推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

48 12
發新話題

[原創] 時間緊迫的探險之旅

時間緊迫的探險之旅

o係佐敦工作~~~~一直想快d做完~~~~咁就可以交人前去玩~~~

點知攪極都未攪完~~~~時近五點~~~

得番個幾鐘頭~~~~全身是火~~~點算好呢~~~

諗住把心一橫去k壓算了~~~~

凸然諗倒一個下午好唔想見倒佢的老友~~~(因為佢會係咁劈你)

死就死~~~~~向移情刀出發~~~~

上到去~~~~老友立即入左一set藍妹~~~

我即刻扮病~~~「我食緊葯,今日唔飲酒了」

老友即回一句:「哦~~~想屌西呀~~~講丫嘛,得啦~~比個chi身o既你」

:L:L:L:L:L:L

點知話口未完有一個低胸阿嬸入左泥~~~

唔使講野即時

之後就入左一個身型幾好的陀地入泥~~~

樣ok~~~身型靚~~~唯一爭d就係佢d皮膚都幾鞋~~~~:L:L:L:L:L:L

跟住由於時間關係~~~~立即提出要處理事項~~~

條女又ok喎~~咁梗係立即去馬啦~~~

四點九玩到埋單六點半~~~~埋單$520~~~

爽爽爽爽哂..........
只望妳一切安好~~~~

一個快字講晒, 果然係九九,
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

真 係 快 得 好 X 恐 怖 ....

然 後 , 又 有 一 個 陀 地 o靚 妹 為 你 傷 心 流 淚 ....
引用:
原帖由 九九 於 2008-5-13 19:20 發表
最近才發現~~~
其實我是一隻羊~~~又純又笨~~
除 o左 一 句 D.L.S. , 都 唔 知 同 你 講 乜 好 .... :bird:

高手果然係高手.真係快手搞掂

老友即回一句:「哦~~~想屌西呀~~~講丫嘛,得啦~~比個chi身o既你」
係我腦海中浮現一把好沙既聲音配埋音好神似

引用:
原帖由 March 於 2008-5-14 01:13 發表
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 ebcd 於 2008-5-13 20:25 發表
高手果然係高手.真係快手搞掂
我都想玩耐d架.............
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 March 於 2008-5-14 09:13 發表
哈~ 我都係咁諗喎~

九九兄, 謝謝精簡report, thanks.

Dear   Brother 99,

Is the $520 including the money to the girl for ML?

回復 #2 FXO 的帖子

真是好快,我未試過上NC可以咁快走人.

好一個快餐報告
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 ck363 於 2008-5-14 17:38 發表
我就試得多,以前好多時去唔熟既場探險,經常一個鐘頭唔夠就已經嚇到即走

引用:
原帖由 pentree21 於 2008-5-14 06:18 發表
Dear   Brother 99,

Is the $520 including the money to the girl for ML?
女女另外五百.............
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 ck363 於 2008-5-14 09:38 發表
真係唔想架.........時間緊迫嘛............
只望妳一切安好~~~~

的場要比的兄弟彈九次先有好野

引用:
原帖由 pc69yeung 於 2008-5-14 23:52 發表
的場要比的兄弟彈九次先有好野
所以我而家通常都係搵熟人架了~~~~
只望妳一切安好~~~~

小弟新人, 移情刀在那?
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-15 16:08 發表
新人

白加士街,佐敦道同寶靈街中間

呢間夜晚唔錯架...因為我多數去佐敦都係呢間. 下晝以前都去過都有d lan妹.

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-5-15 16:08 發表
玩 o野 呀 o靚 仔 ?

第一次上e 間場都好似有十年以上.
e 間場個地點同格局我最鍾意行條樓梯就到,有起事黎走佬都方便d.

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-5-15 08:38 發表

新人

白加士街,佐敦道同寶靈街中間
你答佢呀~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-5-16 11:43 發表

你答佢呀~~
點解冇人信我

咁究竟你對女既要求有冇提升到架
yeah........

上個月去過,都可以再試
不過最驚條樓梯,驚走時飲醉會look落去

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。