推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-19 15:54 發表

最靚仔係你!!
大哥你真識貨....
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-19 07:54 發表

最靚仔係你!!
最大話係你

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-3-19 08:26 發表

大哥你真識貨....
北京, 丟你落成都架

引用:
原帖由 samman149 於 2007-3-19 16:32 發表

最大話係你
你點知嫁!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-19 03:11 發表

No , 順 序 係 九 九 、 Sam 、 細 摩 、 大 哥 、 古 古 。  
全中
呢幾位o既殺傷力可以令任何囡囡投降

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-19 18:41 發表

全中
呢幾位o既殺傷力可以令任何囡囡投降
我唔覺得有咩威力je~,
男人當女人係玩具,
女人都一樣可以當男人係玩具,
只係有d入自以為是,可能俾人當左係玩具都唔知je~

送首歌俾你啦!!!!

愛情不過是一種普通的玩意兒 一點也不稀奇
男人不過是一件消遣的東西 有什麼了不起

什麼叫情 什麼叫意 還不是大家自己騙自己
什麼叫癡 什麼叫迷 簡直是男的女的在做戲

是男人我都喜歡 不管窮富和高低
是男人我都喜歡 不怕你再有魔力

Lamour Lamour Lamour Lamour

是男人我都喜歡 不管窮富和高低
是男人我都喜歡 不怕你再有魔力

你要是愛上了我 你就自己找晦氣
我要是愛上了你 你就死在我手裡

相關搜索目錄: 玩具
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 samman149 於 2007-3-19 16:32 發表

最大話係你
有邊個男人唔講大話ga~~~~wakakaka~~由其是一d自以為是既男人~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-19 20:21 發表

有邊個男人唔講大話ga~~~~wakakaka~~由其是一d自以為是既男人~~~
:verygood:

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-19 20:19 發表

我唔覺得有咩威力je~,
男人當女人係玩具,
女人都一樣可以當男人係玩具,
只係有d入自以為是,可能俾人當左係玩具都唔知je~

送首歌俾你啦!!!!

男人不 ...

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-19 20:30 發表

我又

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:35 發表

我又

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-19 20:37 發表

做乜妳改左姓屈呀

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:41 發表

做乜妳改左姓屈呀
因為我爸 b....係屈臣氏...

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-19 20:42 發表

因為我爸 b....係屈臣氏...
哼..妳唔係跟我姓fuk架.

你姓fuxk喎,鬼跟你............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-19 20:45 發表

sugar快D幫我一齊打佢.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:44 發表

哼..妳唔係跟我姓fuk架.
我都未嫁比你....
你要同我爸 b提親先得架....
我嫁左比你咁我咪跟你姓fuk law......

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-19 20:45 發表

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-19 20:47 發表

我都未嫁比你....
你要同我爸 b提親先得架....
我嫁左比你咁我咪跟你姓fuk law......
咁要快D拿,要趕住生金豬仔.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:51 發表

係香港假結婚係犯法ga~wakakaka
唔通你地黎真????

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:51 發表

咁你快 d 啦......

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-19 20:54 發表

係香港假結婚係犯法ga~wakakaka
唔通你地黎真????
妳點知架?

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 20:58 發表

妳點知架?
你指我知係你對佢係真心定係假結婚先。

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-19 21:00 發表

你指我知係你對佢係真心定係假結婚先。
真心

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-19 21:01 發表

真心
哦~~~原來你係同佢真心咁假結婚........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。