推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

28 12
發新話題

歡樂城舊生會會員報告,九九兄見字請電小琪

歡樂城舊生會會員報告,九九兄見字請電小琪

身為當年的歡樂城舊生會會員,偶然出山 update 下D新場,總覺得新不如舊。昨日tea time 懷舊 feel 決定去金X意找小琪聚舊,談談以前的荒唐事。暗裡算算,已認識了小琪六七年,忽然發覺以前還是新仔的我,現在已是老餅一個。不過老餅還老餅,小弟弟寶刀未老就得啦:P

言歸正傳,留字原因有三。

第一,吃了好野,想炫耀一下。wiwi 樣貌甜美九成似徐子淇,長直髮中間界,皮膚白淨胸前偉大。

第二,幫幫小琪做些宣傳。因她說最近茶仔來了幾個好野,而我也跟有個很不錯的佗地在樓梯打個照面。

第三,做個傳話人。九九兄,見字請電小琪,她說她不見了你的電話號碼。

順帶一提。九九兄,我以前看你很多報告,也見過你幾次呢。

NONfreshorange

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • auriga00 體力 +8 精品文章 2008-5-12 15:50
  • auriga00 威望 +8 精品文章 2008-5-12 15:50

引用:
原帖由 nonfreshorange 於 2008-5-12 07:05 發表
.... 言歸正傳,留字原因有三。
第一,吃了好野,想炫耀一下。wiwi 樣貌甜美九成似徐子淇,長直髮中間界,皮膚白淨胸前偉大。
佢 probably 係 現 時 最 索 o既 一 個 , 不 過 ....
引用:
原帖由 nonfreshorange 於 2008-5-12 07:05 發表[quote]原帖由 nonfreshorange 於 2008-5-12 07:05 發表
第二,幫幫小琪做些宣傳。因她說最近茶仔來了幾個好野,而我也跟有個很不錯的佗地在樓梯打個照面。 ....
我 好 明 白 小 琪 o既 苦 衷 , 但 都 想 提 一 提 大 家 ︰ 唔 好 奢 望 有 歡 記 全 盛 時 期 o既 體 驗 。

我 最 近 去 兩 次 ︰ 一 次 好 得 , 一 次 唔 得 ; 大 家 最 好 抱 著 探 險 o既 心 情 , 預 o左 唔 得 先 , 到 時 反 可 能 有 驚 喜 。 曾 幾 何 時 , 上 去 係 100% 有 保 證 , 而 家 就 只 係 50/50 。 好 o野 一 直 都 有 , 但 兄 弟 們 記 緊 要 執 生 。

相關搜索目錄:

C Hing:收費如何?

回復 #1 nonfreshorange 的帖子

卡X斯好似做到15/5,然後裝修三個月,可能有些囡囡過去金XX.

相關搜索目錄: 裝修

不經不覺~~~都已收山多時~~~~

人在江湖~~~~身不由己~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-12 09:04 發表

佢 probably 係 現 時 最 索 o既 一 個 , 不 過 ....

我 好 明 白 小 琪 o既 苦 衷 , 但 都 想 提 一 提 大 家 ︰ 唔 好 奢 望 有 歡 記 全 盛 時 期 o既 體 驗 。

我 最 近 去 兩 次 ︰ 一 ...
去完食到好野都唔出報告 ?

都係正常活動啦........ 不過 wiwi 唔係幾講野。不太主動,但我點拒都OK唔會詐型。

九九兄,以前還是新仔的我,天天在追看你的報告,然後就馬上落地考察,現在我都已經半退休狀態喇。時光快逝啊!哈哈

我前排都上過去, 小琪依家返左茶仔了...我都坐了件好野不過冇上去..其實計下條數都唔化算所以冇上.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2008-5-13 16:32 發表
去完食到好野都唔出報告 ?
Uncle , 我 ..... 冇 寫 report 好 耐 喇 ....

引用:
原帖由 老手 於 2008-5-13 18:41 發表
我前排都上過去, 小琪依家返左茶仔了...我都坐了件好野不過冇上去..其實計下條數都唔化算所以冇上.
你 .... 你 ..... 你 .....

相關搜索目錄:

嘩!原來真係仲有人報告歡樂城!!好耐無去!

想當年剥光豬在K房起雙飛!!君兒君兒!好懷念你阿!!!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

我覺得依家上去金X意大部份都係唔得居多,很失望!

歡記乃在下第一次探險之地.
現在在下一年都唔玩得幾次.
往事只能回味.

金x意,比面小琪去過幾次.
失望居多,所以無再去.

引用:
原帖由 Doer 於 2008-5-17 10:35 發表
嘩!原來真係仲有人報告歡樂城!!好耐無去!
想當年剥光豬在K房起雙飛!!君兒君兒!好懷念你阿!!!
真 係 時 光 飛 逝 , 我 都 試 過 K 房 起 雙 飛 。 今 時 唔 同 往 日 了 。

Doer 大 哥 , 最 近 安 好 ?

咁即係衣家歡記散曬?????
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-20 09:54 發表
咁即係衣家歡記散曬?????
又 未 致 於 , 係 冇 得 就 地 o者 。

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-20 08:22 發表

真 係 時 光 飛 逝 , 我 都 試 過 K 房 起 雙 飛 。 今 時 唔 同 往 日 了 。

Doer 大 哥 , 最 近 安 好 ?
當年聞說你唔只雙飛喎~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-13 18:40 發表

你 .... 你 ..... 你 .....
我...我...我...乜呀

九九兄,以前還是新仔的我,天天在追看你的報告,然後就馬上落地考察,現在我都已經半退休狀態喇。 x 2
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 nonfreshorange 於 2008-5-11 23:05 發表
身為當年的歡樂城舊生會會員,偶然出山 update 下D新場,總覺得新不如舊。昨日tea time 懷舊 feel 決定去金X意找小琪聚舊,談談以前的荒唐事。暗裡算算,已認識了小琪六七年,忽然發覺以前還是新仔的我,現在已 ...
brother, 小弟只去過歡記, 請問金如意是否要上房玩 ? 幾錢可落樓 ?

揾日走去回憶吓舊夢都好喎

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-5-12 01:04 發表

我 最 近 去 兩 次 ︰ 一 ...
不過乜呀師兄 ?

乜而家仲有歡記咩? 重開?

我而家如果向香港通常都只係會去金如探探小琪, 又或去新興6樓搵細賢...
本人08年3月開始正式轉戰內地..

回復 #22 kookai 的帖子

通常都係上房玩, 因為囡囡如俾人發覺向房內玩, 會俾公司罵.

房: 100
幾錢落樓? 睇下你點玩法, 都係市價...
本人08年3月開始正式轉戰內地..

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。