推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 匯x城

匯x城

前日(15/5)再去匯x城,人不算多。先在大堂鬆腿,無心水輪牌上了個四川小妹妹,樣貌7分瓜子臉,有些小身材幾吸引。
不過大比那沒按得很深入,但是鬆腿時比佢碰到JJ硬哂呔。
囡囡落黎唔夠一年不懂白話。之後mark佢做中式。  
中式技術都可以啦(不可要求太高),一掂佢條腰就笑,說好癢係咁避,都算數啦沒捉鼠。呢個要mark多佢幾劑可能會有機。    
囡囡18歲,仲有一個姐姐在這裡做,姐姐我未試過,等遲D有時間才試啦。  

本帖最近評分記錄
  • 骨總 體力 +10 我很贊同 2008-5-18 18:45
  • 骨總 威望 +10 我很贊同 2008-5-18 18:45
邊度有骨場,邊度有希望。

引用:
原帖由 陸小鳳6688 於 2008-5-17 18:26 發表
前日(15/5)再去匯x城,人不算多。先在大堂鬆腿,無心水輪牌上了個四川小妹妹,樣貌7分瓜子臉,有些小身材幾吸引。 ...
But no VAS?

how much $ ?

引用:
原帖由 cwscws 於 2008-5-17 22:39 發表
how much $ ?
中式雙鐘89送一個大堂項目,飲品及生果任食(要一份一份來)
貼士由十元起
中式貼士40
爪底15
89+55=144
人仔93=100Hk$
用會員咭就可以1:1 (每買500送60=HK556)貼士可以用港紙找數

晚上11點後有免費宵夜食(係一份份果種), d 腸粉幾 ok, 牛腩亦唔錯

有機會試下日式
我係車神

試吓日式啦!中鼠機會大D

引用:
原帖由 cyc1011 於 2008-5-18 06:58 發表
試吓日式啦!中鼠機會大D
日式有90%以上中鼠,hehe。

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-5-18 05:11 發表
晚上11點後有免費宵夜食(係一份份果種), d 腸粉幾 ok, 牛腩亦唔錯

有機會試下日式
前幾日再去會港成。   
先來大堂鬆腿,條湖南妹原本好Cool無野講,經過一倫努力打開話題又幾好傾,仲比左D波罅睇吓。睇落又幾好波,臨吓叫佢做中式啦,點知佢淨係識做爪底,無哂引頭。連no#都唔記得啦。     
之後上房做日式,mark返A貨Joey(亞寶)黎做     
全程一有機會就增加情趣抽吓水,Joey係32A cup,不過都幾順得人。佢啦提子係淺啡色好可口。
Joey話佢做埋幾天便走人。慘啦又小左個啱"灰"既囡囡啦。

I like the burn night more in that place  thanks though !

引用:
原帖由 陸小鳳6688 於 2008-5-18 08:43 發表
日式有90%以上中鼠,hehe。
Add $100?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-5-18 16:26 發表

Add $100?
pay 100, (actually you just add 50 since most likely you pay 50 for normal tips)
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-5-18 16:55 發表

pay 100, (actually you just add 50 since most likely you pay 50 for normal tips)
絕對正確,再加埋爪底貼士只係115左右

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-5-18 16:55 發表
OK la. Normal price for HJ!

thx 4 information!let me try tonight

謝謝分享.......thx for share

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。