真係無食過扒。囡囡的招呼亦 ok。可能真係一份錢一份貨吧。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-12 01:09 發表

我 建 議 儘 量 o係 琳 琳 返 工 o既 時 間 去 , i.e. 平 日 o既 六 點 左 右 或 之 後 。 餘 不 一 一 。
慘!要平日至可找到,即係無我份。又少了一個 "重出江湖" 的藉口了。

引用:
原帖由 netken2003 於 2008-5-12 13:51 發表

印像中,兩次僅有茶仔經驗,和數次的晚舞,又真係無食過扒。囡囡的招呼亦 ok。可能真係一份錢一份貨吧。
其實真係去呢類大場都幾好架,雖然係俾多幾十蚊一個鐘,但就真係差極都有個譜。以前試過去D旺角佐敦細場,真係有本事坐四、五個囡囡都冇一個有返少少人既樣。坐到個人頹晒不特止;計返條數,坐呢D怪獸既檯鐘錢根本就係白使,幾平都冇用(有D直情係俾返錢我都坐唔落

相關搜索目錄:

呀康。帶囡囡好好架塭呀康啦  一定有送酒送

引用:
原帖由 dubykwok121 於 2008-5-21 18:45 發表
呀康。帶囡囡好好架塭呀康啦  一定有送酒送

質素有保証,都幾好玩!!

基本上呢度公司規定張單夠三千就已經可以免一支酒

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-5-22 16:19 發表
基本上呢度公司規定張單夠三千就已經可以免一支酒
版主 ,
講開酒 e 個問題就有野想請教,一般飲唔晒d酒通常都會存起,咁個場會幫您存幾耐?

引用:
原帖由 舞神 於 2008-5-23 09:27 發表

版主 ,
講開酒 e 個問題就有野想請教,一般飲唔晒d酒通常都會存起,咁個場會幫您存幾耐?
存到飲曬為止, 再開支新既俾你
yeah........

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-21 23:36 發表

;P 估唔到你知咁多

如果熟客,飲晒就有得開酒,因為每次坐既時间都唔同,我試過張單唔夠一千,

都照開酒.....

存酒就睇边间場,新花都多數个零月就攞比d客飲,我都飲唔少!!!!

......

去東莞玩啦. 香港NC已死.

引用:
原帖由 流料 於 2008-6-2 10:24 發表
去東莞玩啦. 香港NC已死.
都係呢句:香港依家仲有大把場,其中都有唔少係經常爆棚到要等房,當中包括高、中、平價場都有...咁都算死?

好日唔入黎,原來仲有咁多老友係度。。。

大家好!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

唔好意思, 想問問新花都茶仔D女出唔出街架??? 同大約收費如何???

謝謝Ching們.

相關搜索目錄:

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。