推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-19 16:48 發表
咁唔去囉!咁貴!下星期佛誔,
依家齋戒沐浴,
過左佛誔過澳門玩!
就算你想去都去唔到啦......

機票已經訂哂同出哂名...酒店又係..

齋戒沐浴????

唔嫖唔知身體好....
唔賭唔知時運高..........

相關搜索目錄: 機票 酒店

回復 #4201 honeysugar 的帖子

咁旺?
不過豪華團依家好小開,平價團多!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-19 16:59 發表
咁旺?
不過豪華團依家好小開,平價團多!

早幾年就多數做平團,一來有"非典" 二來經濟差..D人唔肯亦唔敢出國同比太多$$$$$...所以只有做平價或低價去..吸引旅客...

但今時今日就唔同..香港經濟起飛,首當其衝受惠既,就係旅遊業.....
因為旅遊業係香港一個好主要既收入...來源
來港.旅客可以促進經濟...出國旅客就反映香港人既經濟啦...

就係因為而家經濟有好轉...所以 D人更願意出多 D $$$,去玩下,輕鬆下...
食好D, 住好D..

相關搜索目錄: 旅遊

回復 #4203 honeysugar 的帖子

如果由你帶隊,多多錢都俾..............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-19 17:27 發表
如果由你帶隊,多多錢都俾..............
就算係你搵我報團......我都無100%肯定係由我帶....

仲要睇你報咩團....因為有一D團唔係我帶架....

有緣自然相見.....我唔會話比你聽我係邊間旅行社同分行度做....

我好想去睇"足總盃"呀..................

相關搜索目錄: 旅行社

回復 #4205 honeysugar 的帖子

今晚十點,曼魚對車仔,
我有得睇,好舒服咁訓係度睇!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-19 18:53 發表
今晚十點,曼魚對車仔,
點解我轉唔到D字..顏色既....點轉架....JOHNCAGE???

D POST 咁好笑既...版主唔好 BAN 我.....

尼輪個個都知有人比餠主你..BAN...

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-19 19:36 發表

點解我轉唔到D字..顏色既....點轉架....JOHNCAGE???

D POST 咁好笑既...版主唔好 BAN 我.....

尼輪個個都知有人比餠主你..BAN...
右面咪有顏色,click落下放d字入去就得!
冇ban人喎,除左賣廣告既人!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-19 19:40 發表

右面咪有顏色,click落下放d字入去就得!
冇ban人喎,除左賣廣告既人!
係咪咁........呀..........???

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-19 19:43 發表

係咪咁........呀..........???

開飯......

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-19 14:32 發表

冇牙,好鬼死悶
fuk兄, 你好 ! 有冇去星寶探班? 我上過去捧CK場,都O.K. wor,個場都幾多女.

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-5-20 01:26 發表

fuk兄, 你好 ! 有冇去星寶探班? 我上過去捧CK場,都O.K. wor,個場都幾多女.
UNCLE未有上過呀,咁D女係咪好多都過埋去,包括個D國家名同足球名.
因我知嘉寶未摺時以有D女過左星寶.

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-19 10:53 發表
今晚十點,曼魚對車仔,
車仔勝曼聯 1:0, 大家認為合理嗎?

引用:
原帖由 roger21 於 2007-5-20 14:02 發表

車仔勝曼聯 1:0, 大家認為合理嗎?
合理,杜奧巴捉到一個機會,
傑斯捉唔到!足球就是這樣的!

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-20 12:52 發表

UNCLE未有上過呀,咁D女係咪好多都過埋去,包括個D國家名同足球名.
因我知嘉寶未摺時以有D女過左星寶.
Mathew過埋去,可惜我的國米己經冇做.

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-20 22:13 發表

合理,杜奧巴捉到一個機會,
傑斯捉唔到!足球就是這樣的!
傑斯老了,朗尼底線傳中咁靚都被浪廢左希望真係簽到C朗既師弟蘭尼返lai,双翼齊飛就正la.中場加入夏格維思應該強很多.

傑斯始終唔係是哥拿................

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-5-21 00:09 發表

Mathew過埋去,可惜我的國米己經冇做.
你既國米一早以冇做架喎,佢去左金漢某N.C做呀.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-21 20:53 發表

你既國米一早以冇做架喎,佢去左金漢某N.C做呀.
7/Fl. or 1/Fl. ? thanks.

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-5-21 22:21 發表

7/Fl. or 1/Fl. ? thanks.
收PM啦UNCLE.

fuk~~~~~~~~~~

fuk兄,checked,有過S.P.但返2330.

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-5-22 17:34 發表
fuk~~~~~~~~~~
做乜打我

uncle最近最多上sp???

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-5-22 18:59 發表
uncle最近最多上sp???
算係la,你有冇性趣?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。