推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

其實...
我都真係好耐無去過陀地場喇...

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-1 11:25 發表
其實...
我都真係好耐無去過陀地場喇...
你不嬲都去開淫賤北姑就地正發出入平安蘇格蘭既西面柏林圍場
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-1 11:36 發表

你不嬲都去開淫賤北姑就地正發出入平安蘇格蘭既西面柏林圍場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-1 11:41 發表

hihi...........我返來啦....

回復 #2929 honeysuger 的帖子

今日咁勤力呀!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-1 23:43 發表
今日咁勤力呀!
比D PK偷左我$$$$$$
我梗係努力搵返D$$$$$啦...

叻女.....................

HIHIHIHIHI............I am COME back la............

回復 #2933 honeysuger 的帖子

今晚咁夜既?去左食宵夜?

suger~~~我個胸好X痛啊~~~~~嗚嗚嗚
離開,不應再打搞愛人~對不對???

回復 #2935 chiwanw 的帖子

咩事呀?有問題去睇醫生喎.....

因為撞到law~.~掛住睇人地嘈~.~

回復 #2937 chiwanw 的帖子

有人拗交咁精彩,有冇拍底佢?

有啊~個北北同個客嘈~~~~

回復 #2939 chiwanw 的帖子

send 俾我睇下!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 16:15 發表
send 俾我睇下!
send比你睇有乜用喎.
不如約佢出來幫佢驗下身,按摩下,去下瘀囉

回復 #2941 fuk 的帖子

我要拗交條片呀,大淫棍!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 18:25 發表
我要拗交條片呀,大淫棍!
你冇講錯,我係大淫棍黎架

回復 #2943 fuk 的帖子

講錯左,你唔係棍,係牙籤仔一條..........

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 22:43 發表
講錯左,你唔係棍,係牙籤仔一條..........
唔通你見過

回復 #2945 fuk 的帖子

全香港夜場都知啦!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 22:52 發表
全香港夜場都知啦!
咁犀利,羞死人了

回復 #2947 fuk 的帖子

所有夜場女仔獲分配放大鏡一個........

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 23:08 發表
所有夜場女仔獲分配放大鏡一個........
放大D蟲蟲牙

回復 #2949 fuk 的帖子

又講錯,你要用顯微鏡先得.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。