推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

飛機場

引用:
原帖由 Newnam 於 2006-8-20 02:25 PM 發表

Sun Po Sauna in Hung Hom
詳細地址是‥‥?仲有是否床尾機?
At the end of Wu Hu Street, 床尾機 depends on the BG.
Enjoy yourselves.

引用:
原帖由 fredng 於 2006-8-20 04:58 AM 發表

灣仔太湖啦!
不過最少要做3個SESSIONS
好唔好要睇下彩數啦!
Agreed!!! My 飛佛!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-8-20 12:58 PM 發表

灣仔太湖啦!
不過最少要做3個SESSIONS
好唔好要睇下彩數啦!
是否一定要做三鐘?有時我行街熱到成身汗,想沖下涼快快趣走人,兩鐘得唔得呀?

同埋乜更會有好的囡囡,我試過太早去別間(約十二時中午,稔住連中午飯錢都慳埋,)

d 囡都未見人,經理話至少要一點半啦。

仲有,價錢和 Plan 的種類,唔該!

太湖 depends on how luck you are!!!!
Mainly provides mid-age gals

Take a try.

引用:
原帖由 kfcook 於 2006-8-19 06:54 PM 發表
Not much good "飛機場", most are plan "C" in HK now.
唔好笑...想問下plan C 即係咩野呀 ?

Tonite, i went 太湖. Not much people in restroom. but most of BG are working.

Tried a nite shift "Recent Super RED" BG, but I heard this BG before she is needed to book in advance. Otherwise No luck. Usually she can work at least 4 turns in one nite.

Face:   (out of 5)
Skill:
Body:
Service:

引用:
原帖由 LzB 於 2006-8-25 04:02 PM 發表

唔好笑...想問下plan C 即係咩野呀 ?
So, do u know what plan A and plan B are?
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

Plan A: HJ
Plan B: BM
Plan C: Full services

回復 #31 dandand 的帖子

真係唔知你講乜
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

凱旋門啦,隨時有意外驚喜!

凱旋門啦,隨時有意外驚喜!x 2

港島無好場....BETTRT GO 九龍

引用:
原帖由 kdm69 於 2006-8-29 02:29 PM 發表
港島無好場....BETTRT GO 九龍
同意!

plan C是性交

Thanks!

PLAN C 就是做爱

引用:
原帖由 tungpo 於 2006-8-19 05:50 PM 發表
凱旋門啦,隨時有意外驚喜!
WHAT NO. PLS.

新興 好Ah.

平、中女、服務可接受。

新興 好Ah.

平、中女、服務可接受。

想問吓有冇兄弟知道太湖現在是不是机场?

引用:
原帖由 L 於 2006-8-21 05:23 AM 發表
龍濤閣、凱旋門、荃溢、凱撒都是不錯選擇
any good number of BG's
young and local!

現時的機場好像不及以往。真懷念快樂及德興時的機場年代。那時多數都要拍房,所以第二部份就要拉簾或屏風。由於係沒有ml, 所以第一部份的按摩都係較認真,雖然時間係短D,但都好舒服。第二部份就更重要。rpp, 大脾根,掃袋。樣樣都令你慾仙慾死。現在的 bg 以為比你任摷就係好。全程都唔係以前個種感覺。

Agreed...those were the days....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。