推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 01:23 PM 發表

不過而家咁靜,做唔做CD-ROM冇分別
同以前比,差得遠....

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 05:28 AM 發表

不過而家咁靜,做唔做CD-ROM冇分別
同以前比,差得遠....
係呀!!以前要鬥快回帖!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-25 01:14 PM 發表
我地如果真係乖,就唔會係咁搵xd吹水啦~~~哈哈!
但 而 家 係 我 地 幾 個 退 休 老 兵 o係 度 吹 水 o窩 ....

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 01:09 PM 發表
哦....咁乖
九 九 佢 ....

古古,你好!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 01:55 PM 發表

九 九 佢 ....
你咁笑法,唔通佢

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 01:57 PM 發表
古古,你好!!
點 呀 你 ? o的 慾 火 出 o左 未 呀 ?

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:03 PM 發表
你咁笑法,唔通佢
佢 邊 有 乖 過 丫 , 只 係 時 間 少 o左 好 多 o者 ....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 06:09 AM 發表

未呀
本來今日出o家.............,可是有人去唔到
最緊要開心!!!

>"<把聲仲係咁呀...唔制呀

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 06:14 AM 發表
起身o拿!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:16 PM 發表

起身o拿!!
好辛苦~把聲仲係出唔到~好辛苦呀

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:09 PM 發表

咁即係淫忙心更忙

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:17 PM 發表

咁我咪有排都找你唔到?
記唔記得應承我呀

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:13 PM 發表
未呀
本來今日出o家.............,可是有人去唔到
直 頭 係 繼 《 手 機 》 之 後 又 一 巨 獻 ︰ 《 銀 包 》

已 經 狂 笑 o左 一 個 上 午 ....

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:14 PM 發表
你有冇食藥先

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 06:20 AM 發表

直 頭 係 繼 《 手 機 》 之 後 又 一 巨 獻 ︰ 《 銀 包 》  

最緊要開心!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-25 02:21 PM 發表

你有冇食藥先
有呀~~食左有咩用~返到去又係咁飲酒~~~
同埋尋日唔開心~~~放工係咁索茄...
依家想死~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:20 PM 發表

咁我咪有排都找你唔到?
記唔記得應承我呀
記得

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 06:22 AM 發表

你好黑心呀!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:17 PM 發表
快 o的 睇 醫 生 啦 傻 妹 ! 咁 吽 落 去 唔 係 辦 法 啊 ....

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:23 PM 發表
你好黑心呀!!
成 個 過 程 真 係 好 X 好 笑 呀 , 下 次 見 面 講 你 聽 !

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 06:23 AM 發表

有呀~~食左有咩用~返到去又係咁飲酒~~~
同埋尋日唔開心~~~放工係咁索茄...
依家想死~~~
乖乖,唔好唔開心.
最緊要開心!!!

小妺妺真犀利,你一己之力搞到依板N年都冇咁熱鬧.
重有D退体老兵出現番

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:20 PM 發表

難得糊塗嘛.....你唔好笑人地.....
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。