推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

38 12
發新話題

Happy Birthday to Air Supply

Happy Birthday to Air Supply

Air Supply:

恭祝你福壽與天齊
興賀你生日快樂
年年都有今日
歲歲都有今朝
恭喜你
恭喜你

祝你心想事成
波馬亨通

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

祝 Air Supply 生日快樂,心想事成!  

Air Supply大哥    生日快樂  

你就快去馬交  金沙開演唱會    "粥" 你成功 !   

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

rose:祝Air Supply生日快乐

天天天开心

祝Air Supply生日快乐

天天天开心:rose:

引用:
原帖由 心雨 於 2008-5-16 12:49 PM 發表
豆豆祝你生日快乐

小欣欣唔係我生日呀!:rose:

係AS呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2008 13:14 發表

小欣欣唔係我生日呀!

係AS呀  
可能幫你補祝生日快樂! 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-16 13:14 發表

小欣欣唔係我生日呀!

係AS呀  
我提前祝你明年生日快乐

生日快樂

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-16 12:13 發表
Air Supply:

恭祝你福壽與天齊
興賀你生日快樂
年年都有今日
歲歲都有今朝
恭喜你
恭喜你

祝你心想事成
波馬亨通

多謝晒豆豆~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-16 12:16 發表
祝 Air Supply 生日快樂,心想事成!  
些些金巴~

祝您連續兩期六合彩都唔中三個字安慰獎, 留番之後嗰期一次過中晒六個字~

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-5-16 12:38 發表
Air Supply大哥    生日快樂  

你就快去馬交  金沙開演唱會    "粥" 你成功 !   
唔係嗎? 我個經理人都無同我講過啵~

多謝車車~

引用:
原帖由 心雨 於 2008-5-16 12:49 發表
祝Air Supply生日快乐

多謝晒心雨小妹妹搞錯咗~

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-16 13:49 發表
生日快樂
千祈唔好買錯唔中嗰一張呀~

多謝保長~

引用:
原帖由 心雨 於 2008-5-16 01:47 PM 發表

我提前祝你明年生日快乐
你出年仲記唔記得我

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-16 01:49 PM 發表
生日快樂
保保

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-16 14:25 發表

多謝晒心雨小妹妹搞錯咗~
你怎麽知道我是小妹妹。。。
我可能比l你还大。。。

遲到添

祝air supply生日快樂, 同AS太日日都生活愉快
......!

遲左少少tim..............

罰我自己唱一萬次生日歌補數..............

happy birthday to you
happy birthday dear AS
                  × 10,000..........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-17 01:34 發表
遲左少少tim..............

罰我自己唱一萬次生日歌補數..............

happy birthday dear AS
happy birthday to you      ...
口乾未

引用:
Originally posted by 唔易做 at 5-17-08 10:08 AM

口乾未
仲唱緊...........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-5-17 10:25 發表

仲唱緊...........
唔怪得琴晚聽唔到你鼻鼾聲

引用:
Originally posted by 唔易做 at 5-17-08 10:48 AM

唔怪得琴晚聽唔到你鼻鼾聲
你又唔幫下口幫我唱咁2,000次..........

引用:
原帖由 心雨 於 2008-5-16 18:18 發表

你怎麽知道我是小妹妹。。。
我可能比l你还大。。。
據說妳仲好靚女添~

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-16 18:57 發表
遲到添

祝air supply生日快樂, 同AS太日日都生活愉快
五月拜壽又點算遲?

茲收到橙同學賀禮一份, 辛尼特客勝@2.25倍90大元正, 特此鳴謝~
本帖最近評分記錄
  • 橙同學 體力 +20 有膽識 :lol 2008-5-18 19:12
  • 橙同學 威望 +20 有膽識 :lol 2008-5-18 19:12

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。