推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

五一勞動節-兩飛溫泉之旅

引用:
原帖由 Retav 於 2008-5-29 17:01 發表
疊埋心水, 槍口對"內"...  Shoot inside ar ma...
槍口對乜都好啦........! 只要過癮便行了!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-29 17:04 發表

槍口對乜都好啦........! 只要過癮便行了!
小喇叭, 你咪槍口向我呀!!

回復 #52 def_lo 的帖子

應該係:

"小喇叭, 你咪槍口向我 ---- 顏射 ----呀!!"

回復 #53 icheng609 的帖子

唔怪得近來顏聯武個細佬,"顏射"噤紅哪!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-27 15:46 發表
五一勞動節連五月二日請一天假期便可以有四日連續的假期,自然要想想有什麼地方好玩喇!想了幾個不同的玩法,主要是要穿泳裝的,因為去玩,當然帶囡囡,而帶囡囡當然又是穿泳裝好喇!本來去海南島會很好玩,但我一 ...
我係D甘X悶0既鬼方。。。
惟有睇下你的報告,望梅止渴。。幻想啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-5-29 18:36 發表

我係D甘X悶0既鬼方。。。
惟有睇下你的報告,望梅止渴。。幻想啦。。。
你係邊呀, simon哥, 天下何處冇囡囡呀!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-29 14:31 發表
唉!我都知,但愈減愈肥!
但係又愈肥愈溫柔, 愈溫柔愈好淫!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-5-29 19:19 發表

你係邊呀, simon哥, 天下何處冇囡囡呀!!!!!!!!!!
係D鬼先去0既地方。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-29 17:02 發表
內射........!! 咁要否.......中出??!!
So interesting indeed! Great set of photos!

回復 #54 7-siu 的帖子

此等觀感上的剌激其实是蠻不錯的! 又可滋潤皮膚, 使青春常駐, 好嘢嚟架!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-30 09:15 發表
此等觀感上的剌激其b是蠻不錯的! 又可滋潤皮膚, 使青春常駐, 好蟀[!
既然咁好, 就等細佬幫你一把, 比囍n洇A愛黎潤膚!!

回復 #61 def_lo 的帖子

但小弟喜愛鮮鮑汁敷面多 D....................

回復 #62 icheng609 的帖子

我就鍾意雙腸煎旦, 香腸串燒蟹, 白汁燴鮮鮑...., yummy!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-30 09:27 發表
我就鍾意雙腸煎旦, 香腸串燒蟹, 白汁燴鮮鮑...., yummy!!
莫非係老哥天生異稟, 有兩條腸要煎?!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-30 10:02 發表

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-30 10:02 發表
He meant to say 雙旦煎腸

可能真係腸煎旦
我係車神

回復 #67 colorbhk 的帖子

冇鑨翵, 我條腸煎前及煎後不但冇傷到, 仲好興奮添!!

thanks for the good report

剛才看到七少的包膏。。過然是好地方。。溫泉。。農家菜。。沿途也風景很美啊。。
本來是很想一起去的。。但你雙飛。。我是怕啊嬌看到你這般光景。。會聯想到她不在時我也會帶兩條女雙飛。。所以就不敢去了。。下次再去。。你單飛的話。。再跟你去罷。。不過怕你下次是三飛了。。

what a crazy holiday, haha

Excellent report. Thanks 7-Siu.
sam

very.............
本帖最近評分記錄
  • def_lo 體力 -20 惡意灌水 2008-6-2 16:13
  • def_lo 威望 -20 惡意灌水 2008-6-2 16:13

引用:
原帖由 simon219 於 2008-6-2 12:07 發表
very.............
唔明閣下想表达什麼....................??????

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-2 17:06 發表
唔明閣下想表}什麼....................??????
小喇叭, 佢表達乜春! 根本就係灌水!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。